- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
bolondember #39398 üzenetére
Szurkolunk
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #39398 üzenetére
hajráf hajráf!
-
bolondember
MODERÁTOR
léptem interjúra...
-
NoLF
veterán
válasz
fero02 #39395 üzenetére
persze, sokan beugranak, akik nem odavalósiak. angliában is sok ilyen van, ilyen fröccs szerűség, sokszor normál borból, sokszor alma, körte stb ízesítéssel árulják. nekem nem ízlett, nem természetes...
egyébként ha elvolvasod az összetételt, rájössz, hogy nem sört
nincs benne se hops, se malt...
egyébként itthon van adrenalin nevű energiaital is, 0,5 literes sörösdobozban ;) -
7
addikt
Vajon mit csinálna Neo?
-
nike_
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Hmm, folyton dobál le az msn, lassú a netem is, nem lesz ez így jó.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #39389 üzenetére
nahátazé. megfelelő helyen kell keresni, niga!
9 évig kosaraztam, 180-215ig voltak csapattársaim, mindegyiknek volt hoszzú ujjú inge. csak van már xxl bolt itt a nagyfaluban...
-
fero02
nagyúr
Nemrég volt egyik barátom külföldön (Dublin) és hozott haza pár doboz sört. Amikor voltam nála, akkor nézegettem a dobozokat és mondta, h bontsak ki egyet és igyam meg. Namármost azt tudni kell, h én nem szeretem a sört.
De csak addig addig erőltette, h öntöttem egy fél pohárral és megittam.
Őszintén megmondom, h izlett. De ez nem olyan mezei volt, mint pölö a mi Borsodink, hanem asszem alma sör volt.
Hamarosan jön haza a srác, akihez kiment...annyi sört hoz, amennyit csak tud. Asszem életemben először sörtől akkor leszek berúgva, mikor haza fog érni és megyünk hozzá múlatni.
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #39383 üzenetére
Remélem hosszú ujjú ingben mentél.
-
kételkedem
addikt
Sziasztok!
Bíróságra kell mennem
Ha délig nem jelentkeznék, kezdjetek aggódni, ha ma nem írok többet, akkor ott tartottak -
bolondember
MODERÁTOR
csodás az élet.
én marha megpályáztam a csopvezi pozit.
OK.
mindenki követ el hibákatNa de az, h pénteken 17:15kor jön ki a meghívó az interjúra, és ma reggel 3/4 7kor látom...
még jó, h szombat óta ilyen weird érzésem volt, h "ma ingben kell jönni"...
-
ToBeY
nagyúr
Reggelt de szarul aludtam,kicsit megzavart ez az óra átállítás.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #39379 üzenetére
mondjuk most a tátrában annyi finom szlovák meg cseh sört ittam, hogy ihaj
hoztam is haza keveset, de kecskeméten hagytam
sebaj, nemrég találtam egy exkluzív sörboltot zuglóban, minden finomságot meg lehet kapni szinte, mint odakint
hamarosan teszek is ott egy túrát
-
fero02
nagyúr
Szép jó reggelt!
Nincs vkinek kedve besegteni a kisértékű tárgyi eszközök leltározásába?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #39367 üzenetére
Neked sincs? Dejó...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #39370 üzenetére
"aki hülye, az is marad / még még még, ennyi nem elég!"
Szia Elmo. (szerinted Orbi kiheverte már a tegnapot?
)
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #39362 üzenetére
Ha visszaolvasol, az változtat bármit is a tudatlanságodon?
'reggeltet.
-
válasz
bolondember #39364 üzenetére
Azt hittem tudod
Jóreggelt Huszárok
-
Thrawn
félisten
válasz
Azt mi?
Hun-e vótá?
-
rarri
senior tag
válasz
Szia Raf !
Szép napot szeretnék kívánni Neked, és mindenkinek!
Kivetett az ágy, pedig legalább 10-ig kellett volna aludnom, mert éjszakás leszek.
ui: ha visszaolvasol, akkor azért magasröptű beszélgetésekre ne számíts.
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes hétfőt, mizu?
visszaolvassak, vagy maradjak tudatlan?!
-
ngabor2
nagyúr
pályinkás jóreggelt mindenkinek. ez az óraállítás... nem bírtam tovább aludni. viszont taktikai okokból fél6 előtt nem indulok melózni.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #39356 üzenetére
Ja és mielőtt azt hinnéd, harapós kedvemben vagyok, nem. Nem is akartalak megbántani. Olyan nyugodt vagyok, hogy szinte megalszik a tej a számban.. (lehet azért , mert épp most ittam
)
Más átélni azt ami ott vagy itt van, ha már évek óta ott vagy itt élsz.
