Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz #92891904 #27730 üzenetére
Az IDS Plus futómű valami automata szintszabályzós, adaptív cucc. Hozzá van kötve a BC-hez, állítható keménységű stb. Ezekhez általában nem vagy csak nagyon drágán lehet tuning cuccot venni. Merciknél csak szimplán le szokták cserélni az egészet simára, itt nem tudom, hogy megoldható e. De azt tudom, hogy nem piszkálnám a helyedben.
-
mephi666
nagyúr
válasz #92891904 #32577 üzenetére
tükörbe is belekötnek, ha nem gyári/utángyártott van fenn? vagy inkább az a gond, hogy utastérből nem állítható? (mondjuk pár perc lecserélni)
megérkezett egyébként tegnap, mondjuk arra nem számítottam, hogy fújni-fúrni kell az adaptert, de ma megejtem ezt is meló után
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
davee_92
csendes tag
válasz #92891904 #33893 üzenetére
Sziasztok! H Astra tulajoktól kérnék segitséget. Első helyzetjelzőt szeretném kicserélni,mert az a gyári sárga szín nagyon nem passzol a xenonhoz. Szóval az érdekelne hogy hogyan van bent az izzó,és hogy kell e húzni vagy tekerni valamerre? Nem akarok kárt csinálni azért kérdezem. Indexet azt pik pakk sikerült cserélni. Várom és előre is köszönöm a válaszokat.
Na ez engem is érdekelne, hétfőn jön meg az Osram szettem, nekem is cserélnem kell, bár úgy is rájövök, de ha valaki megírja az nagy segítség!
Opel Műhely - Minden ami Opel! - http://opelmuhely.com
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest