Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Végre sikerült nekem is
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?
Az is még egy érdekes kérdés, hogy mitől ment tönkre az a gigás RAM, attól, hogy 2.85V-on húztam vagy az nem annyira valószínű és már egy ideje ilyen volt? Köszi a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?