Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Abszolut jogos, de nem tudom hogy mondani polkorrektul, hogy meg csak ne is tunjon rasszistanak , hogy olyannal akarok beszelni, aki tud british englishul?
Van egy mobilinternetunk, amit le akartam mondani. FElhivom reggel, de csak dumalna, hogy igy premium ugyfel vagyok ugy premium ugyfel vagyok, mondom csak le akarom mondani. A vegen mar szo szerint ordibaltam vele, hogy a fene vigye mar el, nem erdekel amit mondani akar, ne probaljon semmire ravenni, csinalja meg.
Esmein azt mondja legkozelebb mondjam nekik, hogy tudna olyat adni aki megcsinalja amit kerek?
Erre delutan felhiv, hogy mennyire vagyok elegedett az ugyfelszolgalattal? Mondom melyikkel,a kivel reggel beszeltem? Es o is kezdene igy premium customer, ugy, mondom neki NEM ER_DE_KEL. Aztan vegen csak kinyogte, hogy rendben van a megszuntetes. De gondolkodom egy levelen nekik, mert egy masik szamlan szamlazasi gond van, amit nem akarnak elismerni, raadasul payg szamot hordoztam szamlasba, a rendszerukben meg mindig payg-kent volt, csak azt tudnam hogy. Szoval felhuztak kegyetlenul, es egy brit se volt, akivel tudtam volna ezugyben beszelni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Starjánban lassan 5 éve önkormányzati rendelet...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest