Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• NyxNyxNyx

addikt

válasz burny #8385 üzenetére

A ponton előnyösebben tudsz felállni.

Ha ott campelsz a spawnon, és megölsz valakit, akkor kb nyertél 10 másodpercet, ami a respawn time. Ha viszont te halsz meg, akkor amíg vissza nem érsz a spawnról, addig emberelőnyben vannak, ami rohadt hosszú idő Control poinoknál. És ügye, ha ők vannak emberhátrányban a spawn-nál az nem gáz, de ha ti vagytok, akkor bejönnek.

Meg még régen volt rá példa(jó, most is néha) mikor védőként kitámadnak a csapattársaim, hogy besunnyog egy flanker és oda is 1 harmad jó esetben.

+Ott van a full heal mögöttük.
    +6-an vagytok egy csapatban
    +ultija nem csak neked töltődik, hanem nekik is

Lényegében ha ott campelsz, akkor ők vannak sokkal előnyösebb helyzetben, ha a ponton várod őket, akkor te vagy előnyösebb helyzetben.

Majd még pár lvl után te is kitapasztalod, hogy nem jó odamenni.

Payloadnál meg ott érdemes védekezni, ahol fel tudtok állni előnyösen.

f3rdzs0: Ahogy a videódban wall-rideoltál annyira én sem tudok. :N Szoktam használni a wall-ride-ot de a magasra mászás nem megy.

Még goldon voltam lucio-val úgy hogy felmelegedett a gépem és 20 fps körül ment a játék és így is kaptam kártyát, meg alig tudtak megölni :D lényegében a space-en és az e-n könyököltem.

Új hozzászólás Aktív témák