Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Az egyik vezető beosztású úriember épp anyum munkatársának az unokaöccse, és őt is egy fejvadász cég kereste fel, így közvetlen neki küldtem az önéletrajzomat kb 2 hónapja, azóta elvileg Európát járják a főkutyákkal, csak hogy miért, azt nem tudom

Na szóval remélem összejön ez a meló a Merci gyárban, örülnék neki nagyon
Most te is ott dolgozol a gyárban ezek szerint?
-
NoLF
veterán
thx, a kollegák dolgoztak már tavaly bőven, de van van tipped, priviben várom

-
koshmar
veterán
-
fiatal még az est...!
Képzeljétek, kaptam gariban egy vadiúj vinyót a tönkrement helyett... ÚJraindult a garancia is.

most már egy picit sok van, mert vettem időközben egy 2 terásat.
Nem kell vkinek egy másfeles zöld wd?Mondjuk lehet, hogy megtartom archiválóvinyónak. Vagy csinálok raid-et...
-
-
Nem tudom mi van abban a TV-ben hogy annyian nézitek, de én átlapoztam a TV újságot és egy jó műsort se találtam HBO-n meg állandóan ismétlés megy orrba-szájba, így kidobunk a kukába havi 5600ft-ot előfizetésre, mikor sohasem nézzük. Ez is csak olyan mint a Kama Sutra, mikor a kezükbe jutott mindenki ki akarta próbálni, átnyálazták és próbálgatták, azóta eltelt pár év és már unalmas, így új dolgokat kell kitalálni hogy élvezetesebb legyen. Na, pont ilyen a TV, régen volt egy csatorna, azután három, most már millió, persze jött még a felvehető, visszajátszható oda-vissza tekerhető időgépes TV, és azóta semmi, egyszerűen üres, csak a régi 20-30 éves filmek, fél órás reklámok, idiótáknak és szellemi rokkantaknak való műsorok, vagy unalmas politikai szösszenetek és celebek orrba-szájba.
-
-
koshmar
veterán
Az E-on végül is elég hamar megcsinálta, bár nem tudom, hogy mekkora hiba volt valójában.
(Érdekes koromsötétben a WC-n trónolni.
)Nagyon függünk az áramtól.
És ezt csak tényleg akkor vesszük észre, ha nincs.
Most is megy a TV, laptop, villany...Nagy sz*rban lennénk nélküle.

-
koshmar
veterán
Pedig terepgumi volt a bringán, de így annyira csúszott mindenfele, hogy mire elértem a postára, k**va ideges lettem. És végig ott fityegett az ételhordó a kormányon...
Na oszt' visszafele teljes erőmből, idegből tekertem, nem érdekelt.
Szép is élet.hát igen, autópályán nem sűrűn mennek az emberbe frontálisan...

Az ilyen bátor autósok az első balesetig bátrak...vagy amikor a halál torkából jönnek vissza, átértékelik az életet...ha visszajönnek ugye.
Az ember ilyenkor azt gondolja, hogy "Csak most ússzam meg, csak most!!".
Mint anno irodalomórán felelés előtt.
-
-
-
KrAt
veterán
Én meg jól bekajáltam, Andival (párom) fekszem az ágyon, tévénézés, egyszercsak megszédülök.. És megint.. Mondom miatetvespicsa?? Érzem, hogy hosszában mozog alattam valami.. Mondom Andinak, földrengés van.. Ránézek a függönyre, szabályos amplitúdóval mozog ide-oda.. 9-en kissé komolyan belengett az épület.. Bazz milyen lehetett ez az epicentrumban? Nem először éltem át, de így végigfutott az agyamon, ha ez ~60km-es távból ilyet lökött, milyen erő lehet ebben?
Kispest, 9.-ik emelet..
-
-
venember83
nagyúr
Kedves Péterem, szólíthatlak így, ha ez örömet okoz neked. Mondjuk elég fura ezt így leírni, kimondani se lehet valami illő, de ha ez neked jó...

Médialejátszó: a közlegényes márka megfelelő változata nem volt elérhető, csak a fullos túlságosan drágán, így egy alap ASUS lett kosárba pottyantva. Kérdés, hogy hozzám mikor fog megérkezni. Vagyis a haverhoz, mivel ő rendelt több dolgot.
-
Mawyx
őstag
Sajnos nem, csak infós, a szakdogám írnám épp sürgősen, mikrokontrollerek....
Library? Hát épp ezaz, hogy sok minden van ott és mire átnézem, addigra megőszülök
de tranyók/feteknél nincsen, úgyhogy külön kell keresni máshonnan.Kész a hal, sül hozzá a krumpli, pont ez kell vacsira, hízzak csak, hízzak, ügyes vagyok mondhatom
de legalább van mit enni 

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Max annyit: jövőre ugyanitt, kicsit többen és legalább ilyen eredménnyel! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szégyelld el magad.