- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
éééééééés 16ezredik kommentként, javaslom az OW1-2 topikok összevonását, hiszen az OW1 kampec, ott meg eddig 33 komment van - nem nagy a lelkesedés
https://prohardver.hu/tema/overwatch_2_2/friss.html -
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Az Overwatch első része mostantól hivatalosan is halott.
Furcsa érzés leírni ezt egy Blizzard játék kapcsán, pláne annak apropóján, hogy 2016-ban az Év játéka díjat is bezsebelte (értelemszerűen akkor volt a csúcson a játékosbázis).
És akkor emlékül, a 2014-es BlizzCon-on bemutatott bejelentő animációs kisfilm:
2016. május 24. - 2022. október 3.
Köszönjük az elmúlt 6 évet! -
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #15988 üzenetére
Európában kedd este indul a móka 20 óra körül.
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight #15991 üzenetére
Igen, valamint ha lemaradtál volna egy BP 55-ös szintjéről, akkor később különféle challanegek teljesítésével ugyanúgy feloldhatók lesznek az új hősök.
-
markknight
veterán
Én azt hittem, hogy az új hősökhöz BP-t kell venni, de nem. Ingyen meg lehet őket szerezni csak level 55-ig kell eljutni a free battle passben.
-
markknight
veterán
Kedden hány órától lehet játszani a második résszel? Jóformán 4 éve nem OW-ztam, kicsit visszanéznék, de már teljesen elfelejtettem az updatek idejét.
-
savior
őstag
Jól értem, hogy feltöltőkártyás telefonszám megadásával nem lehet játszani, hanem előfizetéses mobilszám kell?
-
TBT
Topikgazda
A bankkártyák rémálma, az új Ingame shop:
-
savior
őstag
Ez most komoly, hogy sms protection nelkul nem lehet majd jatszani?
Es akinek nincs mobilja (mint peldaul en) az mit csinaljon? -
TBT
Topikgazda
Befutott a Launch Trailer:
Trailer
Megjelenés 1 hét múlva! -
VoidXs
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
"Kiriko feloldásához az 55. szint elérése szükséges (új játékosok számára). Ha rendelkezel a Premium Battle Pass-al azonnal megkapod (ez várhatóan 10 euró lesz), illetve, ha az Overwatch első részével, akkor ő lesz az utolsó hős, akit még azonnal megkapsz."
Tehát a kövi hős már p2w
ok..
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Minden infó a Battle Pass működéséről, a jutalmazási rendszerről és a hősök feloldásáról - hivatalos Blizzard hír!
Kiriko feloldásához az 55. szint elérése szükséges (új játékosok számára). Ha rendelkezel a Premium Battle Pass-al azonnal megkapod (ez várhatóan 10 euró lesz), illetve, ha az Overwatch első részével, akkor ő lesz az utolsó hős, akit még azonnal megkapsz.
A későbbiekben érkező hősök már szinthez, játékbeli pontokhoz vagy Battle Pass-hoz lesznek kötve.
Néhány hivatalos képanyag: -
TBT
Topikgazda
Immár hivatalosan is bemutatkozott az új support hős - Kiriko:
Hivatalos video
Október 4-én az Overwatch 2-vel fog érkezni. -
Angel2014
addikt
válasz
VoidXs #15951 üzenetére
asus rog g513ih.
Biosban nem tudom állítani a grafikus beállítást.
És ha egy parancsikonra kattintok ott sem engedi a nagyteljesítményű processort.
Elindítottam a super position benchmarkot az meg a vram miatt szólt.
Owerlock Játék szaggat ugrál, homályos, és az FPS is ugrál.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Van egy asus rog gammer laptopja a gyereknek ami 7 hónapos , ez a kedvenc játéka de akad a gép kevés FPS -en fut. Ez mitől lehet?
-
savior
őstag
Nem kaptam semmi levelet, hanem egyszercsak elerheto volt a beta.
-
Bazsi1987
őstag
Hajnalba meg is jött a kód, promóciók között volt a levél
-
TBT
Topikgazda
Legendary Skin 'Medic' Brigitte (StarCraft Crossover Skin)
A listában szereplő Twitch streamerek támogatásáért jár -
Bazsi1987
őstag
Kapott már valaki béta kulcsot?
-
MaYDaN
tag
válasz
Bazsi1987 #15943 üzenetére
Arról nincs információ, de ez biztos, hogy hosszabb lesz. Mivel a fenti belinkelt "FAQ-s" képen is írják, hogy több hullámban fogják beengedni az embereket június 28.-án az első szűkebb kör aztán az első nagyobb hullám július 5.-én csatlakozik, ahogy fejlesztik a szervereket stb.. Sőt még az is írva van, ha július 14.-ig regisztrálsz a bétára akkor nagy eséllyel be is fogsz kerülni, mert az addig jelentkezőket, mind be akarják vonni.
-
Bazsi1987
őstag
Régen sokat nyomtam, várom is a második részt kb akkor hagytam abba mikor bejelentették a folytatást, miket viszek át az egyből?
-
wjbhbdux
veterán
nem inkább átnevezni kéne ezt? hiszen ugyanaz a játék, az ow1 meg fog szűnni létezni amikor indul a 2
> Overwatch® will be replaced by Overwatch® 2 when Overwatch® 2 is launched. All Overwatch® elements will either be replaced by Overwatch® 2 equivalents, or shall cease to be accessible. Overwatch® in-game items from Overwatch® Legendary Edition, will be useable in Overwatch® 2
-
oriic
HÁZIGAZDA
Engem nem zavar, de jelzem, hogy van Overwatch 2 topikunk is.
[link]
-
TBT
Topikgazda
Overwatch 2: Watchpoint Pack and New Skin
New Skin: Space Raider Soldier 76 & Cassidy
Overwatch 2 Season1 Battle Pass
Virtual Currency 2000
Overwatch 2 Exclusive Player Icon -
savior
őstag
Én megvettem az első részt, de mégcsak az előző bétába se választottak be. Úgy kellett kubikolnom a twitchen a teszt kulcsért. Azért ez így annyira nem szimpatikus.
Mondjuk a Blizzardnál még egy tesztbe se választottak be eddig, pedig majdnem minden játékuk megvan. Azért ez így annyira nem szimpatikus. -
TBT
Topikgazda
Lement a reveal event!
Lootboxok helyett Battle Pass:
Minden szezon 9 hétig tart, 18 hetente kapunk 1 új hőst.
3 új hőst kapunk megjelenéskor:
- Sojourn
- Junker Queen
- Támogató hős (Szellemróka ultimate képességgel - várhatóan Japán karakter lesz)
A harmadik hős a megjelenés előtt - várhatóan szeptember - fog bemutatkozni.
Új térképek, új emote-ok, charm animációk, bannerek és rengeteg új skin!
Junker Queen Origin Story:És a már korábban teaselt cinematic is elérhető teljes hosszában:
-
TBT
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #15930 üzenetére
Persze, érdemes, főleg, ha jó áron be tudod szerezni. Így a második részt frissítés formájában fogod majd megkapni október 4-én, teljesen ingyen.
-
Aprósólyom
addikt
-
TBT
Topikgazda
Október 4-én érkezik XBox-ra és PC-re az Overwatch 2 Free to Play modell keretében:
Overwatch 2: Reveal Event is lesz június 16-án:
A béta változtatásai, új hősök (érkezik Junker Queen is egy CGI animáció keretében) és a következő béta időpontja is ekkor fog napvilágot látni. -
sirszevenap
addikt
Sziasztok,
Sajnos már nincs relevanciája Topikgazdának lennem. Nem tudok kellő időt foglalkozni már a témával.
Így a jogaimat hamarosan átruházom.
Amennyiben van köztetek olyan, aki érez hajlandóságot tovább vinni a posztot, az jelentkezzen. Örülnék, ha egy jóval aktívabb játékos tudná folytatni, mint Én.
Bővebben itt: A Topikgazda rendszer - LOGOUT.hu IT-ipar / Akármi cikk
-
VoidXs
nagyúr
válasz
frango13 #15918 üzenetére
Pontosan ez az, amit a játékosok szerettek volna. Mindenki DPS-t akart játszani, megkapták. Nekem nagyon tetszik, hogy sokkal akciódúsabb, tovább elhúzzák a teamfight-okat, az egyetlen dolog, ami miatt visszatértem OW1-be, az a competitive hiánya. Random csapatokkal az egész átmegy alázásba valamelyik oldalról, ami nem annyira fun, viszont amint ki lesznek egyenlítve a csapatok, ez a probléma megszűnik.
-
frango13
aktív tag
Hi!
Valaki írna tapasztalatokat az OW2-ről? Én vártam ezt az 5v5 felállást, de nagyon nem tetszik, amit látok a videókból. Full dara az egész. Mintha mindenki dps lenne. Ultik is valahogy eltűnnek a játékmenetben. Karakterek is olyan jellegtelennek tűnnek így. Túl gyorsnak, túl darának néz ki az egész. Összehasonlítva olyan, mintha az OW1 bétáját látnám. Ingame másnak mutatja magát a 2 vagy jól látom? -
Mad_Wolf
aktív tag
az biztos, hogy a jelenlegi formájában nem fogok pénzt költeni az OW2-re.
A matchmaking egy unbalanced fosch. Ellenfélnél ha van 1 rein akkor 2shotol kb 3mp alatt. Sombra 1 tárból kinyír. Soldier 2-3 mp alatt lő 0-ra.
Akármi jön ellenem, jó eséllyel halott vagyok. Ennyire azért nem vagyok szar játékos.
Az elmúlt pár napban talán volt 1, max 2 nyertes köröm, és kb 20-30 vesztes. Egyelőre hanyagolom is a bétát, nincs hozzá türelmem. -
savior
őstag
Igen, ahogy mondod: az is közrejátszhat, hogy a pár éves játékokban már sok olyan ember van, aki évek óta tolja. És egy újonnan érkezőnek nem sok esélye van felzárkózni. Az se segít a dolgon, hogy a reflexeim nem valami jók(a betegségem miatt).
Amúgy ha elfüggetlenítek a magam képességétől, akkor megállapíthatom, hogy elég jó és igényes az OW2. Remélem lehet majd a gépek ellen is menni csapatban, mint az első részében. -
k-adi
nagyúr
válasz
savior #15913 üzenetére
Igen, ez inkább pvp-ben zavaró ahol ellened mennek. "Ügyesek" vagy "csalók", ez mindig dilemma eldönteni. Már egy ideje nem játszom OW-val, majd az OW2-t azért kipróbálom, de általában nekem is steamroll meccseim voltak: vagy a én csapatom nyomta le az ellent vagy ők minket, de olyan igazán kiegyenlített küzdelem ritkán volt sajnos.. Az első 5 percben eldőlt kb. a meccs mindig
-
k-adi
nagyúr
-
savior
őstag
Nekem leginkább az nem tetszik, hogy mindenki pro ezekben a pvp játékokban. Még el se találom az ellenfeleimet, ők már kilőnek. Ráadásul a visszajátszásból látom, hogy mindíg végig rajtam a célkereszt. Hol vannak a nyomik, a vaksik, a remegő kezű játékosok? Magam fajtával nem is találkozom. De pve mmo-val is jártam már úgy nem egyszer, hogy a fasorban se kullogtam a többi mögött, mert mindenki pro cuccokban, pro skillel tolta. Amikor kezdtem ezeket a digitális játékokat a 90es években, akkor mindegyikben átlag felett voltam, most meg nem rúgok labdába.
-
Redcaster
őstag
Én is szeretek, Ana, Lúcio pörög nálam, néha Mercy. Most játszottam pár menetet, 2 olyan kör volt ahol Anaval felfogni nem volt időm mi történik, igaz új pálya, új mód, meg ugye a játék tempója is sokkal gyorsabb lett...
Mindenesetre lesz még dolga a játékkal blizzéknek az biztos. -
Redcaster
őstag
Ebben van valami, de itt most a supporttal, mint rolelal van probléma. Mindehárom role közül a supportok kapták a legkevésbé hasznos passzívot... A tankok kaptak CC csökkentést és ultit is kevesebbet generálnak az ellenfélnek ha eltalálják őket, a DPS-ek pedig 10%-al gyorsabbak. Míg a supportok megkapták Mercy passzív healjét az OW1-ből, amivel nem sokra mennek, ha a flankerek levadásszák őket a gyorsabb mozgásnak és az offtank hiányának köszönhetően. Ezzel a blizzardnak valamit kezdenie kell, mert így a supportokat senki nem fogja pickelni mivel szenvedés velük a játék.
A tankoknál amennyire az elemzésekből ki tudtam venni Reinhardttal van a legnagyobb baj, de Winston sem brillírozik. De mint mondtam, a játék valószínőleg csak jövőre jelenik meg, addig nekik csak kitalálnak valamit. A supportok szempontjából viszont égetőbb a kérdés szerintem... -
Redcaster
őstag
válasz
savior #15902 üzenetére
Balance problémákról egy technical bétában beszélni elég elhamarkodott dolog.
Valóban mondják Reinről vagy Winstonról hogy elég rosszak, valamint a supportokról akiknek nincs valamilyen escape abilityje (Zen, Ana) hogy nagyon nehéz velük életben maradni elsősorban az off tankok eltűnése, másodsorban a DPS-ek sebességnövekedése, harmadsorban pedig az új pályák filozófiája miatt, miszerint rengeteg flank útvonal van.
De még mindig egy technical betaról beszélünk, a játék megjelenéséig még valószínűleg 23-ig várnunk kell, de a PvP rework (5v5, role passzívok) az emberek 90%-ának tetszik, ami jó jel.
Abban pedig szerintem teljesen biztosak lehetünk, hogy akkora a nyomás a Blizzardon, hogy tuti hallgatni fognak a visszajelzésekre, és valamit alkotnak a surrportokkal és a trash tankokkal is.
Én mindenesetre nagyon várom már hogy kipróbáljam -
VoidXs
nagyúr
válasz
savior #15902 üzenetére
A PVE készült 4 évig, de nagyot kell virítaniuk, ha azt akarják, hogy ezt mégegyszer kimondjam, vagy hogy a pénzemet adjam érte. A PVP rework nekem teljesen jónak tűnik. Bár az OW1-ben igazából a community volt a probléma, és emiatt lett minden változás (pl. sosem talált a matchmaker tankot), mégis látszatra nehezebb és izgalmasabb.
-
savior
őstag
Az egyik srác pl a grafikát mondta gyengébbnek, a gépigényt pedig nagyobbnak. Meg olyat hallottam még, hogy nincs új hős. Néhány harcos túl gyenge, valamelyik pedig túl erős. Meg hogy mi készült ezen 4 évig. Ilyesmik.
Holnap kipróbálom. Nézőként elégedett vagyok a látottakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Nintendo Switch
- Mini-ITX
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS