Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Lenne néhány kérdésem:
1. Most az ünnepek alatt ha utalni szeretnék Paypal számlára akkor az leghamarabb csak januárban lesz végrehajtva?
2. Ha online fizetek bankkártya adatokkal akkor munkaszüneti napon / ünnep napon azonnal végrehajtásra kerül vagy hogy van ez?Köszönöm a segitséget
-
canniball
nagyúr
"...a push üzenetekért többet kérnek, mint az SMS-ért."
Épp ezért nem is értem mi ebben a pláne..."...vagy így marad, mert erre úgysem számít senki az elején, és egy hónapnyi díj legalább bejön belőle."
Az csúnya lenne ha kérdés nélkül aktiválnának egy fizetős szolgáltatást! -
vnorbi
aktív tag
válasz
KubanitoS #4643 üzenetére
A jelenleg érvényes kondíciók szerint nem is kell lenyelniük, a push üzenetekért többet kérnek, mint az SMS-ért.
Smart számlacsomaghoz pl 306 forint az SMS csomag korlátlan SMS-sel a havi díjban, a push üzenet általános havi díja pedig 350 forint.
Vagy az van, hogy észbekapnak, és még az app publikussá tétele előtt "akciós jelleggel" ingyenesítik, vagy így marad, mert erre úgysem számít senki az elején, és egy hónapnyi díj legalább bejön belőle.
-
KubanitoS
veterán
Nehéz lesz lenyelniük az SMS-ekből fakadó pénzösszegek elmaradását, de előbb utóbb meg kell adni legalább a lehetőségét annak, hogy a mobilappban ingyenesen lássuk a pénzmozgást (aztán majd máshol emelnek árat úgyis). Az SMS-nek egyébként is inkább múltja van, mint jövője...
-
namenlos
tag
Információm szerint az érintettek közötti belső kommunikációban is ez szerepel, mint letölthető alkalmazás a Google/Apple áruházából. Másrészt felesleges is kísérletezgetni vele, mert nem fog beengedni, ha nem vagy kolléga. Csupán csak érdemes megtekinteni, milyen lesz..
-
vnorbi
aktív tag
válasz
namenlos #4639 üzenetére
Izgalmas, de ha már pénzről van szó, érdemes óvatosnak lenni:
- a bank dokumentumai eddig "OTP Bank mobilalkalmazás"-nak emlegették az új app-ot, nem pedig "OTP mobilbank"-nak, mint amit ez állít magáról
- valóban most decemberre ígérik az elérhetővé tételt az ott dolgozók számára, és már az OTP oldalán is publikus az új app funkciólistája (bárki elolvashatja)
- az app fejlesztője nem az OTP, hanem egy olyan cég, aminek ez az egyetlen appja a store-ban
Nem mondom, hogy ez egy scam vagy adathalász app, de azért gyanús (kimagyarázható, de gyanús).
-
-
namenlos
tag
OTP mobilbank (dolgozói pilot) - végre alakul valami
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabogabor10 #4634 üzenetére
Vagy csak pénzt akarok kivenni,az automata kéri a kódot.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
szabogabor10 #4634 üzenetére
Én legszívesebben az összes bankkártyás fizetésemnél kérném a pin kódom, de erre nincs lehetőség.
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
KubanitoS #4631 üzenetére
A hét elején próbáltam a Mobiltárcához hozzácsatolni a kártyát.
A mobilalkalmazás azt írta,hogy a digitalizálás nem sikerült,viszont a netbankom szerint sikerült.
Korábban használtam már a mobiltárcát,telefonváltás miatt akartam ismét beállítani.
Már ez is érdekes volt.
Csak egy kártyám van,a PIN kód tuti,hogy jó.
A Deichmann-ban nem fogadta el s kódot,a Tesco-ban rá 30 percre igen,azóta pedig mindig tévesnek írja.
Az Ügyfélszolgálat azt mondta,igényeljek új PIN kódot,amit a netbankomon keresztül meg is tettem ma.
Kíváncsi leszek,hogy az új kóddot elfogadja-e majd.
Addig csak 5000 Ft alatt vásárolok. -
GEPESZ66
veterán
Én a KHB-nál vagyok,de nem látok olyan fórumot.
Találkoztatok-e már olyannal,hogy a PIN kódot kártyahasználatkor tévesnek jelzi a rendszer?
Biztos jó a kód, évek óta használom,nem ütöm félre.
Nyilván új kódot kell kérnem netbankon keresztül.
Egyébként 5000 Ft alatt gond nélkül megy a vásárlás. -
vnorbi
aktív tag
A leggazdaságosabb, ha lemondod ;-)
Gondold át, hogy mi lenne, ha nem jönne sms semmiről, hanem mondjuk napont online megnéznéd az egyenleged. Ha így is tudod követni, akkor fölösleges az sms szolgáltatás.
Ha nem tudsz meglenni nélküle, akkor jövőre jön a push üzenet, aminek nem lesz darab díja, hanem havi fix összegért üzengetnek majd. -
MaciG
addikt
Köszi a tippeket! Az sms díj kérdést hogy lehet a leggazdaságosabban megoldani? Net csomagban vagyok és így egy sms díja 29 ft vásárlásonként :0
-
vnorbi
aktív tag
Nem leszel vele igazán beljebb, ha előre visszafizetsz olyan pénzt, amit még nem kellene. Az üzletszabályzatban elolvashatod, hogy pontosan mi is a túlfizetés, de nagy vonalakban annyi, hogy az adott türelmi időszakban legfeljebb annyi törlesztést várnak, mint amennyit kérnek. Ha többet fizetsz be, azt elkülönítetve kezelik, és majd csak a következő hónapban törlesztik be az akkori tartozásodba. Azaz így lehet benn pozitív egyenleged, és mégis túlhívhatod a keretet.
(Ez a szabályzat az én értelmezésem szerint, de kb egy éve mégsem ez történt. Volt még valamennyi keretem, és elkezdtek jönni a jelek, hogy év végén meglepnek egy kártyadíj-terheléssel. Elkönyveltem, hogy ennek annyi, beterhelik a kártyadíjat, ezzel túlhívják a keretet, és bevasalják a túlhívás díját. De azért csak túltöltöttem, meg is jelent, mint túltöltött egyenleg, és láss csodát, sikerült abból a pénzből levonniuk a kártyadíjat büntetés nélkül).
Ha úgyis netbankolsz, ott 1-2 nap múlva megjelenik a számlakivonat. Ha az alapján fizetsz, az egy megbízhatóbb és követhetőbb módszer lesz, mint a netbankban látott éppen aktuális egyenlegből kiindulni.
-
MaciG
addikt
üdv.
Ma jött az sms hogy hitelkártya tartozásom 150ezer és ez alapján 7500 a minimum fizetendő. Most az előbb megnyitottam a netbankot, és ott az van hogy a hitelkártya egyenleg 803ezer forint. Vagyis elvileg 197ezerrel tartozom, de az sms-ben csak azt írták 150ezer. Akkor a maradék 47ezer a bank ajándéka karácsonyra?
(Ma nem használtam a kártyát, és az éves visszatérítés se ennyi, és azt már reggel ráutalták) -
draco31
veterán
Hello!
Postán mennyibe kerül a számlára befizetés? 18e-et tervezek befizetni a számlámra.
Ha jól tudom nem OTP partner. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Állítottam be rendszeres utalást bankon kívülre, amely minden hónap 10. napján teljesül.
Ha ez a 10-ei nap szombatra vagy munkaszüneti napra esik, akkor az átutalás könyvelési dátumánál mi fog szerepelni? Illetve ebben az esetben a következő munkanapon fogja megkapni a kedvezményezett az összeget? -
KubanitoS
veterán
válasz
alex devil #4611 üzenetére
Ez szintén csak nálad van.
-
Keem1
veterán
válasz
alex devil #4609 üzenetére
Csak neked
Simán ment az előbb (Android OTP Smartbank). -
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Csak nekem nem sikerül vásárlási limitet módosítani a bankkártyámon sem a smartbankban sem a neten? -
tbsz számlával kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Mi az a visszaforgatás? Azt írja, hogy ha meglépem, akkor ugorhat az adókedvezmény, mert nyereség képződhet... Hát bakker pont azért van tbsz-em meg befektetési alapom. Otp supra éppen most hozna valamennyi nyereséget...
Ezekkel hogy a bánatba lehet másként nyereséget elérni? Nem csapja hozzá magától azt az 1%-ot. -
Seangaijin
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Mizsala
tag
válasz
Seangaijin #4603 üzenetére
En lakasvasarlasnal siman utaltam netbankbol, nem talaltam semmi limitet, es mukodott is a dolog. Ettol fuggetlenul egy telefont megerhet az ugyfelszolgalatra...
-
viktorhu
veterán
válasz
Seangaijin #4603 üzenetére
Netes utaláshoz lehet beállítva limit. Ha felhívod a telebankot, tudnak segíteni, akár alkalmilag is átállítják pl. aznapra a netes utalási limitet.
-
Seangaijin
senior tag
Sziasztok! OTP-nél van utalási limit??? Egy összegben kellene pár milliót k&h-ra utalnom lakásvásárlás miatt, de nem szeretném hogy ott legyen kellemetlen, hogy nem tudok utalni mert van limit rajta.
Előre is köszi!
-
Ha az otp-n keresztül adtam-vettem részvényt. Úgy néz ki mind elment ma,de nem látom az összegemet. Azt írja, hogy sikerült eladni, csak az összeg nincs rajta... Mennyi idő szokott ez lenni? Pl már ma jó lett volna másba beforgatni.
Egyéb: ha tőzsdézek, akkor a nyereségből mennyit vonnak majd le adóba? Azt látom, hogy az otp az marha sokat levonogat, lehet mégis csak beruházok a direkt brókerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest