Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz Verus #21489 üzenetére

Fura módon szinte SENKI nem hiszi el, hogy a balesetek legnagyobb részét a gyorshajtás és az ittas vezetés adja. Pedig nyilvánosak a statisztikák, de a miértvezetállat toik legtöbb tagja is úgy véli, ez csak kamu. Pedig szinte minden balesetben fellelhető, hogy ha az egyik fél a megengedett sebességgel megy, nincs semmi.

Ergo, igenis, mérjenek. És ne szaros csekkeket adjanak! Vaze, ha X dolognak Y dolog a legnagyobb okozója, akkor miért nem szüntetik meg? B.meg, túllépte jóval a sebességhatárt? Minden felmérés szerint haláos balesetet akart okozni, ergo jogsi ugrik, és automatice börtön. Esetleg felfüggesztik, a következőnél majd leüli.

Sokan jönnek a németek udvariasságával. Ja, csak náluk ténylegesen így érték el, olyan szigorral büntettek, hogy egy átlagos német család belerokkant a büntetésbe. Legyen egymillió forint a büntetés, azt Gazdag Pistike sem fizeti ki kemményből, úgyhogy leüli ugyanúgy, mint Tapló Józsi. És tíz évig nincs jogsi.

S mivel a felmérések szerint rengetegen jogsi nélkül vezetnek: ha így elkapják, hát sorry... Sosem értettem. ELveszik a jogsiját, mert a bírói döntés értelmében közveszélyes, nem szabad volán mögé ülnie. Mégis odaül. Akkor ez szerintem szándékos gyilkossági kísérlet, hiszen döntés mondja ki, hogy ő nem alkalmas rá.
    Mégsem hallom a pár éves börtönöket...

Na, akkor lázadás. Ki kérdezte a bugyit? Nekem nem kell, köszi, van saját gyűjteményem, de az nem jó Verusra. :D
    Verus Drága: a szex az csak úgy jött, az mindenhol ott van, a légben leng, befátyolozza mindennapjainkat. :)

Sipi

Aktív témák

Hirdetés