- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Játszik még valaki ezzel a játékkal?

Én Win8.1-en tolom egy AMD 7870 kártyával, és amellett, hogy tök folyamataos a játék, van két grafikai bug:
- bizonyos texturák (pl. a láva a föld alatti barlangokban) villog
- a látótávolság elég kicsi, és a távolból láthatóvá váló dolgok szintén villogva válnak láthatóváEzekre lehetséges megoldás így 10 évvel a megjelenés után?

(Steam-es a játék, tehát frissen van tartva) -
szami55
csendes tag
Valaki írja le lépésről lépésre a magyarítás menetét mert nekem eltűntek a szövegek.Előre is köszi.
-
MrCsiT
addikt
Lehet ezt kapni valahol? (alap+kieg) Szívesen megvenném

-
Polllen
félisten
Üdv!
Van szerintetek arra valami mód, hogy a játék végén (amikor már csak a varázslót kell legyőzni) még teleportálni lehessen a külvilágba?

Gondoltam a kiegészítőt (Raising Hell) csak akkor rakom fel, ha végigvittem, de mint botor módon rájöttem ez csak minden alapterülethez ad egy kis pályarészletet...
Vagyis vagy elkezdem újra (amit most nem fogok, mert a végére pont meguntam
), vagy valahonnan szerzek egy régebbi mentést... 
-
R1200GS
aktív tag
Azt hiszem meglesz.
-
R1200GS
aktív tag
A kék minionokat hol találom. A topicban olvastam hogy hol lehetnek de a helység megnevezések nem túl egyértelműek.
-
R1200GS
aktív tag
Meg van a hiba. A magyarítás bemásolása előtt át kellet nevezni az englis könyvtárat hungarian-re.
-
R1200GS
aktív tag
Elkezdtem újra a játékot. A magyarítást is felpakoltam, de nincs hangja a karaktereknek mikor beszélnek. Elég zavaró így játszani. Van erre valami megoldás. Úgy emlékszem mikor először játszottam nem volt ilyen gond.
-
Tsumaas
senior tag
Lehet, hogy tévedek de a Raising Hell csak PS3-ra jött ki?
-
-
Gyusz
őstag
-
sesshou
senior tag
Hali srácok nem tudom hogy egyedül vagyok e problémával de remélem nem hogy amikor indítom a játékot akkor másodpercenként pontosan egyszer megakad egy pillanatra a játékban is de már a lógóktól kezdve meg a menü hátterében rohangáló minionok-on is látszik xp alatt tökéletesen futott a game de most nem akarja az igazságot vista alatt
-
Crytek
nagyúr
Most kezdtem el tolni a game-el.
1.2 fenntvan.Az a kérdésem hogy amikor az az öreg ember beszél hozzánk annak valóban nincsen hangja és csak tátog vagy nekem van valami gond a hanggal?
-
seemany3
tag
Hi!
A kieg megy az alap nélkül is?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már egyszer szóltak ezért.