- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
lacafaca #3834 üzenetére
Ezt kolléga meg nem tudom neked mondani,mert ezek képesek még a rendszerbe is bele túrni anélkül ,hogy tudnák mi az
Van esélye ,hogy géppel vissza lehet állítani?
Nem vágom a tabokat igaz sok mobilban turkálok meg főzött romokat használok de ez ész veszejtő mikor bele turkálnak valamibe amihez fingjuk sincs -
robertho
tag
válasz
lacafaca #3791 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Már vagy harmincszor megpróbáltam.Droid boot van a gépen, és volt már particionálva is a grafikus opendot flasherrel - de az jelenleg nem ismeri fel a készüléket.
A scriptes módszert is próbáltam, egy hibával fut végig. A tab újra indul és csak áll rajta az Opendott logo.
Ezt a módosított xml-t használtam
Üdv:
Rob -
vargalex
félisten
válasz
lacafaca #3380 üzenetére
Szia!
A gyári is elvégzi a feladatát, szóval nem lehet rá mondani, hogy szar. Pedig én Virtualboxban futtatott 64 bites Win7-en csináltam. Persze ott óvatosabban csökkentették a systemet, így kisebb a data. De maga a frissítési folyamat hibátlan.
-
edeleny
őstag
válasz
lacafaca #3375 üzenetére
Csak attól félek, ha valami balul sül el nem tudok vele mit kezdeni. Nem az enyém!
A Recovery menüt nem tudom elérni, pedig a partícionálás után egy rootolt Androidot akarok feltenni!
A régi videos leírás alapján csinálom!! Mikor indul a launcher, piros nem látja, de a win 10 most is zenél, ha a boot loaderbe rádugom!!
HA partícionálni akarom
aiting for Devic!!
-
edeleny
őstag
válasz
lacafaca #3373 üzenetére
A Win10hangot ad, de semmi mást!
A Win7 amin a többit is csináltam, az semmit. Egyszer kiírta, hogy nem tud Drivert telepíteni, és kész. Rádugtam az enyémet simán feltette hozzá a drivert, és megy.
USB hibakeresést ugyan oda állítottam.Bulild szám, minden egyezik!
Megesz a fene!! -
_Soma77_
tag
válasz
lacafaca #2282 üzenetére
de a laucher-ig el sem juthatott, mert ahhoz először droidboot-ban (4 menüpont, háttérben a droid) kellene lennie a tabnak...és ha nincs droidboot, akkor a launcher nem ér semmit. A launcher működéséhez szükség van a fastboot protocolra, ami először droidboot alatt él. ADB-zni meg leghamarabb csak CWM-ből (sok menüpont, szürke háttér, kalap középen) tud (vagy normál módban, ha egedélyezve van neki az USB debug, és minden driver OK)
hoztunk már vissza fehér villás tabot az életbe, de azt csak a v1 módszerrel (flash-tool-lal) lehet jelen állás szerint, ahogy mondod.
(ha elő tudnánk állítani az ifwi.bin-t, ami dott-os, akkor lehetne azt is flash-elni kapásból, és akkor a v1 módszer 2. fele teljesen kihagyható lenne --- mert akkor nem cs.sznénk el a firmware-t teclast-ra, és nem kellene visszairogatni...
)
-
sb
veterán
válasz
lacafaca #2276 üzenetére
Egyelőre csak egy elinduló CWM kéne nekem és backupolnék.
Flashnél még nem tartok.Van valahol egy lépésről-lépésre howto, mert rákeresve a problémákra kb minddel találkozok a topicban, de 1000 féle leírás van, sok már nem is aktuális (sok kézi módszer helyett van azóta script ahogy látom... meg javított scriptek később...) a linkekkel együtt.
Nem az első cucc amit backupolnék, flashelnék, rootolnék, de bevallom itt most semmi nem tiszta.
PEdig olvasva még annak tűnt: 2 driver, és 1-2 batch file/script... kb. ennyi lenne a legutóbbi leírások szerint. Aztán mégse?szerk: Lehet, hogy a file-okból is kéne vmi összegzés, mert launcherből, driverből is 2-3 félét leszedtem legalább. Most meg Soma linkjei pl nem élnek már.
-
sb
veterán
válasz
lacafaca #2272 üzenetére
Ezzel nincs gond, eleve így raktam fel win7 kompatibilitási módban, mert ezt megtaláltam 1-2 hsz-ben.
Szóval eddig:
1. Driverek fent vannak, ezt a flashtool installkor ki is írta. Mindkettő OK. A Flashtool szerint connected. Launcherből nem látszott.
2. Volt adb kilövés, tab restart, gép restart. Elsőre nem segített.
3. ADB driverrel volt valami, mert sárga volt device managerben. Kézi kiválasztás (Samsungos (?), ezt is egy régi hsz-ből láttam itt) és újabb restart után OK! launcher szerint van kapcsolat.Viszont most: Elindítom a launchert, T3-at beütöm, tab újraindul és bejön az usb ikon, közben a progi "waiting for device"... éééés a tab kikapcsol.
szerk: Win8.1 x64
-
Scoobyka
addikt
válasz
lacafaca #1130 üzenetére
Szerintem 2 gigaval is el lehet lenni...Nekem speciel elegendo arra amire hasznalom,nem jatszok rajta es micro sd-re rakhatok pdf-eket,filmeket. Alkalmazasbol 2 bongeszo,2 levelezo,2 hirolvaso,idojaras 2 alkalmazas es meg sok sok hetkoznapi app es meg maradt is 500mb-om szabadon.
Termeszetesen orulok annak,hogy foglalkoztak vele es megcsinaltak a hozzaertok. Nagy tisztelet nekik
-
_Soma77_
tag
válasz
lacafaca #1048 üzenetére
screenshot-ot csináltál a log ablakról esetleg?
(tök jó lenne azt is feltenni)
Ha valaki megcsinálja a v2-t, cmd ablakról csináljon már egy screen-shot-ot plííz (lehet a karakter mérettel buherálni, hogy kiférjen egy képernyőre) --- ízelítőnek!!!
Abel majd beteszi a hsz-e mellé! (ugye?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Starlink
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged