Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#36271) EQMontoya


EQMontoya
veterán

Baszd meg, ezt az orszagot le kene dozerolni porig, aztan behinteni soval, es kezdjuk elolrol az egeszet.

Mai story: 2011-ben ellopott auto, ellopaskor ideiglenesen ki volt vonva a forgalombol. Persze nem lett meg. 2012-ben jon ra a sulyado csekk. Miakurvaanyad?! Hat kiderult, hogy az impotens, idiota okmanyiroda visszahelyezte forgalomba, mert lejart az ideiglenes kivonas. Az, hogy elloptak, es emiatt korozes alatt al, nem gaz, nem zavarta oket. Meg gyanus sem volt, gondolom, elvegre ez igy teljesen normalis, nem?

Megkerdeztem az onkormanyzatot, hogy WTF? Asszontak, okmanyirodanal vonassam ki. Jo, hivom az okmanyirodat: szerezzek papirt a rendorsegtol, hogy lezartak a nyomozast. Most epp ezen vagyok, eddig nagyjabol 14x hivtam a rendorsegen, mindenki igert visszahivast, es szarnak bele, egy fel oldalas szart keptelenek kiadni. Hat a jo edes...

Ma szinten az okmanyirodaval beszeltem, egy masik ugyben, ideiglenes kivonast kene hosszabbitanom egy auton, es azt akartam tudni, hogy kell-e hozza idopontot foglalni. Nem sikerult, 4 perc utan mar az automata is bekussolt, elnemult a vonal.

Hat a kurva edes anyukajat mar az osszes lehuto fasznak, hogy orakat cseszek el telefonalasra a hulyeseguk okan, es rohadtul semmit nem lehet elintezni.

Ha valakinek van tippje, hogy eme remek rendorsegi ugyintezesre hol lehet panaszt tenni, azt szivesen fogadom. Illetve erosen erik bennem a gondolat, hogy kikerul 1-2 mediumba, a TC-sek pl. szeretik az ilyen ugyeket megirni. Sokat nem erek el vele, de legalabb bomlasztom a rendszert... Tokom tele van az egesz allamigazgatassal.

Same rules apply!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.