Ja , amúgy nekek jó pihit. Meg jó baseballnézést.A rendőrös sztoriban meg abszolút igazad van.
-
tiv83us
veterán
Nem is kellenek oda amerikai tipusu emberek, sem rendorok. Csak valami visszatarto ero.
Mindig is imadtam Magyarorszagon, hogy ha egy rendor megallitott pl. gyorsahajtasert /keseben voltam az orarol/, akkor siman kiszalltam, kezfogas, jonapot-jonapot, elnezest, papirok, adatfelvetel, szevasz.
Itt ha levillog a sheriff, egyszer tudatlan koromban megprobaltam kiszallni, visszarugtak ram az ajtot es elokaptak a stukkert egy "don't you fucking move" kisereteben. 16 evesen nem tudtam, hogy nem szabad kiszallni az autobol, ha megallit a rendor, hanem kezek a kormanyon es varni meg a rendor odaballag hozzad. Ez Magyarorszagon kifejezetten tahosag lenne, hogy nem szallsz ki.Sajnos nincs egyensulyban a buntetes a bunnel, az a baj es ezert az emberek azt gondoljak, hogy nekik mindent szabad "majd kapok 2 honap felfuggesztett oszt' jovan".
ps: Nem lehet barkinel fegyver, ez is tevhit. Hivatalosan csak otthon tarthatsz fegyvert, viszont aki betor hozzad azt le is puffanthatod a szarba. Magyarorszagon hol vedheted meg a vagyonod, ha valaki besetal egy kiskessel??
ps2: Pedig fel kene hordulni, mivan ha elsul a bomba es epp a nagymamad valogat paradicsomot a kozelben?
ps3: En sem vagyo harapos kedvemben, csak epp nezegetem a tv2 csatornajat a neten es lattam a tenyekben amit lattam es mocskosul felhaboritott.
De egyebkent jo kedvem van, azon kivul, hogy 5 ora mulva mar meloznom kell -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #39356 üzenetére
Inkább az van itt, hogy a kisember nyugodtan szeretne élni. Aki nem akar balhét, az nem megy be okt. 23-án a városba.
Sok esetben szerintem csak nagy itthon egyeseknek a szája... Tény és való, ha olyan rendőrök lennének itthon is, mint németben (min 90kg, legalább 175 cm) jobban lenne tekintélye nekik. Nomeg persze ha megfelelően cselekednének , méginkább. Csak abban igazad van: itthon vadkapitalizmus van, valami elfajzott izé.
Nem is tudom mi lenne jó ide, talán valamelyik európai ország államberendezkedése....Itthon amerikai típusúrendőrséget és egyebeket szvsz lehetetlen cisnálni... Ahozz előbb az embereket kéne kicserélni amerikaira....Semmi gond azzal ha neked ott jó. Engem pl zavarna, hogy bárkinél lehet fegyver, hogy némely idegbeteg nyugodtan besétálhat az iskolába fegyverrel, stb. Lényegtelen, hogy utána sose jön ki a dutyiból.... Igaz kés az itthon is van, az is fegyver ha úgy használják, de azzal legalább lehet kenyeret is szelni
No csak azt akartam mondani, itthon talán kevésbé hördül fel ilyenen az ember, hogy na, valami olimpikon autójában házi gyártású molotov koktélok, és egyéb "robbantásra alkalmas eszközök" voltak.
-
tiv83us
veterán
Nem errol van szo tildy, hogy jo nekunk itt. Hanem az, hogy felhaborito, ami ott megy.
Jo, hogy te ezt vagod le, de ha aradozni akarnek a tavol sem hibatlan Amerikarol, akkor blogolnek.A "durvabb negyedekben" is bevisznek a turoba egy jo kis idore, ha dobalod a rendoroket. Foleg ha bombaval a kocsidban kozlekedsz.
Na de latom ez a tema meddo, inakbb nezem a baseballt, mer' olyan jo nekem,Na, latom szerkesztettel. Inkabb elek "latszatprud orszagban", mint hogy az osszes ember azt tehesse amit akar. Itt meg Mel Gibson-t is bevittek a bortonbe, mert zsidozott, nalatok ez siman elmegy. De ha tovabb akarnek menni, akkor meg azt is mondhatnam, hogy az is siman elmegy, hogy drogos rendor gyilkos enekesek rohangalnak az utcakon.
-
tildy
nagyúr
Tudjuk, jó nektek ott. Sokaknak meg jó itt.(Mármint na, nem anyagilag értem)
Azért gondolom a durvább negyedekben nálatok sem hawaii az élet
Nekem meg pl. azt nehéz felfogni, hog miért akarják ráhúzni a vizes lepedőt egy olyan újság címlapra nálatok, amelyen egy mell hez nyúló csecsemő és anyja látszik, a mellből nem látszik szinte semmi, olyan címszóval, hogy botrányos, netalán szexista... Ilyen látszatprűd országot én még életemben nem láttam.
Amúgy jó reggelt on topic népe, úgy bealudtam este mint a huzat. Most ébredtem.... -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #39353 üzenetére
A vadkapitalista Magyarorszagon biztos elore viszi a forradalom az orszagot, mar tenyleg odajutott a dolog, hogy mindent lehet.
Azert megneznem, ha itt valaki megdobalna a rendoroket fel par cipokkel, hany rendor ugrana ra es nyomna a hulye fejet a betonba, mielott beviszik a dutyiba, ahonnan ki sem jonne jo par honapig.
Arrol nem is beszelve, ha az en kocsimba bombakat talalnanak mondjuk egy bevasarlo kozpont kozeleben tele bombaval juli 4-en, ugy elitelnenek, mint a szart, ki sem jonnek meg nem oszulok. -
tiv83us
veterán
Haha, mar az olimpikonjaink is robbantgatni akarnak, hat ez awesome, mas egyeb erdekes tortent mostansag Magyarorszagon?
Eljen a forradalom. Seggfej. -
Pisztillus
senior tag
Léptem aludni, jó éjt mindenkinek!
-
1010
őstag
válasz
venember83 #39344 üzenetére
ja ez
ez az amit azonos orajel melett lehagy a powerbookom
de elhet kicsivel foljebbit is -
válasz
venember83 #39332 üzenetére
Majd holnap inkább, ha megvettem a Far Cry kettőt
-
1010
őstag
topiknyitasi kenyszerem van
nem biiiirom
nyitnom kell egy topikot
-
qdak
addikt
ugy érzem magam mintha éjjel 3 lenne :S
(#39337) 1010 mit : D
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #39332 üzenetére
Najah. Pl. november végére kellene terveznem egy fehérje-expressziós rendszert (~ termeltetése idegen organizmusban). De ha bevásárolom az e hó végén megjelenő, általam várt game-et, akkor lőttek a projectnek.
(menőzés OFF
)
-
Ollári ollári hóóóóó
4850-et a népnek
asszem ma sem alszom
-
NoLF
veterán
ó, mikor lesz már vége ennek a fordításnak...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #39323 üzenetére
Ez egyszer az érintettnek sem biztos, hogy jó lesz
Tudja is, hogy miért
-
bnss
veterán
Ez nem kérdés, már csak közel ~400k HUF választ el, valamint anyámat kell megbékítenem a gondolottal, hogy bármikor tetőre eshetek.
1010: majd jövőre a Lotus Exige kupa érdekes lesz!
A Seat Leon kupa egész jó, de a kis Suzuki kupa az nem szimpatikus.
venember: bukócső, tűzoltó berendezés, kagylóülés, általában az 5 pontos biztonsági öv kötelező, komolyabb versenyenken központi áramtalanító, esetleg központi tzoltókészülék, stb.
Természetesen lehet menni, de ha már N csoport, akkor elég szigorú megkötések vannak az autó átépítésével kapcsolatban (gyakorlatilag nem nyúlhatsz a motorhoz, a váltóhoz, futóműhöz).
Verus: el akarod venni a ... ööö ... fel akarsz avatni?
rarri: nyugi, nem lesz semmi bajom.
-
1010
őstag
válasz
venember83 #39310 üzenetére
szoktak is rendezni unalmas versenyeket pl seatokkal meg aduikkal,csak koroznek es koroznek,
a gyarto meg levonja kovetkezteteseit -
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #39310 üzenetére
És gondolod hogy én ezt tudom?
Verus: Erről most eszembe jutott valami./ nem publikus /
-
Verus
senior tag
válasz
venember83 #39297 üzenetére
Én nagyon sok tanulságos dolgot láttam abban a mesefilmben
Péter: Lehet pont ez a baj vele?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest