Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Sorry, tudom nem idevág, de nincs internetbanking topik. A kérdés a kövi.
Hogyan tudok telekomos telót feltölteni internetbankingon keresztül? -
Ga3rieL
senior tag
Elküldtem a pénzt, minden sikeres, mai dátumot hagytam az átutalásnál,de az illető nem kapott sms-t,hogy kapott pénzt? Mértnem?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz MasterMark #3093 üzenetére
szlovákia,meg magyar
-
Ga3rieL
senior tag
Beadás EUR számla vagy beadás deviza számlára kell mennem ha szlovákból magyarba küldök?
-
Ga3rieL
senior tag
Hey, azt senki sem mondta,hogy Mastercardra, meg visa-ra évente 50 és 20 eurót kell fizetni emberek!!! Így most Visa-t intéztem.
-
Ga3rieL
senior tag
És ha netán kell fizetni új kártyaér, akkor az cca. mégis mennyi? remélem max 20 eurótól nem több, ugye??
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Holnap megyek a bankba, csinálni internet bankingot, amibe is meglehet nézni, hogy mennyi az egyenleg,ugye?
2. Question: Akkor a legjobb a Mastercard vagy a Visa? Csak mert azt is elfogom akkor már intézni és amelyik a legjobb szinte mindenhova,akkor azt fogom megrendeltetni. -
Ga3rieL
senior tag
Hali. Hogy ha behazudom,hogy elvesztettem a kártyát pl. akkor nem jár büntetés?Vagy ha igen akkor mennyibe fáj,.?
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Azt szeretném kérdezni,hogy más kártyára bármikor lehet váltani költség,és vagy büntetés nélkül? Pl. Visa-ra? És a meglévő még több mint 2 és fél évig jó kártyát azt zárolják,vagy hogy megy ez?
OTP Bank,.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mercedes topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók