Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #3265 üzenetére
a két kártya független egymástól, tehát egyszerre is haszhatod mindkettőt: a régit júli 31-ig, az újat aktiválástól.
a debitet már írták, kötelező ráírni
-
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #3265 üzenetére
debit : betéti kártya (folyószámla áll mögötte)
credit: hitelkártya (hitelszámla áll mögötte)Ha jól tudom, EU szabályozás, hogy rá kell írni...
Az új kártyát aktiválhatod akár most is, illetve várhatsz hó végéig, ha az kényelmesebb, mivel hó utolsó napjáig a régi is használható.
-
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #3243 üzenetére
Havonta 2 alkalommal, összesen maximum 150000 forintot lehet ingyenesen felvenni, ha tettél nyilatkozatot.
-
válasz
Gabesz1019 #3231 üzenetére
A vásárlási és készpénzfelvételi limit nem ugyanaz. Utóbbit kell állítani, hogy az atm-ből többet vehess fel.
Netes felületen lehet állítani a limiteket, de pénzbe kerül, úgy tudom. -
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #2225 üzenetére
Webkártyáról csak a hozzá tartozó (JUMP) számlára tudsz (vissza)utalni.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Gabesz1019 #2213 üzenetére
Hétfőn 7:00-kor ott lesz
-
Keem1
veterán
válasz
Gabesz1019 #2211 üzenetére
Holnap reggel fog. Ha mindenképp most kell átérnie, akkor 7*24 órás bankkártyák közötti utalás. Vigyázz, itt nem számlák, hanem bankkártyák között megy a mozgás, ezért kell a célkártya száma. Ez viszont rögtön teljesül.
-
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #2114 üzenetére
JUMP számla esetén: utalandó összeg + 75 forint jutalék.
-
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #1159 üzenetére
Megtaláltam az Üzletszabályzat hatályos pontját:
"2.3 A webKÁRTYA számlán jóváírás kizárólag a JUMP számláról érkezhet, terhelés internetes vásárlás céljából, illetve a JUMP Számlára történhet a fel nem használt összeg visszautalásával. "
-
dptrsk
addikt
válasz
Nem tud utalni szerintem. Ha jól rémlik csak a főszámláról fogad utalást és csak a főszámlára tudsz utalni WEBkártyáról.
-
válasz
Szia!
Szerintem inkább a főszámlád számlaszámát add meg, az a biztos.
-
cocka
veterán
válasz
Gabesz1019 #664 üzenetére
Úgy mellesleg:
Ha junioros vagy nem kell csak ha valami junior extrában vagy. Amúgy minden más esetben kell.
Én csak azt nem értem, hogy ettől:
miért hitelesebb forrás, ha egy másik ember írja le ugyanezt?
-
OTP_Segitunk
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #662 üzenetére
Szia!
Több féle Kontroll szolgáltatásunk is van:
Kártyakontroll, amely valamennyi bankkártyával végzett on line tranzakcióról (ATM-en keresztül/POS terminálon keresztüli bankkártyás vásárlás, készpénzfelvétel) küld SMS értesítést.
Számlakontroll, amely a bankszámlán történt terhelésekről, jóváírásokról, vagy a valamilyen okból visszautasított tranzakciókról küld értesítést.Az általad leírtak alapján úgy tűnik, hogy Kártyakontroll szolgáltatással rendelkezel, Számlakontroll szolgáltatással nem, és ezért nem érkezik SMS értesítés, amikor átutalás történik. Az OTPdirekt felületén van lehetőséged a Számlakontroll beállítására.
-
OTP_Segitunk
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #660 üzenetére
Szia!
Más számlaszámra a főszámládról (JUMP számla) van lehetőséged utalni. A Webkártya számlán terhelés csak internetes vásárlás céljából, illetve a JUMP számlára történhet a fel nem használt összeg visszautalása céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest