Új hozzászólás Aktív témák

• RoundRobin

aktív tag

válasz _Soma77_ #589 üzenetére

Értem és ezt vallom én is, csak felületesen olvastam és abban a hitben voltam, hogy ugyanazt a p89 mini ROM-mal kisérleteztetek, amit én is letöltöttem. Ezért is örültem (a VPN szempontjából fölöslegesen), amikor bejelentettétek, hogy az ifwi.img cseréjével helyreállt a töltés és a Wifi hiba.
    Mindegy, egy működésképtelen tabletnél még egy kitkat-os is jobb. :)

Akinek flash gondja van (USB logó a képernyőn), annak az alábbiakat tudom javasolni:

1. Régi laptopot, 1.1-es USB portokat felejtse el. 40-szeres az elvi sebességkülönbség az 1.1 és a 2.0 USB között! Ez itt igenis számít! Én spec ezért szivtam, mert egy p3-as laptop kövületet használok flashelésre és azon csak 1.1-es port van. A fene se gondolta volna, hogy maholnap száloptika kell egy nyomorult tab felflash-eléséhez. : :D
    2. A gép gyári kábelével kisérletezzen, mert a használt kábelek lehet, hogy már megkoptak (csatlakozó) amit kapott az viszont jelenleg még elég újnak számít és elég patentül illeszkedik.
    3. Az intel driver telepitésénél a következőkre kell figyelni:

A TAB NE LEGYEN csatlakoztatva a géphez és amikor a driver települt, akkor a végén feljön egy ablax, abban le van irva mit kell tenni. Ime:
    a: Bekapcsolt állapotban csatlakoztatni a TAB-ot.
    b: Kikapcsolni a TABOT.
    c: Bekapcsolni a TABOT.

Valszleg igy lövi be a port, vagy a kommunikáció sebességét a driver.
    Igy vélhetően nem jön majd sleep error sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés