Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz diablo1984 #44529 üzenetére

Két autó súlya (közel) azonos? Váltó? Úgy emlékszem te azt mondtad a tiedben (Laguna) rövid, övé? Itt sem lehet ekkora eltérés? Egyébként ha arról van szó simán megetetek sima szívó 1.6 -al én is 10 litert minden további nélkül. A fennt említett 12 léter valóban érdekes és nem tudom hogy lehetséges, mert nekem ez a 10-max 11 úgy jön ki hogy kipörgi az 5 ezret indulásnál, 3000 alá nem igen esik és a többi. Ennél jobban "kínozni" a fogyasztást nem tudom hogy lehet-e, még nem sikerült :DDD
    Ma is volt egy kőbunkó valami kis mazdás, mx5? de nem az mert kissebb és laposabb volt. Nagyon erölködött csakúgy szlalomozott, pirosnál úgy állt hogy már gurult be, én álltam a vonalon, ő meg teljes autóhosszal előrébb tehát teljesen bennt ahol nem kéne. Na a váltás/indulás már nem ment csórinak mert már egyes végén úgy lemaradt mint a borravaló. Aztán utánna persze a megengedett 70 helyett (én mentem 80 -al) elhúzott vagy 110 -el hogy megmutassa ki a legény a gáton! :DDD Imádom az ilyeneket, kész esettanulmány.

Új hozzászólás Aktív témák