- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #589 üzenetére
Értem és ezt vallom én is, csak felületesen olvastam és abban a hitben voltam, hogy ugyanazt a p89 mini ROM-mal kisérleteztetek, amit én is letöltöttem. Ezért is örültem (a VPN szempontjából fölöslegesen), amikor bejelentettétek, hogy az ifwi.img cseréjével helyreállt a töltés és a Wifi hiba.
Mindegy, egy működésképtelen tabletnél még egy kitkat-os is jobb.Akinek flash gondja van (USB logó a képernyőn), annak az alábbiakat tudom javasolni:
1. Régi laptopot, 1.1-es USB portokat felejtse el. 40-szeres az elvi sebességkülönbség az 1.1 és a 2.0 USB között! Ez itt igenis számít! Én spec ezért szivtam, mert egy p3-as laptop kövületet használok flashelésre és azon csak 1.1-es port van. A fene se gondolta volna, hogy maholnap száloptika kell egy nyomorult tab felflash-eléséhez. :
2. A gép gyári kábelével kisérletezzen, mert a használt kábelek lehet, hogy már megkoptak (csatlakozó) amit kapott az viszont jelenleg még elég újnak számít és elég patentül illeszkedik.
3. Az intel driver telepitésénél a következőkre kell figyelni:A TAB NE LEGYEN csatlakoztatva a géphez és amikor a driver települt, akkor a végén feljön egy ablax, abban le van irva mit kell tenni. Ime:
a: Bekapcsolt állapotban csatlakoztatni a TAB-ot.
b: Kikapcsolni a TABOT.
c: Bekapcsolni a TABOT.Valszleg igy lövi be a port, vagy a kommunikáció sebességét a driver.
Igy vélhetően nem jön majd sleep error sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest