Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz bandus #48332 üzenetére

Fura, az Újbuda Tesco elég ótvar még Tescón belül is, ide járok esténként heti 1-2 alkalommal. Igazi leszarom hozzáállás érezhető az alkalmazottak felől, egymással hülyéskednek, káromkodnak, és nem egy igénytelen van köztük, de ezt nem részletezném. Sokszor futottam bele olyan extra árucikkek hiányába, mint pl. krumpli, paradicsom, vagy paprika, de ha venni akarok egy karalábét, vagy petrezselyem zöldet, akkor meg se próbálkozom vele. Pedig ez egy 0-24-es tesco hiper, nem expressz. Itt tapasztaltam a lehető legpofátlanabb, vevőt félrevezető feliratokat, akciókat és árazást is... Pl. rögtön a bejáratnál 15 méternyi akciós termék hirdetve, zöme teljesen normál áron, akkor az akciós termékek elhelyezése, mikor hasonló termékből nem mindegyik akciós, de hogy hogynem, az akciós nincs vagy nem ott van, ahol az árcímkéje van elhelyezve, aztán az, amikor az alacsonyabb árú, nehezen beazonosítható termék árcímkéje alatt a drágább termék van, ami nem oda tartozik, ára nincs kitéve a környéken, és van, mikor csak szimplán nem annyiba kerül mint ami ki van írva. Sosem nézegettem blokkot, de egy ideje a tesconál igen, pedig nem vagyok az az árérzékeny vásárló, de a szándékos átveréstől felforr az agyvizem. Általában van egy-két csövi banda is a bejárat környékén, kutyával, estére már jó állapoban tántorognak a bevásárló kocsikért.
    Tescós fekete Olívabogyó nekem is bevált, főzésre szintén a Tescos sötétüveges extraszűz olívaolajat használom, mert van olyan jó, mint sok más fajta másfélszer annyiért.
    Ehhez képest a Savoya parki Auchan árukínálata össze sem hasonlítható az előbbiével, nyilván azért is, mert 4-szer akkora; és érezhetően olcsóbb, ugyanazt a minőséget vásárolva. Van elég kassza is, soha nem kell 10 méteres sorba állni. Ott csak az idegesít, hogy méregetni kell a zöldséget, gyümölcsöt, mint ahogy az Allee Intersparban... ott a zöldség/gyümölcs részlegen (és persze a kasszáknál) van állandó tömegnyomor, alig lehet férni a sorok között, aztán állhatsz sorban az árazó mérlegnél.

• EQMontoya

veterán

válasz bandus #48332 üzenetére

Allee Insterspártól hányok. Nem szeretem a mélygarázsát, és a pénztárnál sorbanállás közben születésnapodkor kicserélik a gumikat a bevásárlókocsidon. Alsó hangon fél óra, ha egy Bountyért megyek be, akkor is.

Hengermalom kistacskó rendben van, meg ott van mellette a Subway, ami kényelmes kombó tud lenni este. Auchannak amúgy nagyobb a választéka, és van, amiben jobb is, mint a Tesco. Pl. pékáruk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés