Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Pffff
akkor ha egyik DVA meko belerepül a pajzs a az is eltűnik?? Ja nem...fuck the logic -
L4mie
veterán
Kérdés,
van-e olyan fórum-topic akár official is, ahova be tudom adni a panaszt, hogy Junkrat aknái, csapdái többször tünnek el kidobás után hatástalanul mint az indokolt lenne.Konkrétan: DVA pajzsába dobott akna miért semmisül meg? Sebzés nem éri, élesítve nem lett, egyszerűen eltűnik az éterbe, oké hogy ha kapásból robbantanám akkor hatástalan lenne, de simán lehetne olyan mint amikor Reinhard pazsára dobom rá. ugyanez a csapda.
-
furob
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
tegnap én is leakadtam, hogy 6v6 eilimination-ben, indulásnak kitörök junk-kal aknát lerakom, hogy ugorjak, s ugrás közben fejes, egyből halál - tök messze volt a csóka szembe a pályán
de mostanság már a pharah-k is gyanúsak, mystery-ben sose hal meg, s killhegyek... -
-
Mengele
tag
Hi
Hiheto a dolog hogy a hanzo ugralva csak fejest lo?
Meg full eletem van es egy lovessel megol.
UUU volt a nevuk.
-
L4mie
veterán
PC/Gender kúrzusnak való befekvésnek lehetünk tanui, hangos kisebbségnek történő megfelelési kényszer.
Speciel baromira nem zavar, hogy meleg-e vagy nem, de S76-hoz tényleg nem illik.
Évente egy commingoutra számíthatunk. Lassan az is kideül, hogy Trall is meleg vagy mi.És Zennyatta melyik nemhez vonzódik?

-
furob
tag
komolyan nem értem, hogy miért fontos hogy Tracer után Soldier is meleg karakteré váljon?
Azért az a "pár" arc aki Soldier 76-os bőrkabátban feszitett eddig, lehet cikinek fogja érezni...
Tök férfias, a kinézete, a viselkedése, főleg a hangja...
Lassan mindegyik szereplő coming out-olni fog?
reaper tuti nekrofil
lucio is elég csajosan mozog, zarya meg moira mondjuk nem kérdés 
na mindegy, csak tényleg nem értem, hogy egy főleg gyerekek által játszott dologban miért kell ez?
biztos maradi vagyok...
We're all gay now!
legjobb hsz:
"Now that's what I call a NERF."
D -
LuckyL
őstag
most esett ki9 az uj junkrat skin

-
L4mie
veterán
pontosan meddig tart az event, facebookon megkérdeztem, de csak trokkodás fogadott.....
eléggé amorf a blizznél az event zárási időpont...ma 8 vagy holnap 8? -
oxox
addikt
válasz
Redcaster
üzenetére
bevallom a tavalyiakat meg sem néztem....ma van még event?
van 24k kreditem ha valami hiányzik azt bedobom a kosárba....
nekem korábban olyan 70 ládával sikerült mindent kidobatnom, ezért is volt ez a mostani meglepő.
mondjuk már fogy a tüz a skinek iránt, kevés van ami tetsztik, vagy ne lenne sokkal-sokkal jobb valamelyik régi. -
Redcaster
őstag
Most jutottam el én is odáig, hogy annyi kreditet tudtam gyűjteni, hogy kimaxoltam az eventet

Megvettem ami tavalyról kimaradt: Soldier, Roadhog, Junkrat lego skineket + Orisa lego emote-ot.
Ideiből meg kellett vennem a Junk és Mercy skineket. De ezen kívül minden kiesett (rarek és epicek is), és ennyi költés mellett maradt még több mint 3k kredit. Az event alatt kb 55-60 ládát nyithattam.Így az elkövetkező eventeken is rámehetek a maxolásra

-
hhenry
őstag
Sziasztok! Hol tudom most jó áron beszerezni a játékot?
-
oxox
addikt
Pörög a totyik

Tegnap kiesett az utolsó eventes leg skin... Csak junk tetszett s az várt legtovább. Valamit lehet állítottak, mert ilyen kevés ládából még nem maxoltam eventet, csak ashe epic slinje hiányzik már, de szerintem 30 ládát sem bontottam...
-
Dani82
senior tag
Nincs valami foru, vagy jatekos adatbazis, ahol lehet talalni csapatot, magyarokat akik rankedeznek? Supporttal jatszom, tobbnyire Mercy, de a random competitive-ben a pugokkal allandoan defeat es elmegy a kedvem az egesztol

-
russodeby
csendes tag
Sziasztok!
Megvettük majd letöltöttük a legendary-t a laptopra, kiderült nem elég neki a viideókártya ,letöltöttük a másik laptopra, ott meg azt írja, nincs licence. Ilyenkor mitmit tudunk csinálni?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Növelned a PS4 játékos adatbázist. Irtó kevesen játszanak vele PS4-en.

-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok teljesen kezdőként játszanám Ps4-en de nem rak be csak tölt és tölt aztán új pályát tölt a Quick playt és jó sok perc után kidob. Fél óráig várakoztam és semmi. Mit kéne állítanom nem csak rányomok és berak a többi hasonló szintű játékosokkal? Köszönöm a segítséget.
-
Soram
csendes tag
Sziasztok! Megoldódott a probléma!
A klienst a honlapról szedtem le korábban,mellyel írta a hibaüzenetet. Lehet alap lett volna,de most leszedtem a Blizzard Battle.net Desktop Appot és azon keresztül az accountba lépve gyorsan letöltötte és hibátlanul fut a game!

-
Soram
csendes tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget LuckyL!
Igen, szépen fut rajta minden korábbi játéka,amivel játszani szokott(GTAV,Fortnite,) Nem tudom, hogy lehet-e esetleg köze ahhoz, hogy mikor az Overwatch kliensét a Blizzard oldalról letöltöttük, azt valami eszméletlen lassan szedte le 150 M nettel. Máshonnan más játékok rendben és gyorsan letöltődtek. Ha majd esetleg sikerül elhárítani a hibát,majd megírom....Mégegyszer nagyon köszönöm... -
Soram
csendes tag
Sziasztok! Gyermekem játszik a játékkal, korábban win8 volt a gépén és hibátlan volt minden. Nemrég win 10 lett telepítve a számítógépre és az Overwatch-ot mikor a klienssel telepíteném, a következő hibaüzenetet kapom: Ez az alkalmazás nem fut az ön gépén,a számítógéphez való verzióról érdeklődjön a szofter gyártójától. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm. (A másik gépen,mely szintén újra lett telepítve, szintén hasonló üzenetet ír)
-
XharX
aktív tag
Köszönöm, akkor egy próbát megér!

-
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kezdőként még van értelme belevágni?
Annyira kezdő vagyok, hogy kb semmit nem tudok erről a játékról, de valami könnyed multis lövöldét keresek, de mint már más blizz játékban tapasztaltam x év után eléggé necces belekezdeni, ha az ember kezdeni akar valamit rankeden. -
L4mie
veterán
válasz
debrecenikri
üzenetére
Akkor mainek csak a pajzsosok lehetnek?
mondjuk ha belegondolok tényleg.
Orisa-t szoktam, egyszerűen se Dva se Rein nem fekszik....Én szinte csak junkratezek, nem tudom engem nagyon szórakoztat a kis szemét, de iszonyat sebezhető és az ultija, NA AZ katasztofálisan béna tud lenni, valahogy hiába bújok el vele az utolsó sarok mögé jön valaki és kinyír amíg utlizok, ha nem engem akkor a kereket, de nyilván jól van így a karakter mert régóta nincs hozzányúlva.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
painkillerx
üzenetére
Én szivesen jatszanék veled de 3300 ban vagyok...

Vegyél fel majd tolunk pár gyakorlot. Én main tank vagyok. -
VoidXs
nagyúr
válasz
painkillerx
üzenetére
Az 1000-es max különbség groupon belül és a matchmaker ezt ellehetetleníti.
-
painkillerx
tag
Van aki unatkozik es feltudna huzni 2000+ra egy main supportot?
1400 vagyok jelenleg, sokat fejlodtem mostanaban. A boost kozben is probalnek ujakat tanulni. -
TBT
Topikgazda
BlackFriday alkalmából:
Genji/Widowmaker/Tracer szobrok kedvezményes áron! -
L4mie
veterán
öö másnak se megy a competitve? O.o
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sok értelme nem lenne, mindenki a botot farmolná aztán pörögnének az ultik.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
debrecenikri
üzenetére
healert mert azt senki nem akar látszólag...
-
markknight
nagyúr
Amúgy itt van az a karakter aki az új animációs trailerben is volt [link]
-
Orgi
addikt
Komolyan nem értem, miért nem lehet megoldani ebben a játékban, hogy ha leaver van compban, szakítsa meg, ne basszon ki az egész csapattal és adjon vmi büntit a leavernek... vagy azonnal rakjon be valakit legalább.
Megjelenés óta játszom, de ez az egyetlen, ami miatt minden alkalommal le akarom törölni legszívesebben... kb minden második meccsemen van leaver, onnantól az kb szinte tuti bukó. -
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyeltalán nem erről szól a video, nem hero balance rinya, szerintem figyelj oda jobban

Persze nem fontos egyetérteni vele, lehet más a véleményed, de nálam 100%-ig betalált, hogy mi a bajom a játékkal.
-
L4mie
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
BTC megmondta, jó volt a balance, csak a játékosok lusták voltak megtanulni mire való és hogy kell játszani egy-egy karakterrel helyette sírtak 1-2 hónapot és jöttek a nerf-buffok és ez gyakorlatilag láncreakciót indított el. És a folyamatos sírás rívás módosítja a karaktereket akik hangosabban sírnak előbb kapnak nerf-buffot.
-
L4mie
veterán
válasz
VoidXs
üzenetére
Junkrat mainként mindkettővel szembenézni karakter igazi álom lesz

apropó, van arra valami hír, hogy a riptideon (jól írom?) valamit változtatnak, mert 10 ből 1x effektív és ha nem bújsz a világ végére közben kinyrnak, vagy instantkillelik az ultidat...elég gány sajnos.
-
Lavar
aktív tag
Lement pár kör az új hőssel, mcree/widow keverék, így elsőre tetszik, de nálam nem hiszem, hogy kiváltja a cowboyt.
Aztán meglátjuk.De most különösen tetszik, hogy olyat raktak be akinél a célzáson van a hangsúly.
-
Orgi
addikt
Másnál se igazán akar menni a játék? 6 ezres sor meg unexpected error?
-
Alvin_ti4200
félisten
No, a végén még lehet, Ashe lesz a karakter, aki nekem való
Amint lesz időm, kipróbálom (ha már elérhető). -
tescodr
aktív tag
Én is beszereztem a játékot cirka 2 hete, szoktatok együtt játszani? Jöhetnek a battle tag-ek ha valakinek lenne kedve
-
Lavar
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem már most jobban tetszik, mint az utólag kiadott 3 hős együttvéve...(Moira, Brigi, Hammond)
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Imádom már most.
Viszont kicsit karcsú az, amit a Blizzard bemutatott ezen a BlizzCon-on.
Nem csak Overwatch tekintetében, hanem úgy az egész show tekintetében. Overwatch-nál megkaptuk a kötelező animációs kisfilmet és az új hőst.
Eközben tavaly:
- Overwatch League bejelentés
- Blizzard World pálya és skinek
- Új játékmódok az Arcade szekcióban
- Animációs kisfilm: Reinhardt
- Új hős: MoiraNem vártam el, hogy túl sok mindent bejelentsenek, de valami egyedi skin/új map jöhetett volna, mert ez így semmivel sem több, mint egy GamesCom szintű bejelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor ha egyik DVA meko belerepül a pajzs a az is eltűnik?? Ja nem...fuck the logic

amúgy nem hihető.

D
A klienst a honlapról szedtem le korábban,mellyel írta a hibaüzenetet. Lehet alap lett volna,de most leszedtem a Blizzard Battle.net Desktop Appot és azon keresztül az accountba lépve gyorsan letöltötte és hibátlanul fut a game!
Igen, szépen fut rajta minden korábbi játéka,amivel játszani szokott(GTAV,Fortnite,) Nem tudom, hogy lehet-e esetleg köze ahhoz, hogy mikor az Overwatch kliensét a Blizzard oldalról letöltöttük, azt valami eszméletlen lassan szedte le 150 M nettel. Máshonnan más játékok rendben és gyorsan letöltődtek. Ha majd esetleg sikerül elhárítani a hibát,majd megírom....Mégegyszer nagyon köszönöm...
mondjuk ha belegondolok tényleg.

TBT