Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Abel
tag
válasz
RolEnD_
üzenetére
A visszaállítás ugyanott lesz CWM-ben.
A tab rootolt lesz, de SD-re telepítés nincs benne.
Majd ha valakinek kedve lesz csinál egy olyan rom-ot, amiben van az is, innen már gyerekjáték.Nekem igazából bőven elég volt a gyári 2 giga is, úgyis csak redditezek rajta elalvás előtt. Ráadásul tök ingyen kaptam a tabletet egy barátomtól, szóval csak a kihívás miatt foglalkoztam vele egyáltalán, meg hát így nem is féltettem túlságosan

-
Abel
tag
válasz
RolEnD_
üzenetére
A CWM sem bonyolultabb!
Rövid tutorial CWM-hez:
Minden egyes CWM indításnál meg kell csinálni! (Kivéve a letöltést és kitömörítést
)1. Letöltöd és kitömöríted ezt: IntelAndroid-FBRL-12-29-2014.7z
2. Kikapcsolod a tabletet, ezután Vol+ és Power gomb egyszerre nyomásával bejön a droidboot
3. Tablet usb-re rádug, aztán elindítod a launcher.bat-ot a kitömörített könyvtárban
4. beírod, hogy ACCEPT
5. beírod, hogy T3
6. vársz egy egy-két percet és bejön a CWM a tabon. Itt már akár le is húzhatod a tabletet usb-ről.
Remélem nem hagytam ki semmit

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és egészségedre!