Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
-
Kidus
őstag
válasz
neduddki #50515 üzenetére
Ez orok playlist-es, nem volt meg olyan gepem/telefonom/lejatszom amin ne lett volna rajta.
Gondolom mindenkinek van egy alap
Az album cimdala is jofajta, masik kedvenc. -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #50367 üzenetére
Lehet, hogy előbb utaltak. Az megvan, hogy 24-én biztosan nem utaltak, hanem előtte?
(Egyébként ha úgy működnek, mint más állami intézmények, akkor valószínűleg 21-én, de inkább 20-án utaltak inkább, mert dec. 23-jan. 6. között "technikai szünetük" van.
)
De ha ekkora problémát jelent, hogy előbb kaptál tőlük pénzt, szerintem szólhatunk nekik, hogy tartsák legközelebb vissza.
Mellesleg elegánsan szkippelted a tartozásra vonatkozó megjegyzésemet.
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #49520 üzenetére
csak Neked.
valahol Oroszországban -
parandroid
félisten
-
Dylen
senior tag
válasz
neduddki #48516 üzenetére
Hát őő, oké. Most olvasom hogy ki ez mi ez... A fura az egészben az, hogy nekem az ujjbegyeim fájnak először, úgy mint mikor kalapáccsal ráversz egyet és lüktet, csak nekem ez folyamatosan legalább egy hétig. Majd innen sugárzik felfelé, nem fordítva.
fokukac: oké, kösz a tanácsot, próbálom másik kézzel
-
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #47630 üzenetére
Azt anno elfelejtettem mondani, hogy mióta kicseréltem az alaplaphoz adott gyári SATA kábelt egy régebben bótba olcsón megvett kábelre, azóta nem volt meghajtó(SSD)-érzékelési problémám...
Vagyis a balfaszkodást egy kábelcsere megoldotta volna az elején is. De ki gondolta, hogy a zacskóból frissen kivett, madzag szarabb, mint a 3 éve a polcon porosodó.Na meg mondjuk XP-t HDD-re már én is csukott szemmel pakoltam... de ez így cuzammen új volt.
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #44897 üzenetére
Főleg a 320-as szériával, ja-ja.
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #44696 üzenetére
nem, csak a csendőr- és a bud spencer-filmekben
Nem rossz az ára...
De szerintem engem be se engednének oda, kitudódna, hogy meg se vagyok keresztelve, meg látnák, hogy nem megyek be a napi kétszeri misére, meg gyónni se, és ott helyben elkárhoznék
SZóval kicsit távolságtartó vagyok az ilyen intézményektől...Meg nem tudom, mi történne, ha összefutnék pl. Jánossal...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
neduddki #44351 üzenetére
a sütőtökkrémleves az teljesen OK, főleg ilyen pirított tökmagokkal, anyósom világbajnok az ilyenekben, én is megszerettem nála piszkosul, de maga a sült sütőtök az nekem nem az igazi
ja, megy nagyanyosom cukkinis sutemenye... dio, mazsola, kakaos teszta meg cukkini... el nem hinned de a fal adja a masikat... valami van a jaszsagi levegoben
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #43766 üzenetére
most nézem, hogy az már haswell...?
le vagyok maradva
Bleki: remélem, vannak már zöld vinyóid? mert ha igen, akkor a ház ventik is jórészt feleslegesek.
vagy legalábbis le lehet szabályozni a fordulatszámukat.
ui. ha játszani akarsz, akkor vegyél jobb procit.
sőt, vehetsz amd-t is, azokkal még integrált grfikával is lehet játszani. Igaz szeretnek melegedni, de legalább otthon éreznéd magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest