Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Azért jó ez, hogy a bíroság kiszabhat tényleges életfogytiglant, egykét évet röhögve leülnek egyesek...
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Remélem nem gáz ha ide tolom, szeretném ha megdobnátok pár véleménnyel milyen a motivációs levelem szerintetek, mer melót keresek, és már nagyon kéne és biztosra szeretnék menni: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Mawyx
őstag
Tudja vki mit kéne benyomnom a laptopomon, h firefoxban működjön a finomgörgetés a fel- le nyíllal. Nem egérrel szeretek görgetni, ahogy olvasok, hanem a nyíl gombot böködöm a billentyűzeten, de vmit benyomtam és elment
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
zoltanz
nagyúr
válasz venember83 #7152 üzenetére
Lehet nemjól tudom, de valaki kap életfogytiglant most az kb 20 év, aztán jó magaviselet mellett ténylegesen leűl mondjuk 7-8 évet.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Pisztillus #7145 üzenetére
nem, 0 pont
"approval method"
..lett volna a megoldás
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Pisztillus
senior tag
válasz BlacKSouL #7156 üzenetére
No, majd legközelebb...
De azért nem irigyellek, én ettől már régen falnak mentem volna (vagy szeppukut követek el - hogy stílszerűek legyünk).
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
BlacKSouL
addikt
válasz Pisztillus #7157 üzenetére
Azért néha pusztulunk is nagyokat.
Például az ablaktörlő kar és lapát együtt: arm&blade, így szoktunk rá hivatkozni. És ez a régi logisztikus japónak kiejtve: Armando Bredo
mer' ugye japóéknál mássalhangzóra nem végződhet szótag, kényszerítve is odatesznek valamit.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #7161 üzenetére
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
Boldog Auguszta napot mindenkinek!
Szinte már tavasz van!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #7164 üzenetére
érdekes hogy milyen hónap keresztnevek vannak mondjuk külföldön inkább. January van. April is. May szintén. June is talán ha jól emlékszem. Júlia, Auguszta nálunk is. A többit nem tudom.
-
kételkedem
addikt
-
BlacKSouL
addikt
attól függ hol, és az állítólagos előrejelzésre vagy kíváncsi, vagy a tapasztalataim szerintire?
állítólag egyre melegebb lesz, pénteken záporokkal, szombat-vasárnap fátyolfelhőkkel napsütéssel.
valójában attól függ. a hétvégén általában pocsék (-abb mint hétköznap), de ha például azt mondják esik, és én emiatt nem permetezek nehogy lemossa, akkor tuti nem esik.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
addikt
20 fokot mondanak csapadék várható, de nem számottevő, (vagy itt nézd meg)
Jó étvágyat az étkezőknek[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
áá, nem találom azt a topikot amiben mindenféle katonai járműről folyik a szó. daa-raa szokott oda okosságokat írkálni help valaki pls
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Winner_hun #7173 üzenetére
benned bíztam magamtól a had, harc ill háború szavakat kerestem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kételkedem
addikt
-
nagyúr
válasz fokukac #7174 üzenetére
De a hajam még mindig tartja a taft!
---------------ú
Más téma: most kaptam sms-t a banktól, ahol dolgozom, hogy hátralékom van, és hogy rendezzem. Én nem tudok ilyenről, de ha most egyszeri ügyfél lennék, asszem morcosan hívnám föl őket, hogy b.sszák meg...
Amúgy szerintem nekik van hátralékuk, 2 éve, amikor fölvettek, olyan mozgóbér-keretről volt szó, amit azóta se láttam...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #7170 üzenetére
A kíváncsiságot nem biztosan, de az örülni vágyást kielégíteni... férfiembert kíván
-
kételkedem
addikt
Ne ébreszd fel az alvó medvét!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #7181 üzenetére
A fiút kórházba szállították, de az orvosok szerint teljesen fel fog épülni.
Hmm, érdekes mondat. Tehát nem is kellett volna kórházba szállítani, mert teljesen fel fog épülni? Vagy annak ellenére, hogy orvosok kezelik, fel fog épülni? Esetleg kórházba csak kvázi élő halottakat kell bevinni?
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #7182 üzenetére
Igen, annak ellenére, hogy orvosok kezelik, fel fog épülni!
Jobbulást a srácnak, a korrektornak (van vajon ilyen?) pedig barackot a fülébe!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #7184 üzenetére
deeehogy
mondanám hogy két dologra tudok gondolni, de a másik is azAláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz kételkedem #7181 üzenetére
Hülye svédek nem ismerika székely mondásokat...
A sör nem alkohol,
Az asszony nem ember,
A medve nem játék..!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
hm, de jó idő lett hirtelen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
Nagyon tetszik ez a szám, és ma még jó idő is volt, ehhh..., boldog vagyok...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bnss
veterán
válasz venember83 #7190 üzenetére
Kukacoskodsz?
(A második mondatot nem tudom értelmezni, illetve igen, akkor tudnák széppé varázsolni az estét, ha rossz napot fognának ki...)
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Winner_hun
titán
-
-
Cicero
őstag
Jóestét ismerős idegenek!
-
NoLF
veterán
hmm, ezzel az autóval hosszútávon is meg tudom etetni a 11 litert
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek, várakozással teli nap elé nézek! Ha minden igaz, ma a hőn szeretett adóhivatalunk ad egy kis gubát, hogy kibírjam fizetésig Olyan jó érzés, hogy minden évben jön vissza valami és nem nekem kell a csekken fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest