Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
szentes_b
üzenetére
Most ez lehet, hogy nagyon noob lesz, de végigolvasva a témát felmerült bennem két kérdés *csak hogy valamit sikerült-e kihámoznom az egészből
:-azt írtátok, hogy zárt a BL: akkor hogyan hagyja(ná) custom romok felrakását? (vagy ilyenkor marad a gyári kernel egyértelműen, mert az cserélhetetlen a jelen esetben, amíg a forrása ismeretlen?; a driverek lecserélése nem problémás ugyanilyen módon más romokban?) *illetve hogy hagyta magára felkúszni a p89 mini romot?
-ha jól értettem, akkor ezen a fura x86 inteles megoldásban lehetetlen fixen cwm-et rakni a gépre és mindig csak a tethered megoldás működhet?
Némi értetlenséget sikerült ebbe belezsúfolnom azt hiszem
Sőt teljes káosz uralkodik a fejemben. -
INMOTEP
őstag
válasz
szentes_b
üzenetére
"Ha minden fenti lépést végrehajtasz, akkor egy teljesen müdödő (WIFI, hang, kamera, töltés, minden) tabletet kapsz, ami a partíció mérettől eltekintve 100%-ban megegyezik a gyári FW-el."
Tehát akkor ha jól értem nincs root rajta hanem gyári FW -t kapok nagyobb tárhellyel ,igy akkor ha feltoltam a módosított fw-t akkor utólag rootolni kell és úgy lehet megcsinálni az sd kártyára telepítést .? Bocs ha enyire értetlen vagyok
Ezt azért írom mert nekem még mindig a full gyári fw van rajta no root ,továbbá a másik kérdésem hogy a hangerőn nem tudnátok növelni egy kicsit ?
Na meg a Wifi lecsatlakozás alvó módban -
-
INMOTEP
őstag
válasz
szentes_b
üzenetére
Tehát ha jól olvasom még nem teljesen kész a rom a wifi miatt ,továbbá az a kérdésem hogy rootolt romot kapunk ezáltal ? értem ezalatt hogy sd kártyára telepítés is benne van ? Még kíváncsi lennék egy akksi üzemidőre majd ,ha ezzel is minden rendben van én rakom is felfele ha elkészült teljesen
Egyébként szerintem ezt még a szlovákok sem tudták megoldani amit ti ,hálás köszönet érte 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

:
Sőt teljes káosz uralkodik a fejemben.

Ezt azért írom mert nekem még mindig a full gyári fw van rajta no root ,továbbá a másik kérdésem hogy a hangerőn nem tudnátok növelni egy kicsit ?

na, most kezd izgalmas lenni
remélem, holnap nem a töltéssel kell majd kínlódni (éjszaka esetleg újra elindul, loop-by-loop hehe)
megkeresem, h a csehek mivel piszkálták szét...nekem késpenge rémlik