Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
addikt
válasz
Walter_White #1582 üzenetére
Szerintem a legkisebb limit 50.000 forint.
De, ha lehet, akkor személyesen, telefonon és OTPdirekt online felüleleten is módosítható mindkét limit. -
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet ez a tétel:
2015.02.01. -75 IDŐSZAKOS KÖLTSÉGEKVan mellette egy ilyen is:
2015.02.01. -187 HAVI ZÁRLATI DÍJUtóbbi az a számlavezetési díj, de az első fogalmam sincs, hogy mi lehet...
OTP Jump csomagom van egyébként.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Van egy OTP Jump számlacsomagom, és nem tudom, hogy lehetne megváltoztatni a napi 50.000FT-os ATM-es pénzfelvételi limetet, 20.000FT-ra... amíg ezt nem állítom át, addig a napi vásárlási limitet se tudom beállítani a kívánt összegre, csak 50.000FT-ra...
Ezt irja ki:
"A megadott ATM készpénzfelvételi limit nem éri el az adott kártyatípusra vonatkozó "Hirdetményben" meghatározott legkisebb beállítható limit értéket!"Csak személyesen lehet ezt elintézni?
Köszönöm -
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Az létezik, hogy ha a fennmaradó személyi kölcsön összegéről egy igazolást kérek papíron az 4000 forint? Vagy csak le akarnak húzni? -
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan probléma, hogy a Steam-nél van egy olyan módszer, hogyha új kártyád van, akkor kiküldenek két kis összeget, majd aztán ezeket be kell írni. Nos, a 900 forintot le is vették, de SEHOL nem látom a tranzakciókat (csütörtökön történt). Ötlet?
Szerk.: Netbankom csak tegnap óta van.
-
dptrsk
addikt
válasz
canniball #1570 üzenetére
Ha a számlára havonta érekzik jövedelem az ALAP számla is díjmentes.
Fontos megjegyezni, hogy az OTP munkabérnek csak a munkabér/nyugdíj jogcímen érkező utalásokat fogadja el, a (pl családtagtól érkező) eseti utalást, közleményben munkabér nem tekinti annak.
Simple kártya(kötelező):
1. évben díjmentes,
2. évtől 2310 Ft/év****** 35 életév alatt; 4055 Ft/év****** 35 életév felett -
canniball
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #1566 üzenetére
Ha megfelelsz a feltételeknek a Simple csomagot (az első évben) megúszhatod havi 199Ft-ból az Online Tranzakciós csomaggal (a második évben nem tudom mennyi a kártyadíj).
-
dptrsk
addikt
válasz
gyáliSanyi #1568 üzenetére
Lehet, hogy lehúzás, de Vállalkozói számláknál komoly díja lehet egy kp befizetésnek minden banknál, az utalás jóváírása pedig többnyire ingyenes.
Szeretncsére lakossági számláknál ingyen van a kp befizetés jóváírás.
-
dptrsk
addikt
válasz
gyáliSanyi #1566 üzenetére
Szia!
Az igényeidnek az ALAP számla felel meg leginkább, bankkártya nélkül.
ALAP számla díjak:
számlavezetési díj: 415ft/hó (évi 4980ft)
netbank: 56ft/hó(évi 672ft)
kimenő utalások: 0,4%, minimum 394 darabonként bankon kívülre(bankon belül olcsóbb)
15 db utalás/év(mind a 15 utalás kevesebb mint 98500ft(efölött 0,4% lenne, ennek a maximum 9151ft/utalás)) 15*394=5910ftÖsszesen: 11562ft évente.
Bankkártya(Opcionális): 3649ft/év (Maestro) jelenleg!Remélem kiindulásnak jó lesz
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha OTP-nél számlaszámot szeretnék nyitni az éves szinten milyen költséggel járna körülbelül?
Amire kéne az Forint pénzutalás és fogadás évi 10-20 alkalommal. Meg tudjak itthonról is utalni (belföldi sz.számokra), anélkül, hogy bemenjek a bankba.
Semmi más fizetős extrára nem gondoltam ezen kívül. -
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Az OTP direkt web felületen hogyan lehet saját számlák között pénzt mozgatni? (normál folyószámáról a megtakarítási számára, vagy épp az értékpapír számlára, hogy aztán ott tudjak pl. részvényt venni belőle)
Van erre külön menüpont (én nem találtam), vagy simán a "belföldi forint átutalás" és megadom a számlaszámot?
köszi,
Petya -
dptrsk
addikt
A belépő, utalásjóváhagyó SMSek nem fizetősek jelenleg.
Ezeket lehet állítani, hogy csak belépéskor kérjen utalásnál ne vagy esetleg belépéshez nem és minden utaláshoz, vagy mindig kérjen.Van akinél alapbólcsak belépésnél kér, nem olyan rég az volt a default, csak sokak nem tartották elég biztonságosnak.
Emellett vannak a számlamozgást figyelő SMSek, webszámlán szerintem felesleges SMSt kérni Net csomagnál, csak felesleges pénzkidobás, hiszen mindig annyi pézt célszerű rajta tartani ami épp kell.
A Net számla, kártya mozgást pedig neked kell tudni, hogy mi a fontos.
Pl terhelésre 500ft limit, jóváírásra 100ft limit, így az utalási költségekről nem kapsz SMSt(csak az elutalt összegről), sem az esetleges kamatjóváírásról. Persze neked kell tudnod, mire van igényed.
Kártyakontroll javasolt a Netszámlához, ha sokat használod a kártyát, sajnos az nem paraméterezhető. -
skroy
senior tag
Üdv!
Az sms értesítéseket hogyan lehet állítani? Úgy értem, hogy kevesebbet kapjak. Már minden szart kikapcsoltam, átállítottam a weboldalon, de így is minden lomról kapok sms-t. Ha webkártyával vásárolok, az minimum 4 sms. Belépés, átutalás, fizetés stb. És ez csak 1 tranzakció. Ebben a hónapban már kaptam vagy 50 sms-t. Hát ki győzi ezt fizetni...
Az a fura, hogy van egy másik netszámla is a családban, megnéztem, ugyanazok a beállítások, de lényegesen kevesebb sms, pedig minden ugyanúgy van. -
dptrsk
addikt
válasz
hunterrop8 #1558 üzenetére
11-13ft/sms a költsége, havidíja nincs.
Vagy junior extra esetében 30 ingyen sms kb190ft havidíjért. -
Vesztor87
senior tag
válasz
hunterrop8 #1558 üzenetére
AZ aktuális hirdetményt nézd meg pls
-
hunterrop8
tag
Hali!
Ezek a mobilos szolgáltatások (kártyakontroll, számlakontroll, ...) ezek ingyenesek? (junior kártyám van)
köszi
-
dptrsk
addikt
válasz
dokee78 #1555 üzenetére
Feltételezem Net számlacsomagod van:
Ha papír alapú számla jön 578Ft/hó a számlavezetés
Ha lemondasz a papír alapú számláról 527Ft/hó lesz a számlavezetés(elektronikusan továbbra is le tudod tölteni minden havi számládat)
Ezt átállítani OTPdirekt bejelentkezés után:
Bal oldalt:
Bankszámla-lekérdezések-számlakivonatok: és itt lesz egy értesítésí mód beállítás, amit lehet módosítani.A Net webkártya szerves része a számlacsomagnak(tehát nem mondhatod le, havidíja a net számla havidíjába van építve), azonban
OTPdirekt belépés után
jobb felül beállítások-bal menüben-> OTPdirekt számlakör karbantartása: és itt a számlakör pipa kivétele(majd módosít) esetén nem jelenik meg a nyitóoldalon. -
dokee78
félisten
3 kérdés:
1. Jobb oldal az ürlapokra kattintva ott nem kér utalásnál SMS kódot?
Mert nem írtam és jött az SMS,hogy utaltam.Bamba voltam,kérte az SMS kódot.
2. Amikor beléptem jött egy zöld keretes infó,hogy lemondhatom a levélben érkező számlaegyenleget,de én kinyomtam,hogy nem érdekel.
Viszont le szeretném mondani,valahogy le tudom mondani online felületen?
Van valami plusz költsége egyébként a papíron érkező egyenlegnek?3. Net webkártyát ki lehet kapcsolni?
-
ALI_G
veterán
Na ez nem egyszerű
Van eurós számlám otp-nel. Most adtam hozzá az új kártyám, a réginél USD-re volt állítva, de gondolom az alapértelmezett HUF lesz. Viszont most azt se talaltam meg hol lehet átállítani, elég ratyi a paypal, hiába megyek rá hogy edit credit card, nincs ott (de máshol se találtam).Szóval a paypal-t állítsam át, hogy a bank váltsa át ahogy akarja (tehát X->EUR)? Illetve jobban járok ha az eurós számlámra rakok be pénzt, és vásárláskor azt a számlát rakom rá a bankkártyára? (citibanknál lehetett ilyet, gondolom otp-nél is).
-
dptrsk
addikt
Szerintem, ha bemész a Raiffeisen bankba és tudod a számlaszámot és a számla tulajdonos nevét, akkor be lehet fizetni.
OTPbe is be lehet menni és befizetni a pénzt, ha nincs ott számla, gondolom máshol is.
Ne forintot vigyél!! A Raiffeisenes devizaszámlára EUR-ban fizess be!
A bankok a legrosszabb árfolyamon váltják a pénzt, ha nincs a környéken pénzváltó, akkor kis összeg lévén átválthatod bankban is a pénzt(nem buksz rajta sokat), de fontos, hogy EUR-t fizess be, mert a Raiffeisen a deviza számláinál 4-5 EUR-t levon a befizetett összegből, ha a befizetés eltérő devizanemben történik.
-
dptrsk
addikt
Elég költséges az átutalás bankon kivülre(deviza és Net csomagban ugyanannyi a díja):
0,4% (minimum 2 600 Ft/ maximum 40 000 Ft)Nem tudom milyen nagyságrendű összegről van szó, de ha kevesebb, mint 160ezer forint(levétel: 62+1,23%), akkor jobban megéri levenni, átváltani és bemenni egy Raiffeisen bankba és ott befizetni a devizaszámlára.
Ha 160ezer Ftnál több, akkor jobb az utalás(netszámláról devizában raiffeisenbe, internetbankon).A deviza számla beiktatása, csak drágítana neked.
Szerintem ezek a költésgek vannak.
-
verti1
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Kellene utalnom egy ismerősömnek eurót egy deviza számlára. Nekem van sima számlám és deviza számlám is. Mi a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az utalásnak. A deviza számlán nincs semmi pénz. Valamint van netbankom. Itthonról is kivitelezhető a dolog?
Köszi
-
dptrsk
addikt
Paypal be van állítva, hogy NE forintban terheljen?
Ha ezt nem állítottad be, akkor a paypal váltja forintra a terhelendő összeget és forintban terhel.EZ NEM 100%, de én így tudom: A Simple kártya MasterCard Online, tehát a kártya devizanemétől eltérő terhelések elszámolási devizája EUR, tökmindegy mit veszel a MasterCard az adott terhelést(pl USD) átváltja EUR-ra és azt terheli a kártyán(kivéve HUF és EUR, mert ezek esetében nincs átváltás).
Innentől biztos:Ha a forint(HUF) számlára a terhelés EURban történik, akkor adott napon érvényes első Deviza eladási áron számolja el,
pl. ha ma veszel valamit és 2 EUR-t terhelnek a kártya mögötti számlára, akkor 326,74Ft/EUR árfolyamon lesz terhelve, mivel ma nincs deviza kereskedési nap, ezért a pénteki első átváltási adat a mérvadó.
ITT lehet lekérdezni, hogy melyik nap milyen árfolyam volt érvényben.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
deviza arfolyamokkal kapcsolatban keresek informaciot:
neten vasarolnek ebay/amazon.uk -n dollarban es fontban es nem reg lettem otp simple szamlas master carddal. Milyen arfolyamon fogjak elszamolni nekem a vasarlast ha huf szamlam van?
korabbi bankomnal kettos konveziot alkalmaztak, de otp oldalan ezt nem talaltam meg. -
Zin
őstag
10 jegyu azonosito meg 3 jegyu telekod vagy mit hol talalok?
-
dptrsk
addikt
válasz
kenny123 #1537 üzenetére
Ha a főnök magyar számlára is utal, itt meg tudod nézni a tied IBAN és egyéb adatait. BIC/SWIFT ugyanazt jelöli.
Azonban a nemzetközi utalás nagyobb költséggel jár annak aki utalja neked a pénzt, mintha helyi számlára utalná. Emelett, ha 100 eurnál többet utalnak neked 2 eur-t levon a bank, illetve ugye az átváltási árfolyammal is számolni kell. Ha deviza számlára utaltatod 0,5 eur a jóváírás díja 100 eur felett. -
kenny123
addikt
Sziasztok! Fontos kérdésem lenne.
Nekem ha van egy OTP szamlam, ahhoz tartozik egy bizonyos IBAN, és egy BIC szám?
Kint vagyok Hollandba, és a főnök csak akkor tud utalni, ha ezek megvannak. Vagy kell csinálnom egy helyi számlát?
Sürgős lenne. Köszönöm szépen!
-
-
Newyorker
addikt
válasz
Vesztor87 #1534 üzenetére
Én értem, hogy banktitok, de belépek az OTP direktbe, ami ugye azonosító. számlasz, jelszó, majd SMS jelszó, ekkor vált alul aktívvá a chat, tehát ezen belépések után chatoltam vele, most mit sért azzal, ha megnézi nekem, hogy a Smartbróker aktív vagy nem?! Semmi mást nem kérdeztem :S illetve ha ez az infó más számára meglenne, hogy húha van xy ügyfélnek Smartbrókere :S aktív vagy sem... az OTP túlbiztonságozza, ennyi!
