- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
szentes_b #351 üzenetére
Most ez lehet, hogy nagyon noob lesz, de végigolvasva a témát felmerült bennem két kérdés *csak hogy valamit sikerült-e kihámoznom az egészből
:
-azt írtátok, hogy zárt a BL: akkor hogyan hagyja(ná) custom romok felrakását? (vagy ilyenkor marad a gyári kernel egyértelműen, mert az cserélhetetlen a jelen esetben, amíg a forrása ismeretlen?; a driverek lecserélése nem problémás ugyanilyen módon más romokban?) *illetve hogy hagyta magára felkúszni a p89 mini romot?
-ha jól értettem, akkor ezen a fura x86 inteles megoldásban lehetetlen fixen cwm-et rakni a gépre és mindig csak a tethered megoldás működhet?
Némi értetlenséget sikerült ebbe belezsúfolnom azt hiszem
Sőt teljes káosz uralkodik a fejemben.
-
INMOTEP
őstag
válasz
szentes_b #354 üzenetére
"Ha minden fenti lépést végrehajtasz, akkor egy teljesen müdödő (WIFI, hang, kamera, töltés, minden) tabletet kapsz, ami a partíció mérettől eltekintve 100%-ban megegyezik a gyári FW-el."
Tehát akkor ha jól értem nincs root rajta hanem gyári FW -t kapok nagyobb tárhellyel ,igy akkor ha feltoltam a módosított fw-t akkor utólag rootolni kell és úgy lehet megcsinálni az sd kártyára telepítést .? Bocs ha enyire értetlen vagyok
Ezt azért írom mert nekem még mindig a full gyári fw van rajta no root ,továbbá a másik kérdésem hogy a hangerőn nem tudnátok növelni egy kicsit ?
Na meg a Wifi lecsatlakozás alvó módban
-
INMOTEP
őstag
válasz
szentes_b #351 üzenetére
Tehát ha jól olvasom még nem teljesen kész a rom a wifi miatt ,továbbá az a kérdésem hogy rootolt romot kapunk ezáltal ? értem ezalatt hogy sd kártyára telepítés is benne van ? Még kíváncsi lennék egy akksi üzemidőre majd ,ha ezzel is minden rendben van én rakom is felfele ha elkészült teljesen
Egyébként szerintem ezt még a szlovákok sem tudták megoldani amit ti ,hálás köszönet érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest