- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
-
leviske
veterán
Sombra terítéken van már a pre-béta óta és kb annyira fel van építve körülötte a hype, mint Doomfist körül. Ennek ellenére utóbbi kesztyűje még egy payload-ban figyel Nubani-n. Én a helyükben maradnék is annál, hogy Athena, Doomfist, Sombra és a későbbi hasonló "nagy nevek" maradjanak meg missionök szintjén.
Nem emlékszem a pontos számra (így nem írom), de több karakter van a Blizznél már most is készülőben, mint amennyi mellett értelme volna 1-1 játszható karaktert így felhype-olni.
Szóval röviden én Sombra-tól a továbbiakban is egy, a játék pályafutása során rendszeres event sorozatot várnék, illetve egy új játékmódot (vagy meglévő, vagy új pályára).
(#6196) Sirandrish: Így kell!
-
Sirandrish
legenda
Nah a napokban végre elértem odáig hogy kipróbáljam a játékot.
Nagyon tetszik..főleg hogy nem veszem komolyan, aztán csak beugrok 1-2 körre. -
leviske
veterán
Mondjuk aki 2-3 hét alatt leforgó eseményeket vár a Blizzardtól, az valahogy figyelmen kívül hagyja a cég eddigi történelmét.
(#6190) Da Shep: Jesszus. Jól elszálltak az árak. Ennyit messze nem ér az a skin. Pláne, hogy garantáltan fog neki is érkezni jobb valamelyik event kapcsán. Egyelőre őt eléggé hanyagolták az új tartalmakkal.
Ráadásul, ha megnyugtat, a Noir egyáltalán nem egyedi skin a játékban. Mindenki ezzel megy, kivéve azokat, akik unják.
-
torik
senior tag
Ez az egész Sombra dolog nagyon felkapott volt, most meg sehol nincs
rövid ideig égett nagy lángon ahogy mondani szokták, mostanra valahogy az egész dolog kifulladt. Túl sokáig húzták a dolgot, már rég ki kellett volna adni bármi legyen is Sombra
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6190 üzenetére
5-10k közötti összeget ne adj egy Widow skinért. A karakter jelenleg egyébként is játszhatatlanul gyenge...
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
leviske #6189 üzenetére
Köszi, igen találkoztam velük, de mivel steelbookot amúgy is akarok venni és egy ilyen kód 5 és 10 e FT közt mozog úgy gondoltam, hogy jobban járok ha veszek egy collectorst (kb. 9 ropival lennék elmaradva), de ha ebben nincs benne a WM skin akkor más alternatíva után kell néznem. (Ezért lett volna jó ha ingame meg lehet már venni.)
-
leviske
veterán
Uh, ne is mond a rankedet. Nem rég mentünk 3-an. Hollywood-on támadtunk és csak 3-4 méterre a végétől állt meg a payload. Egyik gyerek benyögi, hogy Ő flankelő Phara-ként nem kapott tőlem heal-t, ezért bepickelte előlem a Mercy-t és gyakorlatilag egy helyben állt egész játék alatt. Természetesen végig is tolták minden komolyabb ellenállás nélkül és vesztettünk. Szerencsére ilyen mértékű seggfejekkel ritkán dob össze, de mikor megtörténik, eléggé ökölbe szorul az arcom.
Egyébként, amíg a Road hookja nincs rendbehozva, nem is fogsz annyira sok offenzív karit látni. A hitbox visszanövelése Roadhog-on is kicsit túl sokat segített.
(#6186) Da Shep: Az 576 részletezi, hogy mit tartalmaz a csomag. Így is elég sokáig húzták a Noir skin kiszórását, mert én még beleestem július elején az utolsó körbe.
Viszont mivel a Noir külön kód volt, bármilyen kódvásárlós oldalon megtalálod. Szerintem mondjuk plusz pénzt nem ér. Fog még jönni skin valószínűleg az összes karakterhez.
-
saen
veterán
Héten játszottam megint competitive-et, hosszú szünet után, érdekes tapasztalat volt. 6-8 lett a mérleg, de egy bukta leaver miatt volt (pedig vezettünk KOTH-n), illetve egy meccset elbuktunk hosszabbításban és meccs közben behalt az egerem, eltartott egy darabig, míg rendeztem a dolgokat, szerintem meglett volna. Ez a rész elég idegesítő volt sajnos, pedig szerintem pozitívban zárhattam volna ha nincsenek ezek.
Ami tapsztalat, én tankot játszottam végig, főleg Rein, kicsi Zarya:
-Az emberek teljesen különböző szinten vannak, találkoztam iszonyat jó supportokkal, de iszonyat szarokkal is.
-DPS role az nagyon nem megy az embereknek ezen a szinten, első meccset lehoztam gold elim, obj elim és obj time-mal Reinnel, nem is haltam meg sokszor, de hát ez eléggé kevés volt...
-Érdekes, hogy most nem az offense hero-k a népszerűek, hanem a defense-ek, ők a legnagyobb noob mágnesek jelenleg. Igaz találkoztam jó Hanzoval, de Junkrattel továbbra is hadilábon állok, általában a csapatban a Junkrat csak annyit csinál, hogy mindig max-ra tölti a Zaryát és Ana ultiját, ölni ritkán szoktak. Mei meg volt meccs ahol többször megölt és blokkolta az ultimat, imádom őket
-A legtöbb ember továbbra se képzi magát, hiába 200-as szintű, nem tudják, hogy egyes térképeken hol érdemes védekezni, minden egyes meccsen magyarázni kell, hogy hol kéne felállni, elég ritkán hallgatnak sajnos az emberre. Ennek gyakran az a vége, hogy a nehezen védekezhető részeken kihal a csapat, majd mire visszatérnénk a jól védhető részen már áttolják a kocsit... Reinhardtként meg elég szar érzés egyedül állni a jó helyen és nézni ahogy előttem folyik a harc a nyílt terepen, általában beadom a derekam és megpróbálom a lehetetlent, nem is szokott összejönni...
-Metát abszolút nem ismerik az emberek vagy nem érdekli őket. Először is support vonalon most Ana a király, de alig választják az emberek. Ha az ellennél van Reinnel együtt akkor kb autoloss a meccs, béna DPS-ekkel nem lehet megfogni egy Nano boostolt Reint és az lecsapja a csapatot egyedül. Egy meccsen volt csak mögöttem Ana, konkrétan volt, hogy egyedül csináltam teamkill-t, sajnos elfelejtettem felvenni a POTG-t, pedig általában a sajátokat fel szoktam, tényleg jó volt.
-Volt olyan meccs ahol attackon összerakja a csapat a tuti csapatösszeállítást, relatív simán áttoljuk a payloadot Gibraltáron, erre defense-re összeraknak egy olyan csapatot, hogy sírni tudtam volna. Szerencsére sikerült rábeszélni őket, hogy ugyanazzal az összeállítással folytassuk, mint eddig. Nyertünk is simán, igaz volt szájhúzás...
-Továbbra is sok a hülye olyan értelemben, hogy veszekednek, hisztiznek a játékosok. Volt KOTH meccs ahol valaki megsértődött, közölte, hogy ő már csak trollkodni fog és gyorsan akar veszíteni... Sikerült is nekiCserébe volt olyan meccs is, hogy már veszekedéssel kezdték (Már megint te vagy?) kérdéssel indult a csapatösszeállítás, folyamatosan anyázták egymást, de mégis nyertünk. El se tudom képzelni, hogy a másik csapatnál mi lehetett
Ettől függetlenül voltak jó meccsek is, normális emberekkel. Eddig a szezonban az átlag pont amit kapok győzelemnél az 25, de buktánál 29. Nem nagy a különbség, de így nem elég az 50% winrate a szinten maradáshoz.
Köv hónapban szerintem néhány nap szabit rászánok a játékra és többet fogom nyomni. Remélem addig csökken a trollok száma, nem szokott zavarni ha valaki béna, de ha hisztizik, sértődött és simán feladja a meccset az azért zavar. Ettől függetlenül jobb ez a comp, mint a quick play. -
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6186 üzenetére
Szerintem nincs benne, a játék egyértelműen írja, hogy az előrendelésért jár, míg a collector's editionnél pedig azt írja, más a szöveg. Persze megnézni már nem tudom, mert nekem megvan és így már nem lehet megvenni, de talán van itt valaki aki később kezdett és collector's edition-je van.
Egyébként a Huntress is elég korrekt skin szerintem, a fegyvere pl sokkal szebb, mint a Noire-nek.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6184 üzenetére
Az a játék előrendeléséért járt, szerintem már nem elérhető.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6181 üzenetére
PTR-en már egy hete fennt van egy buff/nerf patch, valamennyit lehet változtat majd a metán. Igazából teljesen sose állt be, mert eddig rendszeres volt a variálás. Most megy a héten az Eleague, érdemes nézni twitch-en, az amerikai oldal már lement, tegnap kezdődött az európai forduló. Ilyen versenyeken lehet megnézni, hogy a profik mit és miért játszanak, illetve szerintem már jövő héten fennt lesz az overbuff-on az új meta report ahol ezt a versenyt ki fogják elemezni.
(#6182) Da Shep: az elején tényleg jó poén volt, de már jóideje nem történik semmi, így kicsit visszájára sülhet el a dolog. Egyébként Blizzcon még kb egy hónap, előtte még lesz Halloween, szóval szerintem lesz egy Halloween event ebben a hónapban, aztán a Sombrás bejelentés majd a Blizzcon-on. Legalábbis furcsa lenne ha közel a Blizzcon-hoz nagy bejelentés lenne. Ott ügye mindenképp kell valamiről beszélniük.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #6181 üzenetére
+ OW "szűzként" azt kell mondjam, hogy ez a Sombra vadászat valami baromi ötletes.
-
saen
veterán
Meta az érdekes kérdés, bár konzol az mindig más tészta gondolom, de a PC-s most így néz ki talán:
3-2-1: ez az új divat most, még kisérleteznek a tutival.
3 tank: Rein, Zarya fix és a Roadhog, Winston és Mei hármasból egy térképtől függően. Igaz Mei nem igazi tank, de valami hasonló
2 support: fixen Ana + Lúcio. Ana most nagyon erős a nano boosttal, nerf után is ez várható. Lúcio meg nagyon sokoldalú + Ana gránátja is jól harmonizál Lúcio gyógyító aurájával.
1 DPS: ez általában tracer vagy reaper mostanábanPersze van még a "régi" meta is a hagyományos 2-2-2:
2 tank: Rein/Zarya/Winstonból kettő pályához igazítva, Zarya a fix ebből
2 dps: ez nagyon csapat függő, kb bármi lehet soldier kivételével, néha még pharah is van
2 support: régen ez Lúcio és Zenyatta volt, most ez inkább Lúcio + Ana, de ha van Pharah akkor van Mercy is Ana/Zen helyett. -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Hamarosan jövök én is (PS 4Pro) OW-ni. Igaz, nem időtálló kérdés de kivel, mi most a meta?
-
Chrystian
csendes újonc
Sziasztok!
Xbox1re keresek jatekos tarsakat. Akinek van kedve vegyen fel: Pickykriszhun -
tick
aktív tag
egy kis érdekesség, bár sokaknak lehet nem az: 100-as szint felett csak 100 felettiekkel pakol össze, akár 2-300 felett is (QM)
illetve a szintlépéshez szükséges xp is nullázódik, gondolom minden 100.-nál így van -
saen
veterán
Symmetra ereje a teleport-ban van. Azon kívül igen gyenge karakter és maga a teleport eléggé "high risk, high reward". Az esetek nagy részében a teleportot kinyírja az ellenfél és én inkább akármelyik másik supportot szeretném a csapatomban. Szerintem jelen formájában használhatatlan, még akkor is ha időnként megnyeri a meccset a teleport.
-
leviske
veterán
Mekkora az esélye, hogy ennyire hozzányúlnak Sym-hez? Szokott a Blizzard olyat csinálni, hogy még el nem döntött változtatásoknak megcsinálja előre a szinkront? Mert nekem igazából mindhárom potenciálisan ultinak hangzik.
Bár mondjuk D.Va szerű miniulti (akkor jönne elő, míg a teleport él) formájában nem volna rossz a shieldboost. Ilyesmi formában Symmetra elég korrekt supporttá válna defen.
-
saen
veterán
Ma reggeli quick play kezdés, nálunk 3 Hanzo
Eltoltam Rein-ként a kocsit a King's Row végéig, de ott már kevés voltam. Ellenfél poénkodott is, hogy több Hanzo kellett volna
Utána viszont sikerült oda-vissza nyerni Eichenwald-ot, ott meg az ellenfél volt hülye. Vicces, hogy egyesek mennyire nem akarnak nyerni... Comp-ot meg olyankor nem szeretem elindítani amikor csak fél órám van...
-
saen
veterán
Emellett már kiderült, hogy elrontották Ana gránátjának sebzését (most 175-öt sebez), már jelezték, hogy ezt javítják, nem szándékos volt.
-
Dreadloord
senior tag
Fura ez az új szezon, 2250-ről 1700-ig leesetem SR-ben, folyamat lose, és ami fura, hogy a csapatom folyamat retardáltabb, mint az ellenfél, 1700 sr-en nem várok jó csapattagokat, de az ellenfélnél sem...
-
torik
senior tag
Ami azért elég ritka (ahogy a meta is mutatja)
Ha beraknák azt hogy ha szétlövik akkor felrobban nem tudom mennyire borítaná fel az eddigi
egyensúlytállapotokat, de lehet Junkrat népszerűbb lenne egy fokkalEgyébként meg mi van Sombrával, nemrég még a csapból is az folyt most meg sehol semmi
-
-
saen
veterán
PTR-on új patch van, 3 balance change:
-Ana ultija drágább lesz, de a gránátnak nagyobb a hatóköre
-Widow távcsöve gyorsabb lesz
-Junkrat ultija is gyorsabban jön elő, hogy ez pontosan mit jelent az passz.
Nincs most semmi meglepő vagy felháborító, szerintem simán át fog menni idővel az élesbe is. -
oxox
addikt
lol...competitive road-on....lucio deffence...első kör 3 gold, obj kill, heal (úgy, hogy volt mercy), time...
2nd round attack...junk...játék végére gold kill, gold time, gold dmg...bronze heal, és ezüst obj kill -
leviske
veterán
Már egy kisebb csoport megvan, bár elég képlékeny. A továbbiakban is az a véleményem, hogy először kb megbeszélt időpontokban (pl: Szombat késő du, vagy ilyesmi) kéne pár custom game. Oda be lehet férni 12-en. Idővel ugyanezzel a képlékenységgel számolva meglehetne egy 40+ fő, akik bátran tolhatják egymással a rankedet.
Össze nem szokott group rankeden sajna sokszor biztosabb halált jelent, mint randomokkal menni.
-
-
func93
senior tag
Nem akarunk itt páran összeállni rankedezni? Én jelenleg Silver - 2616 -on állok.
Ha bárkinek lenne kedve, lökjön már egy privátot. -
saen
veterán
-
brumi1024
veterán
Nem azt mondom, hogy nem lehet, sőt, általában benne vagyok a trollkodásokban, de amikor a Mercy rátapad, és körbe-körbe rohangálnak killeket vadászva az nem ez a szituáció.
És nem értik meg sokan, hogy tank nélkül esélyünk nincs bejutni. Platinába azt hiszem nem kerülök a placement meccsek után. A zsinórban 5 bukás az ilyenek miatt (illetve közben megtapasztaltam milyen a leaver) nem segít.
-
brumi1024
veterán
Nálam pont fordítva. A QM-ek sokkal viccesebbek az utóbbi időben, ezzel szemben az utóbbi 2 placement meccsen rajtam kívül senki nem állt rá a pontra (konkrétan meg sem közelítették), de legalább mindkettőben volt 2-2 bastion. Az ilyeneket nem értem miért nem játszik QM-et.
-
f3rdzs0
senior tag
ma estém is érdekes. kicsit ráfeküdtem újra Lucio-ra, mert ebben a szezonban hanyagoltam (fun fact, még mindig nem tudom miért vagyok top 1% accuracy vele). úgy voltam vele hogy most már talán elég magasan vagyok ahhoz, hogy a jobb healer többet számít mint egy tank, és úgy látszik kifizetődött. ma este elég érdekes meccseket sikerült megnyernem, ráadásul még két epic vote-ot is kaptam ilyen 30-35% healre, ami máskor nem szokott jönni, de szerencsére a soloQ 2800 rank is meglett
a kedvencem mondjuk az volt, mikor két premade közé soloként beraktak, és a két premade összeveszett hogy ki a troll, majd miután Lucioval azért behoztam nekik a meccset (OT-t) az amelyik teljesen salty volt, bejelölt friendnek
nem is értem hogy mit várt, azután hogy végig győzködnöm kellett, hogy ugyan legyen szíves a pontra jönni
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #6142 üzenetére
Én most kicsit kiégtem, pihenőpályára tettem a gamet bizonytalan ideig
ha jön valami komolyabb frissítés, teszem azt egy új karakter mondjuk, akkor visszanézek
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #6140 üzenetére
Te mikor szándékozol 10 percnél többet lenni online?
-
torik
senior tag
Aki akarja látni milyen is ez a Paladins az szánjon rá 2 percet erre a videóra, megéri
-
saen
veterán
Nem játszottam egy ideje, gondoltam kicsit felhozom magam quick playen mielőtt Comp-ot kezdek el játszani. Egyelőre úgy érzem nem kellett volna... Félelmetes mi megy. Először próbáltam Reinhardttal érdemben játszani, hát nem lehet, mert senki nem áll oda melléd, pedig még Mercy is volt a csapatban, egész meccsen nem láttam... De úgy kb senkit a payload közelében... Köv meccs, ellenfél 4 Bastion, már léptem is ki, az ilyet utálom. Aztán nyertem egyet, mert ellenfélnél volt 2 widow + hanzo. Folyamatosan ilyen meccsek, valami katasztrófa, teljesen élvezhetetlen. Asszem comp-ot kell menni akkor is amikor az embernek kevés az ideje.
-
sirszevenap
addikt
válasz
wjbhbdux #6125 üzenetére
Nem tudok mit mondani. Ha azt mondanám rossz játék, akkor gyakorlatilag az Overwatchra is ezt mondanám. Egyszerű a dolog egyébként... Olcsó hatást kelt (nem, nem azért mert ingyenes
) , hanem azért, mert nagyon sok dolog lett egy az egyben átemelve az OW-ből ami szerintem nem túl megnyerő. Csak azért próbáltam ki, mert haverok nem adnak pénzt játékért, de erre egy lan keretei között rátudtam beszélni őket.
10 értékelésből 9 = "Szegény ember Overwatch-a "
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #6125 üzenetére
Szerintem nem kell kínosan éreznie magát annak, aki megvette, mint ahogy az sem érzi magát kínosan, aki Nike cipőt vesz drágábban az olcsóbb Nika cipő helyett.
(remélem érthető az összehasonlítás) Néhány karaktercopy már rendesen kínos benne. Vicces pl. a Mccree képességeivel rendelkező, Spawn-fejű, Darksiders Death-jére is hajazó Androxus.
Kíváncsi vagyok, 1-2 hónap múlva mennyien fognak vele játszani. -
wjbhbdux
veterán
Kijött a Steamen Free2Play játékként az overwatch, egyből a top10-es listába ugrott. Kínosan érezném magam ha megvettem volna korábban, talán a WoW pet miatt érte csak meg.
-
k-adi
nagyúr
Na lenyomtam az S2 placement meccseket én is, 2650 lett 7/10-as nyeréssel, platinum.
Tudom örülnöm kellene, de abból a 3 meccsből amit elvesztettünk végül, kettőt simán carryztem és a végén csúszott el, a harmadikban pedig a végén egy bug miatt vesztettünk, szóval simán meglehetett volna a 10/10 is... az hova rakott volna be? platinum a max a placementeknél nem?
Na de hogy valami mást is mondjak, az új map nekem nem tetszik
gondolom itt ezzel én vagyok a kisebbségben de nekem nem olyan letisztult a pálya, több rajta a dísz emiatt zavaróbb rajta harcolni (kint). A vár belseje már jó, ott sötétebb is van
-
törölt tag
válasz
f3rdzs0 #6117 üzenetére
Neten azt találtam, hogy a model detail befolyásolja a bokrokat, máshol azt látom, hogy a texture quality, aztán lehet, hogy mindkettő... Nem tudom, hogy éri meg, mert alacsonyabb textúráknál meg a karaktereket nehezebb valamivel kivenni, főleg a távolból, és az amúgy elég szép játék kezd kicsit kopottas benyomást kelteni (bár még úgy sem rossz). Szóval nehéz eldönteni, hogy megéri-e az a pályánként 3 bokor (azért nem egy Witcher 3, ha növényzetről van szó
), hogy elmosódott legyen minden.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
#25237004 #6113 üzenetére
nope, minden minimum és off
ha magasabb textúrákat meg qualityt raksz be, akkor a játék be fog rakni extra itemeket a pályákra (bokrok) amik mögé be lehet bújni
@Juleshu: az AA akármilyen, hozzá fog adni a latencyhez (azért mondtam hogy ctrl shift n és látod hogy mennyit), még a screen based limit is. screen tear megszokható, legalábbis én már sikeresen megszoktam, és meglepően sima a játék AA nélkül is
a lézeres egér pedig akárhogy van kalibrálva, van benne valamennyi acceleration. bár ez minden egérre igaz, és a tied miatt így utána olvasva nem aggódnék annyit, főleg hogy logitech, ők azért igyekznek erre figyelni
amúgy igen, elég gáz most valszeg ddos, máskor nem éreztem, de most igen. volt egy meccs ahol végig 200 ping (bár nem úgy 200 mint máskor hogy laggolok, nem igazán láttam most), és mind a 3 meccsemen volt leaver, akik ugye nem tudtak visszajönni...
amúgy magas ping mellett még inkább szeretek Lucio-t játszani
értelem szerűen POTG is enyém, bár ez csak vicces volt azért örültem hogy potg lett, nem azért mert komoly teljesítmény lett volna
-
mycso
veterán
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Nálam is így van az utolsó patch (season2) óta. És hiába írják itt a beállításokat, mert a mostani beállításokkal / konfiggal játszom a játék megjelenése (sőt béta teszt) óta, eddig lag nélkül, ám mostanában nekem is lagos. Sőt sokszor hálózati kapcsolat probléma miat is meg-meg áll a játék pár másodpercre, vagy nagyritkán ki is dob (fizikálisan, hálózati problémám sincs).
Én arra gondoltam, hogy esetleg drasztikusan megnőtt az utóbbi időben a játékosok száma, amit a battle/blizzard szerverei nem tudnak lekezelni. -
saen
veterán
Éppen ismét szerver problémák vannak, jó eséllyel DDOS...
-
törölt tag
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Vsync off, beállításokat lejjebb veszed, főleg a teljesen feleslegeseket, 140-180fps között minden tökéletesen úgy történik (60Hz-es a monitorom amúgy), ahogy akarom, mindez egy 1500 Ft-os noname billentyűzettel és 2000 Ft-os Genius egérrel. Nálam semmi screen tearing nincs.
Némi utánaolvasás nézelődés után amúgy ezt találtam ideális grafikai beállításnak 1080p-ben:
Texture Q: High
Texture Filt. Quality: Epic:
Shadow: Medium
AA: High - SMAA medium
Model Detail: Ultra
Többi beállítás low. Local reflections on, ambient occlusion off. -
Juleshu
tag
Ohh, milyen gyorsan mennyi segítség, köszönöm!
És kicsit megnyugodtam, hogy nem csak beképzelem, hanem lehet benne valami.
Igen, Vsync be van kapcsolva, nem szeretem a tearinget, de akkor hosszab távon kipróbálom nélküle.
AA is be van kapcsolva, de a legkisebb anti-aliasing van beállítva, na de azért egy minimális AA már majdnem alapkövetelmény.. .anélkül elég csúnyák az élek, nem?A lézeres egér attól hogy lézeres, miért lehet probléma?
-
Tomi_Sci
őstag
Redditen sokan panaszkodnak rá, magas az egér input lag a játékban.
-
X Factor
addikt
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Olyan az egész, mintha egy tizedmásodperccel mindig később reagálná le a rendszer a tényleges fizikai egérmozgáshoz képest a dolgokat. É
Input Lag a jelenség neve. Monitor kisebb input laggal, freesync, gsync sokat javÍt.(bár nem tudom, mid van most) Vagy nézd meg vsync nelkul a mostani konfiggal, cserébe lehet h. lesz némi tearing.
-
Juleshu
tag
Most lehet én öregszem - mondjuk biztos - és én érzékelésem kezd leépülni, de ti nem érzitek úgy, mintha ez a játék kicsit "lagosan" kezelné az egérmozgást? Megpróbálom megmagyarázni:
Olyan az egész, mintha egy tizedmásodperccel mindig később reagálná le a rendszer a tényleges fizikai egérmozgáshoz képest a dolgokat. És lenne benne egy kis "megcsúszás" is. Mintha olyan lenne, hogy megállítom az egeret, és nem pont akkor áll le a mozgás, egy tizedseccel később "lassul" le, vagy nem tudom...
Quake3 pár napja toltam, minden fasza, akkor és oda lövök, ahova akarok. Itt az "új" Overwatch-klón az ingyenes Paladins, sniper azt csinálja, amit akarok, 10 lövésemből 9 fejtalálat. Team Fortress, szintén nincs ilyen érzésem. De az Overwatch-ban valami nekem nem kerek, 10 sniper lövésből jó ha kettő eltalál egy átlag méretű karaktert. És úgy ánblokk, az egérrel való forgás, mozgás mintha ne mugyanaz lenne, mint más játékokban, azért ne mvagyok benne biztos, mert olyan aprónak hat a különbség...Gépem erős középkategória, szinte fix 60fps-em van majdnem minden fullon. Egér egy Logitech G9x, a maga idejében abszolút csúcs egér, és még ma is kitűnő állapotban. Egér mintavételezés 1000Mhz (állítható lejjebb), Dpi 400-1700-ig több különböző lépcsőben próbáltam (100-kb. 4000-ig állítható
), 800-on jön be leginkább (szabadon előre beállítható több beállítás, menet közben egyetlen gombnyomásra váltok fel s le), Windows10-ben nincs bepipálva az "egér rámutatás pontossága" vagy mi, a Logitech szoftverben sincs semmi rásegítés bekapcsolva. Egérpadom volt hogy az asztal, de egy hónapja kb. egy Asus speckó egéralátét (ez se mokozhatja, előtte is megvolt ez az érzés, és evvel más játék alatt nincs ilyen problémám).
Gép ok, nem akad semmi, egér billentyűzet teljesen okés, szoftverek rendben, windows install nem túl régi és nem szemetelem tele, igaz, fut a háttérben egy Comodo vírusírtó és tűzfal, de hát gondolom mindenkinek van valami hasonló védelme.
Vegyek lejjebb a grafikából annak ellenére, hogy semmi fps-csökkenést nem tapasztalni? Mégis a gépemben valami nem kerek? De akkor máshol miért jó?
Köze lehet ehhez a szerver latency-nek, vagy ilyesmi?
Vagy csak szimplán erre akarom fogni, hogy napok óta zsinórban a vesztes csapatban vagyok, és csúszok lefele
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest