Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Erre egyszeru a magyarazat es a megoldas is. Az opera alapbol nem ismeri a kerdeses mime tipust, de ez konnyen korigalhato, ezert XML dokumentumnak tekinti es megprobalja ertelmezni, ami nem sikerul neki.
CTRL-F12 / Halado / Letoltesek itt az Hozzadas gomb:
MIME tipus: application/pls+xml
File kiterjesztesek: plsA letoltesi parbeszed ablak megnyitasa opciot erdemes valasztani. Illetve talan mukodik a Megnyitas alapertelmezet illetve Megnyitas mas alkalmazzassal, ez esetben egy zene lejatszo alklmazast kell megadni.
-
-
cousin333
addikt
válasz Cathfaern #4453 üzenetére
De igen, az tárolja!
ABnormal: Nézd meg, hogy az oldalsávra nem raktál-e ki véletlenül egy könyvjelzőt is a többi panel mellé. Ha nem találsz ilyet, opcionálisan nézd meg az opera6.adr fájlt, keress rá az "IN PANEL=" sztringre, és a megadott könyvjelző tulajdonságainál vedd ki a pipát a Mutassa a panelek között pont mellől.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
ABnormal
őstag
köszönöm a segítséget,közben úgy oldottam meg,hogy az egész régi profiles mappát bemásoltam az új helyére és így megmaradtak a könyvjelzőim és a jelszavaim is és nem szól a háttérzene sem...
-
tildy
nagyúr
válasz h_143570 #4451 üzenetére
Valóban.
Én eddig application/pls-el próbáltam, arra nem cisnált semmitKöszönöm
Erdoke: nem is neked kell , hogy tetszen"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Hogyan tudnám azt elérni hogy sima bal egér kattintás egy linken és az az oldal új lapon(page) nyíljon meg ? Odáig eljutottam, hogy jobb egér lenyomva és jobbrahúzva, új lapon(page) nyitja meg.Még azt is lehetne, hogy ha lenne középső gombom (nem scroll) az egeremen akkor azzal.Nincs az operának olyasmi kiegészítője ,mint a Firefox All in one mouse gestures ? Vagy milyen ötletetek van erre ?
Atti[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
cousin333
addikt
válasz Atti1112 #4459 üzenetére
"Odáig eljutottam, hogy jobb egér lenyomva és jobbrahúzva, új lapon(page) nyitja meg."
Ez meglepő, lévén a nevezett művelet az Előre funkciót valósítja meg.
"Nincs az operának olyasmi kiegészítője ,mint a Firefox All in one mouse gestures ?"
Szerinted honnan származik az All-In-One Gestures ötlete?
Az egérgörgő benyomása középső (harmadik) gombként működik, a funkcióját a Shift + középső gomb (a görgő) megnyomásával állíthatod.
Mouse gesture-el a linken való le-fel mozdulat végzi a háttérben megnyitást. A sima le mindjárt át is ugrik az újonnan nyitott lapra.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Atti1112
aktív tag
válasz h_143570 #4460 üzenetére
Köszi a választ de : Ha kiveszem a pipát ,attól még nem nyitja új lapon a saját oldal beli linkeket,csak ha olyan linkre kattintassz az oldalon ami külső linkre mutat.Példa www.origo.hu oldalon kattintok a Sport rovatra, akkor azt ugyan abban nyitja meg és eltűnik a főlap.Namost az egészet azért találtam ki,mert egy új lapot bezárni sokkal gyorsabb és máris ott az előző lap.Érted ?Nem kell megint megvárni hogy visszatöltse az előző lapot.A lap bezárására meg beállítottam a jobbegérgomb lenyomva+up kombinációt.Ha mégis kéne gyorsan a lap amit bezártam ,arra meg ott van a jobbegérlenyomva+down beállítás,amit már én állítottam át.Vagyis undo.Egyébként :Eszközök-Beállítások-Haladó-Billentyűparancsok-Egérbeállítás-Szerkesztés-Applications-és ott kell ezeket beállítani.Erre rájöttem
Még mindig megmaradt a kérdésem : sima bal egér kattra nyisson meg bármit új lapon az előtérben és legyen ez a lap az aktív.
Atti
Ui: Van az operának is kiegészítőket tartalmazó letöltő oldala ?[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz cousin333 #4462 üzenetére
"Ez meglepő, lévén a nevezett művelet az Előre funkciót valósítja meg."Igen ,addig amig ezt át nem írtam ill. szerkesztettem,az előző hozzászólásomban leírtak alapján.
Itt bármit át tudok szerkeszteni, kivéve hogy MINDEN link amire kattintok új lapon jelenjen meg.
Nem a háttérben szeretném megnyitni hanem aktivan a következő lapon.
Atti
Ui: Van az operának is kiegészítőket tartalmazó letöltő oldala ?[ Szerkesztve ]
-
h_143570
addikt
válasz Atti1112 #4463 üzenetére
Valoban az altalam adott megoldas csak kulon domainek eseteben mukodik. Ha minden aron azonos domainen belul szeretned akkor tarsd lenyomva a SHIFT gombot mikozben kattintasz. Ha nem akarsz SHIFT gombot hasznalni akkor allitsd at a kozepso gombot, megnyitas uj fulonre.
Az Opera nem tamogat FF tipusu bovitmenyeket, helyetuk User JavaScripteket es widgeteket hasznal. Az utobbi a meubol elerheto, mig az elobbi nemileg jobban el van szorva a neten.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
A legrosszabb oldal. Nem? Katt, csak opera usereknek. [link]
-
-AD4M-
tag
Hali!
Az opera honlapján látható 3d-s ablakokat hogyan lehet használni?
Vagy nincs benne ilyen fícsör?Allons-y!
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
CentOS 5.1(RHEL 5) alatt használok operát, ezt:
Version 9.27
Build 709
Platform Linux
System i686, 2.6.18-53.1.19.el5
Melyik flashel megy most legjobban? Nemrég sok gond volt a linuxos flashel.
9r115-ig az összes megvan.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
sghc_toma
senior tag
suplhur-on megy.. opera rpm-ből telepítve, a flash meg az adobe repó-ból a flash-plugin, meg a libflashsupport.. ez a repó gondolom jó centos-ra is, nem?
// verziószámokat nem tudok írni, mert vistázom éppen...
in asm we trust
-
Vladi
nagyúr
válasz sghc_toma #4472 üzenetére
Nah végre mőködik rendesen. Sikerült előbb összegányolni. De csak rendberaktam. Nem a flash volt a hibás, hanem olyen tartalmakat tiltottam le, amit nem kellett volna.
Viszont csak a kézzel telepített verzióval hajlandó működni. Az viszont a legújabb.
9r124Kösz azért a tippet.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Makaveli
senior tag
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Fori23
őstag
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
C64
őstag
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy miért éri meg az opera fejlesztőinek ingyenesen hozzáférhetővé tenni, egy, magasan a legjobb böngészőt? Semmi reklám sincs. Vagy már csak donate lehetőséggel tartaj fent magát?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #4482 üzenetére
Sőt, elvileg az Opera Mini-s keresőt használva is pénzt kap. Meg nyilván az operátorok is fizettek neki szép summákat, amikor felkerült a készülékükre (mobiltelefon -> Opera Mini, Opera Mobile; Nintendo Wii és DS, Archos (vagy mi a szösz) -> Opera)
"We spared no expense"
-
valóságépítő
tag
öö ha jól látom linuxra változott a fájlnév számozás.
Eddig a 6-shared-qt-t telepítettem, ubuntura
tudna segíteni valaki, hogy most melyiket telepítsem?valóságépítő technikum
-
h_143570
addikt
válasz valóságépítő #4485 üzenetére
[link]
Ez alapjan vagy a .5 vagy a .6 attol fuggoen, hogy melyik GCC van fent. Hanyas ubuntu valtozat 8.04 vagy 7.1? -
Cathfaern
nagyúr
a legújabb buildnek. Az eddigi változatokkal (beta2 óta próbálgatom őket) elég sok gondom volt (random errorok, vagy sokszor volt hogy bár nem lépett ki az opera, de újrafrissítésig az oldalak használhatatlanná váltak, mert nem működtek a gombok), ezzel viszont megszűnt minden eddigi probléma.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Lortech
addikt
Véletlenül operába húztam be tesztre egy silverlight projektemet és megy Operában, azt hittem rosszul látok.
2.0 beta1-es silverlight.Thank you to god for making me an atheist
-
Fori23
őstag
válasz cousin333 #4484 üzenetére
9.5 b10014
Álmatlanságban szenvednek"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
cousin333
addikt
Három nap is eltelt ám . (Amúgy nyilván nem csak a két megjelenés közötti termést mutatják be, hanem azt, ami addigra éppen kiadható állapotban van. Mondjuk ez éppen nem olyan build...)
Amúgy jellemző, hogy a legfőbb változás az Extended Validation Certificate minősítés (és így a címsorbeli jelölés) enyhébb elbírálása, hogy jobban alkalmazkodjon a többi böngészőhöz... (a régi szigor visszakapcsolható itt: opera:config#SecurityPrefs|StrictEVMode)
Frissült a Dragonfly is, pontosabban abból is kijött egy előzetes . Ha automatikusan a legfrissebb weekly-ket szeretnétek használni, akkor itt:
opera:config#DeveloperTools|DeveloperToolsURL
írjatok a végére egy "/weekly"-t, majd Mentés.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
copin
őstag
Miért fagy a progi 15 percenként pár másodpercet? Kicsit bosszant, de azért nem ettől fogok megőrülni.
van hozzá helyesírás ellenörző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest