Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
A BKV topik nem nagyon pörög, így itt is megkérdezem, hátha hamarabb jön a válasz rá.
Levelező szakon járok suliba, így levelező diákom van, ami érvényes. Ezzel a diákkal ugyan úgy tudok diákkedvezményes bérletet venni? Vagy az csak nappalisoknak van? A honlapjukon nem találtam erre vonatkozó utasítást, csak annyit mindig, hogy érvényes legyen a diákigazolvány.
-
Hujikolp
őstag
10 perces TOPSHOP-os telefonálás alatt egy jópár ajánlatot tett a kedves eladó, de nem sikerült rámsóznia semmit! Egyébként ezt a hívás végén meg is jegyezte, hogy ön az egyetlen olyan ügyfelem a mai napon, aki nem élt ezekkel a remek ajánlatokkal. És még kicsit meg is volt lepődve, hogy mindenfélére nem-et mondtam Kár, hogy nem vettem fel a telefonhívást
-
Hujikolp
őstag
válasz BlacKSouL #30967 üzenetére
Mondtam én, hogy köszönöm, nem kérem Sajnos egyébként ilyen valóban
most a Walkmaxx Boots – gördülő talpú bakancs a "menő" náluk, de egyből 3-at(!) akartak rámsózni, hogy "teszteljem" ~48k, meg 13k-s Easy Magic Mop – felmosószett és akkor hozta példának a nagymamáját, hogy milyen jól tud vele takarítani, meg nem kell hajolgatni és nem fáj a háta... Egy jó drága valami palacsintasütő vagy mi. Mondtam neki, hogy nem használnám. Erre Ő, hogy de itt a karácsony, ajándéknak biztos jó lesz...
A sok fölösleges dolgot meg akarják vetetni az emberekkel. Ha kell nekik valami, akkor elmennek és vesznek.
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #30976 üzenetére
Legközelebb majd én is felveszem, és végig trollkodni fogok :-D
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Milyen mód van rá, hogy valaki kijuttasson egy üveg zárjegyes pálinkát postával Angliába?
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
A 3-as kék metro teljes vonalán közlekedik most a metró? Mert olvastam pár napja, hogy sínfelújítás van.
-
Hujikolp
őstag
válasz kraftxld #35884 üzenetére
Ejj, critical user error A mennyiséget elfelejtettem csekkolni, csak az árát néztem. Azt hittem, csak egy darab kerül ennyibe
Miért léptetett most ki a RIOS?
(#35894) Viszlát: Egy ilyennel kicsit nekiesel és mindjárt olvad a cucc Ha nem lenne, akkor vízben felforralni talán, közben égési sérüléseket nem szerezni. Ha már túlvagy rajta, akkor tárgytlan.
Ideiglenesen paszta helyett lehet használni lekvárt is[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
Ügyes :not bad:
-
Hujikolp
őstag
Most találtam: Folyamatos villámkisülés Hihetetlen, mekkora energia szabadulhatott fel...
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Valaki okos megtudná nekem mondani, hogy magyarul mi a neve ennek a "ribbon" dolognak? [link] Szalag eszköztár?
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz stranger28 #45510 üzenetére
Ah, nagyon szépen köszönöm!
-
Hujikolp
őstag
még nem bukott fel a nap mögött
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz Hujikolp #48611 üzenetére
Ahh, szorry, azt hittem elő, de ez már a felvétel. Elvileg túlélte: Facebook - Időkép és időkép oldal
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Találtam ma egy 5 Ft-ost az utcán ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest