Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #6599 üzenetére
Szerintem csak egy Dave ultra plus típusú pasin!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #6601 üzenetére
ehh de gonosz
-
nagyúr
válasz kételkedem #6601 üzenetére
"NAgylány lettem érzem igen, újra,
szanaszét marta a bugyimat az ultra..."[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
kételkedem
addikt
Akciós a Sparban a Globus Sólet, 459 Ft-ot nagyon megér!
Magamba lapátoltam 860g sóletet, amit 2 pohár vízzel öblítettem le, most egyszerre vagyok tompa és agresszív!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
válasz kételkedem #6604 üzenetére
egészségedre
tompaságra kv, aggresszióra magnebéhatLife is too short to stay stock!
-
kételkedem
addikt
válasz Kalandor #6608 üzenetére
A cimbalom hangos hangszer? Vagy ki van erősítve? Nekem úgy rémlik az csak olyan hangos, mint a zongora. A fúvós hangszerekből pl sokkal nagyobb hangerőt ki lehet hozni, nem járnál jobban egy harsonával vagy szaxofonnnal sem!
Hogy a fenébe került le az aluljáróba egy ekkora és ilyen súlyú hangszer?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ToBeY
nagyúr
válasz kételkedem #6611 üzenetére
Biztos sokan vannak a családban és levitték közösen
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #6611 üzenetére
hát azért az aluljáróban rendesen felerősödik a hangja a szabadtérhez képest
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BlacKSouL
addikt
"..eeeettone....páto namba iz nónído..
ááá..szorrriszorri..páto namba iz nído..
andoooo..vatiza joa csoiszö? .. disz izaaa mira simetori vizaaa tepa szerésa"Jó agytorna japókkal angolul beszélgetni, illetve már értelmezni is
Na. Kinek sikerül rendesen leírni a fenti fonetikust úgy ahogy az angol írná? (A legelső szó az japó sajátosság, nem értelmezhető angolban, kb az izének megfelelő, de le kell írnom a hangulathoz)Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #6615 üzenetére
te jó isten... nem irigyellek se téged, se nolfot mikor fordítania kellett a gyűléseken
nekem valami ilyesmi jött le:but number is no need.. ah sorry sorry sorry, but number is need
and what your choice? this is a xxxxxxa vége teljesen dekódolhatatlan, max nagyon részegen tudnék egyesülni a szöveggel, de így képtelenség
Tobey... visszhang lesz az
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #6619 üzenetére
ja most nézem egy-két szó kimaradt... na sebaj, nem megyek tolmácsnak sem az tuti, és nem megyek japán céghez se
-
nagyúr
összehasonlító fogyasztásteszt:
dagad a kebelem az büszkeségtől, hog ymilyen jó kocsim van...
nekem 4,2 a rekordom.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
degu
senior tag
Te igy gondolod!
Ez valoban maganugyed!
Sajnalom,ha ugy erzed,belemagyarazom a hsz.-edbe az en gondolataimat,velemenyemet
De akkor minek barmilyen topik?Es minek velemenyt nyilvanitani?Hiszen t.k. mindenki *szemelyes attitudje*,es velemenye- maganugy!
En azt hittem,hogy itt velemenyt,gondolatokat cserelunk/osztunk meg...
Mert abban a pillanatban,ahogy megosztjuk barmilyen kozosseggel a problemankat,vagy velemenyunket,felvallaljuk a reagalasokat is!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Tothgera30
Ármester
válasz fokukac #6623 üzenetére
Baromira tetszik ez a kis Polo, de annyi pénzt nekem nem érne meg, bár ha azt vesszük 2003-ban mi is 2,5 millát adtunk Wagon R+ért . A régi Swift ha úgy vesszük mai napig rohadt jó autó, csak ugye a könnyű súly átka hogy kissé törékeny, amúgy nekem a rekordom 6 liter volt a Wagcsival, a legtöbb pedig 12, de még mindig jobb, mint miikkor 25 lotyót lenyomtunk terepen sárban a Niva torkán, és az 1.7-es injektoros volt, szóval nem kellett volna zabálni, de állandóan beragadt a sárba és felezővel adunk neki padlót .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lujó55
addikt
válasz BlacKSouL #6615 üzenetére
respect!
én kifeküdtem rajta. Ha annak idején az "e örö is bódottá"-t nem írják le értelmesen én úgyhalok meg, hogy nem tudom mit akart mondani pedig magyarul beszél(ne). Pont jó játék erre a tuchunul a sláger rádióban. Van még egyáltalán? Már régen nem hallgatom...
Van még egyáltalán sláger rádió?
Ma csináltam egy nagy üzletet: eladtam a PC-met 500 német márkáért -
lujó55
addikt
Ez meg mekkora már! Vajon besz@rt a hűtése a notinak?
-
bnss
veterán
Szép estét, szerencsésebbeknek kellemes hétvégét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Tim82
félisten
Te ha látsz két embert, igaz, nyilvános topikban, valamiről beszélni, akik ismerik egymást (míg te őket nem), akkor te szükségesnek érzed harmadikként hozzászólni és teljesen más síkra terelni feleslegesen az egészet? Mert ha igen, akkor tényleg feladom...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #6635 üzenetére
Nem néztem meg még, de ha arra akarsz utalni, hogy a taper serration az nem ferde hanem kúpos fogazás, akkor még igazad is van Na de mindjá' megnézem.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Az a jó a mediterrán ciklonban, hogy csak és kizárólag a Kárpát-medencében képes megállni és napokig hullatni a mocsadék esőjét. Idáig rohamtempóban jön, innen meg soha nem megy tovább. Forog egyhelyben. [link]
Termesszünk rizsát. Ahhoz már a termőföldek 80%-a el van árasztva.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #6609 üzenetére
HI!
falusi asztalos vizsgamunkaja, hougy kpes lesz-e fojjtani a felbamaratt szekrenyem, mert Imre 2 eve nem csinal semmit:- (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
vikvuk
senior tag
válasz venember83 #6647 üzenetére
a jelenlegi hatalmat gyakorlók vs. előző éra
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest