- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
1010
őstag
válasz
kételkedem #40395 üzenetére
nagy rajongoja vagyok a cikkeinek[link]
-
Bubu79
addikt
Ülj le mellém
Valamit mondok - szomjas vagy látom
Egy üveg bort kibontok...A fájdalom, mely Téged marcangol engem is rág - mélyen legbelül, s mindazokat, kik okolhatóak e bánatért büntetést érdemelnek, hisz Téged bántanak, s engem is.
Legyen büntetésük örökké tartó monotónia, mit zenéjük magával hord, s maradjanak meg a kellemes dallamok nekünk, kik értékeljük őket - legyenek átkozottak, míg világ a világ - s legyenek kárhozottak, míg Pokol a Pokol.
Lucifer, ó Pokolnak Hercege szólítsd Magadhoz őket, viseld gondjukat üstjeid által, s légy nagyon figyelmes, mert ravaszak ám a besték, képesek bolondját járatni akár Veled is...
Most indul a negyedik kör, aztán visszatérünk a világegyetemmel és az ő végtelenségével...
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #40392 üzenetére
Verus: olyanok?
2001-01-01 00:00 ez nagyon komoly, gyerekek!
-
1010
őstag
válasz
kételkedem #40392 üzenetére
"would you kindly"
-
Verus
senior tag
Mozdulni se merek nehogy Vukk legyen a vége.
Én ezt isten bizony nem értem - mi a tökömért pont ma kellett ezeknek idejönni? Holott egyik se lakik itt a lent dajdajozók közül
Bubci: Ezek ezek....áááá.....nem tudom, karóba kéne húzni mindet, kerékbe törni, lefejezni, tüzes vassal szemen csapni csak hogy Hejcegnői mivoltomhoz hű maradjakVénember: Ennek most nem tudok örülni így most vááááááá
-
Bubu79
addikt
Bízd csak rám - hiányos eleganciáját növelhetném egy kolumbiai nyakkendővel - netán némi zsigerből jövő páni félelemmel, mit okozhatnék őrült tekintetem által - esetleg holmi vérrel mit én ontottam ki széjjel tépve áldozatimat
Bennem egy költő veszett el - kár, hogy kurva mélyen
Round three has been finished, round four is next, but i'm not sure that it's a good idea...
-
1010
őstag
-
Verus
senior tag
Nekem rohadtul nincs bajom ezzel akkor ha péntek vagy szombat este csinálják. Teszek rá, ha nekik ez a szórakozás - mondjuk mi másképp szórakoztunk na mindegy.
De hogy még szerda ismétlem szerda este is ezt kell hallgatni az már sok.Nem aludtam, nyűgös vagyok, hisztis vagyok, nő vagyok és most kurv@ra rosszkor kezdték ezt el.
Bubci: Térkő sajnos nincs a lakásban - most kb 1 kilót is képtelen lennék felemelni - eldobni meg végképp nem anélkül hogy ne csússzak utána az ablakon kifelé
-
Bubu79
addikt
Hejcegnőm - ne dühöngj
Bár szépségednek nem árt sem idő, sem rosszindulatú ráolvasás, mégis hagyd a dühöngést másra, s engem vigyél Magaddal az ágyba
Meglátod megnyugszol majd, s rosszkedved tovaszáll, mint bárányfelhő az égen
Szélvédőre térkő a megoldás, de szigorúan csakis a hátsóra, mert az drágább mulatság
-
Xelo
addikt
nem tudom miért van OFF ha ide minden jöhet, de mivel itt az élet itt kérdezek: nem tudjátok a számnak a címét amiből csak ennyire emlékszem: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJBE.. VÚÚÚU HÚÚ uuu, tüdüdüdü timtimtíírii im ? rádióban nyomatják és tetszik, idegesít hogy nem találom sehol. a tüdüdüs cucc helyett eredetileg szöveg van. angol szám
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #40368 üzenetére
Ugyan én már nem vagyok itt de ezt én is nagyon remélem mert már a tököm kivan ezekkel a pár órás alvásokkal és mindjárt fel is robbanok mert amint leteszem szerencsétlen fejem erre a rohadt párnára, idejön egy kedves húgyagyú lóf-szjóska a dömperével és a kicsi lánykák sikítva fogadják há mert ő a jóska és ha ez még nem lenne elég nyomja a tücitüci igénytelen zenéjét ezerrel hogy nehogymá aludjon a hülyéje mert minek azt ilyenkor meg meg amúgyis iskolaszünet van.
Váááááá
Kieg.: És szólok neki én hülye szépen hogy ugyan halkítsa már le, hogy legalább zárt ablak mellett ne halljam kristálytisztán ezt a szart. Erre meg elmagyarázza nekem hogy 10-ig nincs csendháborítás - végülis ha a szélvédőjén csattan majd valami az sem lesz csendháborítás merthogy iskolaszünet van.
-
fero02
nagyúr
Kicsit jó kedvem van...
Úgy néz ki sikerült megállapodnom az Opel árában...de még van egy kis híjja (ezt így kell írni
)
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #40371 üzenetére
Nekem bejött ma reggel is, csak most nem.
Már működik.
-
ádyz
addikt
Nektek sem jön be az nCore?
-
bnss
veterán
Jó éjt, nekem elég a mai napból.
-
Na megyek, vár az asszony, hív az ágy.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #40344 üzenetére
Óóóó nem.
Nem stimmel a kép - a lánc vége egészen más kezében vagyon, s én boldogan heverek a lábai előtt, mert tudom, nincs fájdalom, mit ne viselnék el Miatta
-
fero02
nagyúr
Szép estét!
-
ádyz
addikt
Szép estét.
-
1010
őstag
válasz
kételkedem #40344 üzenetére
te medve tancoltato
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #40330 üzenetére
Kitöröltem , mert Robotka nem járult hozzá, hogy ilyen leírhatok. Elolvastad, ugye?
Race: Naa , csak az íze kedvéért..
-
A talira esetleg nagymacsekok is mehetnek? Természetesen némi itókával a tarsolyukban. Rég voltam PH!-s talin. Lassan menni kellene.
tope: süti kezelés környékén nézelődj.
-
Olyan bajom van, hogy lépnék be a Windows Mail-be és megjelenik egy Windows rendszerbiztonság ablak, amiben kéri a nevet, jelszót amit megadok neki, de ha újra belépek, akkor megint kéri pedig be van pipálva hogy jegyezze meg az adatokat. Mi a jó fr@ncos fene települt a gépre, amitől az összes jelszó eltünt ? (pl. ide a PH-ra is meg kellett adnom a jelszót, mikor mindig magától adja)
Esetleg valakinek vmi ötlet ?
-
7
addikt
Sziasztok, mentem vissza a kollegiumba!
-
Bubu79
addikt
Második kör következik - egészségetekre.
-
NoLF
veterán
látom mindenki iszik, nekem is le kell tolnom valamit.
itt egy Kozel, gondolkozzel!
-
-
1010
őstag
hirt is tessek megnezni
[link] -
7
addikt
Puff... megvolt a mai hosszu moderalas is, egyhuzamban ~35 hsz-tol kellett megszabaditanom egy topicot.
-
rarri
senior tag
szia Bon!
Bubu: erről jut eszembe: láttam az a gyertyás dolgot, és nem is tudtam, hogy ilyen is van a neten.És rájöttem, hogy a hozzátartozók számára mennyire fontosak a szertartások, az hogy érezzék azt, hogy még halálukban is gondoskodnak a szeretteikről . Ezek már az új idők hogy a neten ilyen módon is megemlékezhetünk azokról, akiket szerettünk.
Ja, és szia! -
-
Csak azt nem értem, hogy miért nincs felelős? Azt a rohadt rampat nem a Sanyi Bt engedélyezte, hanem Kis Sanyi (Sanyika), ergo őt simán p*csán lehetne rúgni.
Meg különben is, minek a hídra rámpa? Így sem halad a forgalom, hát még ha direkt lassítják is. Egyébként hol volt ez a rámpa, a hídon vagy még a hídfőnél? Ha a hídon akkor az engedélyezést aláíró emberkét is fejbe kellene vágni jó alaposan, hogy megtanulja az álló hullámok hatását. (Ugye a hídon ezért nem menetelhetnek a katonák.)
Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus