Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
Mustármag
üzenetére
Hy
Megvan a rank-om!
Gold, 2222 ponttal kezdtem, azóta csak buktam most 2064-en vagyok. A ma délutáni solo sem segített 
Szóval ha valakit érdekel AirMan#21837
-
torik
senior tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy ez az egész Sombra mizéria inkább unalmas vagy bosszantó

-
Sirandrish
legenda
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Jézus..

-
Kanczy
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Szerintem ilyen teasing még a játéktörténelemben nem volt

-
Feketelaszlo
senior tag
Nagyjából kiderült, hogy mi volt ez a Sombrás őrület. Az új időpont, amire várhatunk: jövőhét eleje, ill. nov. 1.
-
Telda
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
Simán és vissza is fogja
. Nem szabad az ilyeneknek bedőlni.
Küld a supportnak egy személyi másolatot, a játékvásárlásról egy számlát. Kérdeznek még pár dolgot és vissza is szerezte a régi tulajdonos. Te hiába fizetted ki, a blizzard szemében ez illegális és innentől kezdve te sehova nem fogsz tudni fordulni.
Semmivel nem leszel előrébb egy használt accounttal, semmi előnye nincs, max a skinek, de attól nem fogsz jobban játszani, vagy mégis?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
leviske
veterán
Tudom, hogy nem kell külön megvenni, viszont ezt kéne bevezetni ahhoz, hogy könnyen szűrhető legyen.
A lényeg az, hogy addig még sok víz lefolyik a Dunán, mire bármelyik kiadó azzal fog foglalkozni, hogy hány ember játszik egy accounttal.
(#6590) rumos XIII: Van annyira kompetens a support, hogy igen. Ezért illegális az ilyen account adok-veszek.
-
rumos XIII
aktív tag
Ha külfölditől veszek egy accountot, késöbb vissza bírja valahogy szerezni?
-
bazs0811
tag
válasz
leviske
üzenetére
Ha átjön a haverom és tolja, vagy a fiam leül a és tolja az én fiókommal a gépemen, akkor semmi gond.
De ha a haverom otthon bejelentekzik a fiókomba és játszik délelött Ausztriában, a fiam a koliban játszik Dániában délután, én meg este játszok Debrecenben és mind egy fiókot használunk úgy az a Blizzardnak 2 játék kiesés és ezt láthatják és mondhatják hogy k*abbe mert megosztottad a fiókodat. (Természetesen a történet kitalált, nincs fiam, de ha Dániában tanulna lenne pénze egy Overwatch játékra
) -
Edem05
őstag
-
brumi1024
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Abszolút, tegnap például ellehetetlenítettem a csapatunkban lévő 3 Widow lehetőségeit azzal, hogy King's Row-on támadóként kapták a falat az arcukba (meguntam, hogy 6 emberből egyedül én állok a ponton Reinként).
Utána váltottak és meglepő módon meg is nyertük, holott Overtime alatt foglaltuk el az első pontot.(#6573) kwzatz: Igazad lehet, sokan Lucio sebzés és fire rate buffot véltek felfedezni.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
szerintem az egyik legtúlélőbb karakter, és ha van értelmes csapat is akkor abszolút hasznos.
Amúgy a jég és a hideggel kapcsolatban, nem a gyorsaságra kell asszociálni
Kb ez az egyik olyan karakter, amire sikerült nagyon jól ráéreznem és aprítok is vele rendesen. De ízlések és pofonok.
Fogadjunk, hogy te tracerezni szoktál sokat?
az pl pont a másik véglet. -
Pocok256
veterán
Én eskü próbáltam mei vel lejátszani egy kört, de olyan szinten lassú olyan szinten unalmas, és tehetetlen egy karakter, hoyg az valami eszméletlen. Konkrétan halálra untam magam közben és képtelen voltam rá, hoyg 10 percnél többet legyek vele

-
Joezyka
senior tag
keresek 2k körüli playereket csapatba comp-ra. hátha úgy elindul a nyerőgépezet

(btag aláírásomban, de írjatok privit is) -
törölt tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Hát, én nem tudom, amit linkeltem fentebb, az a hivatalos patch notes, szóval a Soldier heal jobb, meg Mei ulti gyorsabban megy ki (bár még ez sem lenne gáz, tekintve , hogy közel másfélszer olyan lassan lesz ultija)... Ennek a kommentnek a tartalma lehet mögötte:
"To add to the previous comment, when Smash Bros. 4 updates were released Nintendo put them out without patch notes for some reason. This led to the community having to find the changes in each patch themselves. A lot of the time, people would think they felt changes that didn't really happen (i.e. "Pacman's grab is faster now!" "Really guys, Marth has less landing lag on his forward air!), when really this was just a placebo effect."Torbjörn persze valóban lehet, hogy gyorsabban termel így, azt aláírom.
saen: Bocsánat, akkor hero balance changes, megszoktam más játékban, hogy szimplán patch notes néven megy összefoglalva az egész. A lényegen mondjuk nem változtat.
-
saen
veterán
válasz
üzenetére
Patch notes
A tied nem a patch notes, hanem a balance changes. Itt a többi. Érdekes pl az xp rendszer átszabása, gyorsabb lesz a szintlépés, de nem lesz a promotion gyorsító tényező. A többi csak bugfix kb. -
brumi1024
veterán
válasz
üzenetére
"-Torbjörn ugyan termel magától is cuccost, de az ellenfelekből kevesebb jön, így kiegyenlítettebb lesz"
Nyomtam egy pár meccset vele, nekem érzetre sokkal gyorsabban megvannak a pajzsok.
"Soldier op lesz, most mondom"
Healjét próbáltam, szerintem gyorsabban tölt, mint a normál szervereken.
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Már vissza nem keresem, de a battle-net-es fórumon írták akik PTR-eznek, nyilván saját észrevétel alapján.
Mei ultija nem olyan értelemben lett megfogalmazva, hogy hamarabb lesz kész, hanem mikor eldobja, hamarabb aktiválódik.
Ana-ról, Zarya-ról, Lúcio-ról pedig szó se nagyon esett.
Mindenesetre S76 és DVa erősítése elég érdekes irány, miután Phara-nak így is elég baja volt McCree-vel és így vitte ki magával a metából Mercy-t. Nagyon kíváncsi leszek, hogy Symmetra átszabása mennyire volt ezekre hatással.
u.i.: Mennyire menő lenne amúgy, ha az új karakter képes lenne kis időre a Turreteket meghackelni. Esetleg Bastiont is úgy, hogy a csapattársakat is sebezze.
-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
Ezeket hol olvastad? Mert én két helyen is majdhogynem a gyökeres ellentettjét találtam annak, amit leírtál.
PTR Patch notesÖsszefoglalva:
-Onnan indul, hogy mindenkinek nerfelik az ultiját, és lassabban töltődik, emellett a turreteket sebezve nem töltődik.
-D-Va tápolva van, ahogy írtad, ráadásul a movement speedje is nagyobb lövés közben.
-Soldier:76 sebzését növelték (köszönöm Blizzard, 1800-tól 2400-ig mentem vele viszonylag könnyedén, ez szép lesz így
), és némiképp a golyók szóródását is.
-Ana boostja nem ad movement speedet (Soldieröm ismét örül, mert így már a boostolt Rein sem fogja utolérni
)
-Mei ultimate costja a többiekén kívül még tovább nőtt, szóval 40%-kal lassabban lesz, ennek örülök a legjobban
-Lúció healje 10%-kal csökken (Soldier op lesz, most mondom)
-Zarya pajzs gyengül
-Torbjörn ugyan termel magától is cuccost, de az ellenfelekből kevesebb jön, így kiegyenlítettebb lesz
Összességében ez egy nagy Soldier:76 és D-Va boostnak tűnik, de nyilván profitál belőle néhány gyengébb karakter is, akinek nem annyira gamechanger az ultija, vagy akiket a nerfelt hősök erősségei visszafogtak valamennyire. Szerintem korrekt irányba halad a dolog. -
leviske
veterán
Úgy látom letudtak minden karaktert azzal, hogy durván buffolták. D.Va-nak +100 élet és gyorsabban lő; S76 gyógyítő mezeje is nagyobb és gyorsabban tölt (vagy többet?); Torb passzívan is generálja a scrap-et, szóval folyamatosabban tud armor-t generálni; csökkent Mercy guardian angel képessége is gyorsabban elsüthető és Mei ultija is gyorsabban elsül.
Megjegyzem, az állítólag 2GB körüli patch szerintem aránytalanul nagy szimpla balance módosításokra.
-
Telda
addikt
D'Va ultija "átmegy" a falon?
-
saen
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Héten jön egyébként a patch, az már biztos, hogy a Soldiert érinteni fogja. Valaki még kérte, hogy jó lenne ha az XP a PTR-ról át tudna menni az élesbe (akár csak egy része is), a fejlesztőnek aki válaszolt tetszett az ötlet, bár megígérni nem tudja, de utánanéznek, hogy mennyire megvalósítható.
Azt viszont továbbra is nagyon kiemelik, hogy ami ott lesz arra kicsi az esély, hogy változatlan formában az élesbe átmenjen.Mostanában elkezdtem gyakorolni Pharah-t, mert megjött a kedvem hozzá. A sok Mei és Junkrat ellen ideális hős, csak sajnos a quick playben mégha ketten megyünk is, kb esélytelen a dolog, mivel senki nem akar support/tank lenni. Próbálgattam azért, de megfelelő támogatás nélkül halott dolog, hiába hozza az ember a gold damage/elimination-t, egyszerűen nem elég. Ma viszont volt egy meccs ahol 5-en mentünk +1 random és üresen maradt egy DPS pozíció Eichenwalde attackon. Be is választottam és nagyon jól esett a sok tank/support után DPS-sel is menni. Simán nyertünk a végére, sehol nem fogtak meg minket hosszabb ideig és a POTG is összejött. Remélem lesz még ilyen

-
warcat
veterán
Igen ,már megválaszolták,de szerintem érdemes tisztázni,hogy mi a hivatalos álláspont.
A fiókodat és a rajta levő játékok használatát csak és kizárólag a háztartásodban élő kiskorúval oszthatod meg, ez benne is van az EULA-ban valahol.
Az más kérdés,hogy ezért nem vadásznak rád külön.A nagyon eltérő IP néha fennakad az accountlopásgyanút figyelő rendszerükön,de a dinamikus IP-k korában az egy országon belüli ugrálás belefér.
A lényeg,hogy azért ha bármikor valami supportos ügyed/-etek lenne, nem kell reklámozni a dolgot feléjük,mert pl ha support ticketben valami panasz kapcsán megemlíted,hivatalból ejnyézniük kellene (volt már bizony ilyen,hogy dirrdurrogott valaki egy alapvetően tiltott dolog kapcsán felmerült probléma miatt, vicces)A lényeg na hogy a hétvégi huszár az valójában az ifjonc gyermek aki láthatáson van anyjánál/nagyszülőknél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxtreme
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
Nem, gondolj bele, olyan mintha Neked 2 géped lenne, és felváltva használnád rajtuk az acc-ot. Senki és semmi nem tiltja.
szerk: opp látom már megválaszolták. -
brumi1024
veterán
Olyanom se volt még, hogy egy ládában 3 ugyanolyan paint lenne.

-
saen
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Lehet bajod, mert ez account sharing és tiltott dolog, ha rájönnek le fogják tiltani az accountot. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tudják ellenőrizni.
(#6552) oxox: Válogatni én is tudnék a skinek között
Pár szint még nekem is meglesz aztán meglátjuk. Most olyan ~5500 kredit-em van, viszont akarok tartalékolni az új hősre is valamennyit. Jó eséllyel megvárom a Blizzcon bejelentéseket. Jelenleg a Reaper meg a Junkrat hiányzik, egyikkel se játszom. Junkrat-en gondolkozom picit, mert annak nincs normális skin-je ezen kívül, azt jó lenne azért kinyitni. -
oxox
addikt
hát inkább adott volna kettő Halloween leget a két ugyanolyan reaper +arany+hanso helyett...de nem panaszkodok, mert ami volt előtte az szánalmas volt.
mondjuk nagyon gondolkodok, hogy ha lesz addig annyi pénzem vegyek-e 3k-ért leg skint (most 2600 gold körül vagyok...csakis junk jöhet szóba)...merthát sokáig tart ennyit összetarhálni, és ha lesz krampuszos sym karácsonykor akkor lehet arra kéne hagynom

meg persze nov-ig még bármi lehet...tartom a napi 2 szintlépésemet (ma is megvolt reggel 1), és akkor lesz 1 napom a 200 levelnél, alacsony xp-re. (ráadásnak 31 szabadnap
) -
leviske
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Miért lenne baj? Egy fiókot egyszerre úgyis csak egy helyen lehet használni, onnantól meg a Blizz-nek kb semmi köze ahhoz, hogy ki ül a gép előtt.
-
rumos XIII
aktív tag
Abból lehet baj, hogy ha én még nem vettem meg a játékot, de a spanomén szoktam játszani? Hétköznap én, hétvégén ő.
-
törölt tag
Nincs tökéletes balansz az ilyen játékoknál, és ami még meglepőbb lehet, nem is cél. (még ha azt is mondják
)A cél inkább egy folyamatosan változó, megújuló játékkörnyezet, az, hogy mindig más hősök kerüljenek előtérbe, ezáltal más stratégiák épüljenek köréjük és állandóan újszerű legyen a játék. A League of Legends-zel kapcsolatban láttam egyszer egy videót róla, ami kimerítően és logikusan foglalkozott ezzel a témával, szóval a tökéletes egyensúlyt nem érdemes várni.
Egyébként van olyan is, hogy szimplán azért változik a meta, mert valaki ráébred valami igazán eredeti ötletre, ami mindvégig ott volt mint lehetőség, csak senkinek nem jutott eszébe, még az sem kell hozzá, hogy a Blizzard változtasson valamit a hősökön. Emlékszem a LoL esetén a lenézett revive summoner spellre, és a lenézett Evelynn nevű hősre, a gyengébbek között tartották számon, aztán egy srác kombinálta a kettőt, megszületett a smite/revive Evelynn, ami annyira broken volt, hogy utána még nerfelték is a hőst buff helyett. 
-
leviske
veterán
Durva balance módosítás volna pl, ha beraknák a hangfájlokból ítélhető átszabott Symmetra-t, illetve, ha nagy nehezen betennék Sombra-t. Bár utóbbit alig két héttel a Blizzcon előtt gondolom már nem lépik meg.
Mindenesetre annak örülnék, ha sikerülne annyira felforgatni a dolgokat, hogy ne essen a 22 aktuális hősből 11 az alig használt kategóriába.
-
saen
veterán
Mázlista

Nekem ismét 14 dobozos szünet van, remélem valami hasonlóval kompenzál.Emellett Blizzard fel fog tenni a PTR-ra egy új patchet, részleteket még nem árultak el, de azt már mondták, hogy nem fog változatlan formában átmenni az élesbe, durva balance módosításokat akarnak tesztelni és hosszabb ideig fennt lesz. Kiváncsi leszek a részletekre.
-
brumi1024
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Volt balance update? Én ebben nem látom.
-
oxox
addikt
legutóbbi 4 loot-omból, 3 legend 3 lila...sajna a három legendből az említett két reaper skin, meg egy leg láda (500 arany)
hoops azt írja ki, hogy új version van lépjek ki-be....
-
brumi1024
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Jobbklikk középtáv, balklikk közel. Hook esetén bal fej fele és esetleg egy melee.
-
saen
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Csakis a bal.
-
rumos XIII
aktív tag
ha roadhoggal behookolok valakit, bal, vagy jobbklikkel érdemesebb lőni?

-
-
oxox
addikt
tegnap végre kiesett az első hálovin leg...reaper (sokat nem játszok vele, de legalább adott valamit), következő lootban kiesett még1x ugyanaz
... -
brumi1024
veterán
Akármennyire is összeszedetlen volt a mai egyik soloQ csapat (és akármennyire nem reagáltak semmilyen kommunikációra), az ellenfél sem fókuszált a megfelelő helyre, és két ilyet is meg tudtam csinálni a két Reaper ulti után. Mivel rajtam kívül még egy Symmetra volt valahol a pályán - elfele tartva a ponttól, valószínűleg építkező üzemmódban - esélyesen buktuk volna a meccset, ha foglalkoznak a Mercyvel. Tudtam én, hogy sokat ad ez a Witch skin.
-
Adam_Shepard
addikt
hogy mennyire ráérnek...
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem tudjuk, viszont én továbbra is kétkedek abban, hogy ma kijön.
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy újabb visszaszámlálás?

-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
15-20 perc még
-
Redcaster
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szerintem legkésőbb 10-kor végez.
-
Redcaster
őstag
-
saen
veterán
Mai QP gyöngyszem, Anával attack, Hanamura:
-első nano boost, ráraktam a D'vára, azonnal elultizott, senkit se ölt meg... lehet hiba volt...
-második nano boost, reapernek kész az ultija, bemegyünk, harc, ellövöm ő meg nem csinál semmit, utlit se használ, pedig másodpercenként 350-et sebez ilyenkor területre... nulla assist, szóval senkit nem ölt meg...
-harmadik nano boost, akkor próbáljuk a Genjit, írok neki, bemegy, rárakom a boostot, persze még a kardját se veszi elő, ismét nulla kill...
Itt feladtam, szerencsére az idő is lejárt hamar... -
törölt tag
Addig nincs gond, amíg nem rankedben "tesztelik" az új skint. A quickplay pont erre van. Azokkal a hősökkel, akikkel nem tud az ember játszani, mindenképp quickplayt érdemes tolni, skin ide vagy oda.
-
brumi1024
veterán
válasz
leviske
üzenetére
"Pedig szerintem tök alap, hogy ha valaki megkap egy legendary-t, akkor azzal megy pár kört. Másképp nekem se lenne egy percem se Roadhog-gal.
"Azért vannak kivételek. A kevés olimpiás skinem egyike a Widow féle. Ennek ellenére nem mentem vele, tartom a stabil 8 perc játékidőt.
-
leviske
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Mint kikényszerített Lúcio main, kikérem magamnak, hogy ész nélküli karakter!
Nagyon el kell vele találni, hogy tényleg csak akkor menjen a heal, ha nagyon muszáj. Ráadásul gyorsan le kell tudni reagálni, ha valakit le tudsz lökni, mert a campelés ritkán válik be.Az persze tény, hogy nem egy Zarya szintű a helyzetátlátást igénye, de azért ezzel a legtöbb automata fegyveres és shotgun-os karakter így van.
Egyébként vannak YT-on oktatóvideók, de szerintem jobban jársz, ha bajnokságokat nézel. egyrészt mert egy-egy karakter csak a csapattól függően működik, másrészt ott eléggé maxra szokták járatni egy-egy kari erejét.
(#6504) Revesz: Pedig szerintem tök alap, hogy ha valaki megkap egy legendary-t, akkor azzal megy pár kört. Másképp nekem se lenne egy percem se Roadhog-gal.
-
Pocok256
veterán
Hogy mondhatsz ilyet ! Prok is skinek miatt játszanak sőt ! Szerintem ennek a játéknak a skinek a lényege. Ez igazából egy ilyen barbie baba kifestős könyv öltöztetni kell a karikat
A többi mód az csak mellékes, és igenis felháborító ha a te KEN ednek nincs meg a legújabb divatos rucija, mert CSAL A GÉP ! -
Revesz
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Brit tudósok megállapították, hogy minél ritkább a skin annál jobban játszol vele.
Cs:Go-ra is teljesen igaz volt, Asiimov nélkül kb. lőni se lehetett meg a nó szkópot sem adta be a szar skinekkel xD 😂😂.Amúgy kiborít, hogy játékban mindenki villog az új skinnel és sorra hozzák azokat a karikat amivel játszani se tudnak csak, hogy vagánykodjanak, hogy nekik van xD...
-
knoxhu
senior tag
válasz
Mad_Wolf
üzenetére
Már ne haragudj, de ha neked ez a kínod, akkor részvétem.
A Mad Wolf magyar fordítása nem Őrült Farkas? Akkor ez miért csúfolás?
Véletlenszerű nyitások figyelembevételével semmi se garantált, viszont minél többet nyitsz, annál nagyobb lesz az esélyed. Nem ismerem az in-game tartalmak pontos számát, így nem tudok Neked korrekt statisztikai mutatókkal szolgálni. Neked is további jó játékot! -
Mad_Wolf
aktív tag
sejtettem, hogy justin fan vagy.
Akkor nézzük:
Igen, paraszt dolog csúfolni a másikat a kínjáért, óvodában szokás.
Más nevét csúfolni: lásd fentebb.
Szerinted mi garantálja azt, hogy ha veszek csillió db ládát, abból megkapom amire vágyom?
És én vágyom rá, a saját örömömre, nem villogni a haverok előtt, mert az óvodás szokás, és képzeld, kinőttem belőle.Mielőtt elfajulna a dolog, visszavonom a rinyámat, jól van ez így, majd játszok még sokat nov 1-ig, addigra csak megkapom a skint meg az introt, amire vágyom (amit a paraszt blizz belengetett, de nem akar kiesni, és a statisztikákat tekintve kevés rá az esélyem hogy meglegyen).
Bizakodva tekintek a jövőbe, és további jó játékot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gold, 2222 ponttal kezdtem, azóta csak buktam most 2064-en vagyok. A ma délutáni solo sem segített 
. Remélem nem valami stealthes hős lesz...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nem szabad az ilyeneknek bedőlni.
)

)A cél inkább egy folyamatosan változó, megújuló játékkörnyezet, az, hogy mindig más hősök kerüljenek előtérbe, ezáltal más stratégiák épüljenek köréjük és állandóan újszerű legyen a játék. A League of Legends-zel kapcsolatban láttam egyszer egy videót róla, ami kimerítően és logikusan foglalkozott ezzel a témával, szóval a tökéletes egyensúlyt nem érdemes várni. 

TBT