Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
1 év alatt az összes használtautós kocsit kikérdezted már tőlünk.
Mikor lesz autód végre?
szerk: és úgy kérdezed, mintha a francia dieselekről lenne bármilyen tapasztalatod. Azok is szarok ez is az.
Első autónak kicsit jobb állapotút vegyél, mert ha elköltöd az összes pénzed ilyenekre, aztán költeni kell majd rá, mert költeni kell, akkor nem tudsz és áll majd az udvaron és eszi a kosz.
-
I_Am
veterán
Tájékoztató az érvényes szerviz
óraszorzóról és hatósági díjakról2008.02.15-tól márkaszervizünk óradíja
Opel típusok esetén 9.180 Ft + áfaForgalomba helyezés előtti és időszakos műszaki vizsgálatok díja (91/2004. (VI. 29.) GKM rendelet alapján)
M1 kategóriájú jármű (személygépkocsi), továbbá az M1 és N1 kategóriájú járműhöz kapcsolható pótkocsi 7.700 Ft
N1 kategóriájú jármű (könnyű tehergépkocsi) 8.500 Ft
Érvényesítő címke kiadása 420 Ft
Műszaki adatlap kiadása 1.190 Ft
Az integrált vizsgálat díja 7.200 Ft
Összkerék hajtású jármű vizsgálatának díja - a kategóriájához tartozóan meghatározott díj további - 50%-a -
I_Am
veterán
válasz
buherka
üzenetére
Kerékagycsapágy is nyikoroghat. De a kopogás és a csattogás között nagy különbség van. Ha kanyarodáskor csattog, de egyenesben nem, akkor féltengelycsukló. Ha menet közben bukkanókon koppan, akkor toronycsapágy. Szerintem.
De élbően kellen hallani, akkor sokkal nagyobb eséllyel meg lehet mondani, megemelni és akkor már 100%-ra lehet tduni mi a baja. Érdekes, hogy egyből a gömbfejeket cserélte ki a szerelőd, ahelyett, hogy átnézte volna. Rutinból csak nagyon nagy guruk szoktak dolgozni.
-
-
I_Am
veterán
Közben rájöttem ám, hogy elírtam, mert igaz, hogy szíj, de nem hosszbordás, hanem ékszíj hajtja.
És igen akár repedezett, akár fénylik, illik cserélni.
szerk: nekem ilyenkor a hidegben 80-90 fok körül van, 90 fölé soha nem megy. Nyáron hasonló képpen, csak olyankor odaragad a 90-re a mutató.

buherka: olajhőfok mérőd van a kocsiban? Mert ha véletlenül van, akkor ott láthatod ha beszarik a hűtésed, mert megemeli az olaj hőmérsékletét is.
-
I_Am
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Nekem kézifék sem kell, csak alászedem, padló és már teszi is a seggét a kicsike. Összekerék ruuullllzzz

-
I_Am
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Váltó olaj csere

szerk: kiemelő villa is szokott ilyet csinálni, ha kezd halálán lenni.
-
I_Am
veterán
Nézzetek át a talis totyikba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3.000 km-eként már ajánlott mosni. Valamint hiába jó a hangja, meg jól néz ki, sok autó gyengül tőle.