Egyébként mondta a tag, hogy hiába látom az igénylések aktiválva van vagy sem, az az OTP direkt brókerre vonatkozik és nem a Smartbrókerre, mely a telre van.
-
-
dptrsk
addikt
válasz
Newyorker #1530 üzenetére
akkor egy élő ügyintézőtől kérdezd meg biztos, ami biztos alapon.
Annak ideján számlanyitáskor nekem junior extrát állítottak be, nem kértem SMS-t de kövi hó elején beterhelték a díját... Majd jóvá is írták, mert jogos panaszom volt, hiszen nem volt aktív SMS szolgáltatásom. -
dptrsk
addikt
válasz
Newyorker #1524 üzenetére
Sajnos nekem nincs megrendelve se a direktBróker, se a SmartBróker..
Használni a saját befektetési számláddal használtad?
Jó kérdés a direktbróker... ugyanis elvileg 1 havidíjért lehet igénybe venni mind2 szolgáltatást...
Szerintem, online chaten, online hívással, személyesen vagy telefonon kérdezd meg az a legtisztább.. -
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Be van állítva nekem, hogy autómatikus utalás, amit minden hónap 6-án elküld autómatikusan. Ezt pontosan hol tudom törölni ?
-
Newyorker
addikt
Nah most felmentek neten az OTP direktre és ott van olyan menüpont, h OTP Direkt Bróker. Arra klikk és bejön olyan, h otp direkt broker és ott igénylés ikon. Szerintem ha lenne brókerek akkor ittaz igénylés ikon nem jönne fel
vagy?
-
Newyorker
addikt
Az a baj, h letöltöttem ugye 4-én, majd elindítottam, már indítás után is lehet elég sok infót olvasni! De utána van a belépés ikon és a belépés után van az aktiválás! Arra nem emlékszem, h aktiváltam e, de be beléptem! Ezután tudtam meg tőled ugye, h fizetős, ezt az infot köszönöm is! Ekkor töröltem a prigit a telről! Majd tegnap ismét leszedtek hátha megtudom aktiváltam e! Ekkor elindítottam, beléptem majd ismét feljött az aktiválás gomb, de ugye nem kattintottam rá!
Vajh ha aktiváltam volna akkor most nem is jött volna fel ismét az aktiválás lehetősége? Te használod ezt a progit?
-
Newyorker
addikt
Nah, megnéztem és nem vont le semmilyen összeget, ingyenes valóban, cdak akkor vont pont másból adódóan levonásom és bekevert! Aktiválni úgy kell, h letöltöd, majd bejelentkezel uazon adatokkal mint az OTP direktbe és utána jön be az a kép ahol aktiválás van! Egy csúszkát kell elhúni és aktiválás gomb aktívvá válik és arra klikk! Most nem emlékszem, h ott ráklikkeltem e :S le nem vonta még a havidíjat, de lehet csak hóvégén vonja le :S vki nemtudja, h esetlegaktiválás után azonnal levonja a díját?
-
Newyorker
addikt
-
dptrsk
addikt
válasz
Newyorker #1514 üzenetére
itt azt írják a 4. oldal alján:
OTPdirekt Bróker szolgáltatás 2 288 Ft
OTPdirekt SmartBróker szolgáltatás 2 288 FtA hirdetmény alapján, ha van direktBrókered jár mellé a SmartBróker is.
De tulajdonképpen igen, ha szerenéd használni a SmartBrókert ki kell fizetni a direktBróker díját ami 2 288 Ft
-
luciferk
senior tag
Próbált valaki mostanában belépni az otp direktbe? mert fertelmesen be van lassulva a rendszerük
-
Newyorker
addikt
Az OTP Smart Bróker ingyenes?
-
dptrsk
addikt
válasz
Newyorker #1505 üzenetére
Érdemes itthon levenni a forintot és itthon/kint váltani.
Külföldön nagyon drága a pénzfelvétel...
Viszont ha tudod előre, hogy lesz olyan vásárlás ami bankkártyával mehet, akkor megérheti rajtahagyni a kártyás tranzakciók összegét, mert az viszont jobban megéri általában, mint a váltás. -
Newyorker
addikt
Sziasztok! Nyáron megyünk Horvátországba és a kérdésem az lenne, hogy érdemes előre venni kunát, vagy ott leveszek OTPs ATMből és ugyanott vagyok?!
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Simple csomag esetén a társkártyásnak lehet direkt hozzáférése? Nem látom az ő kártyaadatait az én direktemen, így gondolom kell neki is csináltatni, ha pl. limitet módosítanánk. Elég, ha ő igényli fiókban, vagy kell a tulaj jelenléte is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest