Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz tiv83us #39356 üzenetére

Ja és mielőtt azt hinnéd, harapós kedvemben vagyok, nem. Nem is akartalak megbántani. Olyan nyugodt vagyok, hogy szinte megalszik a tej a számban.. (lehet azért , mert épp most ittam:D)
    Más átélni azt ami ott vagy itt van, ha már évek óta ott vagy itt élsz.
    Ja , amúgy nekek jó pihit. Meg jó baseballnézést.

A rendőrös sztoriban meg abszolút igazad van.

• tildy

nagyúr

válasz tiv83us #39356 üzenetére

Inkább az van itt, hogy a kisember nyugodtan szeretne élni. Aki nem akar balhét, az nem megy be okt. 23-án a városba.
    Sok esetben szerintem csak nagy itthon egyeseknek a szája... Tény és való, ha olyan rendőrök lennének itthon is, mint németben (min 90kg, legalább 175 cm) jobban lenne tekintélye nekik. Nomeg persze ha megfelelően cselekednének , méginkább. Csak abban igazad van: itthon vadkapitalizmus van, valami elfajzott izé.
    Nem is tudom mi lenne jó ide, talán valamelyik európai ország államberendezkedése....Itthon amerikai típusúrendőrséget és egyebeket szvsz lehetetlen cisnálni... Ahozz előbb az embereket kéne kicserélni amerikaira....

Semmi gond azzal ha neked ott jó. Engem pl zavarna, hogy bárkinél lehet fegyver, hogy némely idegbeteg nyugodtan besétálhat az iskolába fegyverrel, stb. Lényegtelen, hogy utána sose jön ki a dutyiból.... Igaz kés az itthon is van, az is fegyver ha úgy használják, de azzal legalább lehet kenyeret is szelni :U :B ;)

No csak azt akartam mondani, itthon talán kevésbé hördül fel ilyenen az ember, hogy na, valami olimpikon autójában házi gyártású molotov koktélok, és egyéb "robbantásra alkalmas eszközök" voltak.

Aktív témák

Hirdetés