- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #23894 üzenetére
En soha nem kerultem fizikai kapcsolatba a csaladommal /azon kivul mikor megszultek
/. voltak nagy lazadasok, osszeveszesek, csaladi balhek - mikor kinek a hibajabol - en is csomagoltam es elhuztam. Aztan az elso patika tetejen toltott ejszaka utan elgondolkoztam, hogy se penzem, se munkam /igy penzem sem lesz/, se senkim...akkor megyek a hid ala?
Nem azt mondom, hogy mindenkeppen ragaszkodni kell a feszekhez, de ha egyszer egy olyan ponton atfordul a dolog, akkor sem csomagolni kell, hanem kulso segitseget kerni. Vagy lehiggadni, leulni es megbeszelni.
Megegyszer mondom, nem latok bele az Esmein helyzetebe, valamelyik osom nekem is rantotta mar le a biztositekot, sot kitepte a joystick-et a kezembol amikor a SuperMario utolso szegmensen jartam es en is elovettem a bagyut. De meg 12 evesen is belegondoltam.
Hova-tova?Persze mai fejjel...jol keresek, jol elek, panoramas apartmanom van a 20-on konnyu beszelni
De ezt sem ugy ertem el, hogy lazadtam. De ez mar mas tema.fokukac: Na latod, meg egy pont az automata mellett
-
fokukac
nagyúr
az én apámmal a múltkor azon ordítoztunk egymással, mert meg akarta mondani, hogy hányasban legyen a sebváltó, amikor én vezetem az ő kocsiját, mert a rokonoknál bepálinkáztatták a vendégségben. 10 éve van jogsim, eddig sosem ugatott bele, hogy mikor mit csinálok, de a múltkor a béjemvé szervíben azt mondta neki egy szerelő, hogy minél hamarabb fel kell váltani, és miért nem megyek 40-nel ötösben? meg országúton előzéskor ne váltsunk vissza, mert azt mondta a szerelő. közel álltam ehhoz, hogy megálljak, és kivágjam a kocsiból...
-
1010
őstag
azert a villanylekapcsolas durva.munka...hat kerem az multiknal mindig akad,irany az elso teszko,elsonek tobb a semminel
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #23891 üzenetére
Szerintem minden tizen-huszon eves atelte ezt. Ha nem, akkor nem. De az en meglatasom szerint ez nem mindenesetben - 90%-ban - nem kifezotodo.
ps: Mi a pocs van ma velem, allandoan szazalekolgatok...
ps2: Es persze vannak kiveteles esetek, de azt szerintem nem onceluan kell megoldani, hanem kulso segitseggel. Mint pl a te peldad.
-
tiv83us
veterán
válasz
Esmein #23887 üzenetére
Nem ismerem a korulmenyeket, de nem hamarkodtad el ezt egy kicsit?
En is neki indultam mar a vilagnak ilyen f@szsagokon, hogy mosogatas, porszivas, szemetlevitel es fellazadtam, elindultam, csomagoltam aztan rajottem, hogy egyedul nem megy. Es nem is biztos, hogy igazad van, de ezt csak te tudhatod.En visszatertem mindig, amint a lila kod elszallt, belattam, hogy farok vagyok. Ha meg nem lattam is be, akkor is az volt az egyetlen valasztasom, hogy hazaterjek...
Nem konnyu...es az indulat nem fog segiteni. -
Esmein
nagyúr
Hölgyeim és Uraim, bonvojázs, este még talán visszanézek
-
Esmein
nagyúr
Nah, eljöttünk itthonról öcsémmel, mert faterom képes volt velünk összeveszni azon ki mikor mosogat, erre lenyomta az áramot, hogy majd megint megzsarol, és őszintén szólva teleszaladt kicsit a f*szom a dologgal, úgyhogy a svéd program kissé átütemeződik.( amit mondjuk meg is csináltam, csak nem lettem kész időre sajnos, úgyhogy...), na
szóval a tényállás, hogy itt vagyunk öcsémmel netkávézóban géppel monitorral ruhákkal és fél órán belül megyünk fel pestre. Ha bárki tud segíteni állással, vagy csak egy jó szóval, vevő lennék rá. Köszönöm, leülök
ps.: esetleg hirtelen, gyors albi még érdekelne.
-
fokukac
nagyúr
emlélkeztek még arra a guglimaps-es útvonaltervre, hogy hogy jussunk el floridából pestre? volt egy ilyen sor, hogy "swim across the ocean"
és tényleg, úgy tervezte, hogy ússzon át franciaországba.naszóval, az előbbi hibát már megjavították, de gugli útvonaltervező ma ismét megtréfált
hogyan menjünk horvátországba?
-
1010
őstag
válasz
tiv83us #23881 üzenetére
700 az barati csak az a baj ha itt valaki megveszi(en
)akkor arra itthon meg sullyos summat kell fizetni a hatron ami jelen estben 20%afa
under price meg nem johet szoba ep eszu embernel a biztositas miatt ugyesztem tedd fel az ebayre licitre,megvannak ott orulve az emberek apple notikert,
multkor licitaltam egy olyanra mint a tied csak torott volt a szele,mondom majd ugyis annyival olcsobban leutom es veszek ra uj burkolatot,aha majdnem uj aron vittek el,es nem ez volt az eggyetlen ilyen amit vegig licitaltam es csak neztem nagyokat -
BITBOYS
addikt
Egész kellemes ez a Chrome
-
tiv83us
veterán
Igen, uton van, tegnap megrendeltuk.
Ugyanaz, mint az Alvine, "24-es iMac 4GB-al, csak a vinyo nagyobb; 500GB.
Ja, meg kaptunk hozza egy ingyen Canon nyomtatot/fenymasolot/faxolot/scannert.
Ket rongyEn meg eladom a MacBook-om, ha valakinek kell odaadom 700~ dolcsiert. /2.0GHz, 2GB Ram, 80GB vinyo...stb./ Valtok egy kicsit masszivabb csodara, mondjuk egy Pro-ra. Persze nem most rogton, holnap Apple konferencia, remelhetoleg uj iPodok, MBPro-k es egyeb dolgok leszenk bejelentve.
-
Dylen
senior tag
Hát én örültem volna, ha nem egy 50 perces állásinterjú alatt kell megismerkednem a skót "nyelv" szépségével. Nehéz úgy válaszolni, ha a kérdést sem sikerül dekódolni
Szia Philo!
Ramius: igazából nemtudom, hogy tetszik-e a szoknyájuk vagy sem, még nem láttam élőben skótszoknyást
-
1010
őstag
hali heo
na ma is meleg volt azert,nem tudom milyen lehules volt itt beigerve de az pestre nem jutott el,viszont reggel olyan szarul voltam,majdnem kifordultam a diplomata autobol
szia Tivadar
megrendelted mar a 24"os csodat?
-
tildy
nagyúr
No aki ki akarja élni esetleges piktori hajlamait, az jelentkezhet nálam.
Sör, kaja lesz
Ecset isFesték is.
És ez nem elvárás, csak gondoltam beírom ide is. Társaságban gyorsabban halad a munka, meg van nagy nevetés, és jókedv. Ennyiről szól az egész . -
tiv83us
veterán
Mel Gibson begyakorolt al-skot akcentusa szamomra nem tukrozi a skot dialektust /bar eleg jol begyakorolta, de azert megis.../.
Egyebkent egyetertek Dylen-nel, a skotok mondjanak le, lof@szt nem ertek beloluk.
Az ausztral legalabb vicces, az angol olyan jo kis sznob, az ir olyan kis csamcsogos, az uj-zelandi olyan kis parasztos, de a skot...
-
NoLF
veterán
nézd meg a rettenthetetlen c filmet feliratosan, közelebb áll a végére a füledhez a skót tájszólás, mint eddig, én imádom, mindig jókat nevetek rajta. angliában már annyira nem imádtam, mert nem volt felirat a skótok feje fölött/alatt mikor beszéltek hozzám, de azért vhogy csak megértettem.
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #23866 üzenetére
Miért linkelted a képem?
-
Dylen
senior tag
Csak skóttal ne kelljen többet beszélnem az életben!!
ilyen akcentust..vagy tájszólás?
Ennél még az egyiptomi is jobb volt..Egyébként sziasztok topiklakók
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23866 üzenetére
Degonooosz...
Szia Dylen
Ettől már csak az lehet rosszabb, amikor egy skóttal próbálsz alkudozni
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23864 üzenetére
M'ér és az baaj?
Különben meg asse tudom, hogy azt eszik-e vagy isszák, aztatat a perverzijót...
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Szeretek feleslegesen bejárni a városba.
Bubu: el sem tudom mondani, hogy mennyire.
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Csak benéztem, megyek lassan edzésre..
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek!
Verus: gyógyulj meg!
Megyek Bettikéért az iskolába....Sziasztok!
-
Verus
senior tag
Csak jó ez a spray
Mondjuk még nem hallok, de tisztul.... -
parandroid
félisten
-
Ramius
őstag
Én két melegszendvicset dobtam be erős pistával.
nem, nem volt vendégem, ez az a kenyérre kenhető fajta volt -
NoLF
veterán
fú de bezabáltam...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23841 üzenetére
Te jó ég...
Valaki valamit nagyon elqrt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #23834 üzenetére
mondom elpakolás.
ennyi cucc 5 ágyneműtartóba se fér bele.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23838 üzenetére
Nem rossz, de ez jobban tetszett
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #23834 üzenetére
Arra azt mondják hogy nem jó. A gyógyszerész is azt mondja, hogy azt inkább ne használjam, gyerekeknek ok, de felnőttnek már nem.
Bubu: Ilyen a V8 szerelem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #23830 üzenetére
Ágyneműtartót felnyit, holmit belehány?
Verus: fülgyertya ?
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #23829 üzenetére
Na ezt nevezik márkahűségnek
Bolond: Egy módszere van. Eleve kategorikusan kell elpakolni a cuccokat. És úgy egyszerű a kipakolás.
Philo: Pontosan ezt csinálja az orvos is. Előtte pár napig paraffinozni hogy megoldja a zsírt, aztán langyosvízzel kimossa. Ha mást nem, ezt még megteszem én is.
-
bolondember
MODERÁTOR
az eső elállt.
itt legalábbis.
Van valakinek jó módszere arra, h hogyna lehet gyorsan elpakolni költözködés után?!
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #23823 üzenetére
Most olyan mint amikor telemegy vízzel
No de van is benne anyag rendesen.
Ezt az Audispray-t ajánlották, háááát találtam róla hideget is meleget is.
Drága Péter: Megmondom én, meleg só
Ezt mondta Bubci is a legjobb praktikának.De ha van más is akkor csak nyugodtan
Bubu: Óvatos vagyok, ezt ajánlotta a gyógyszerész, ha másra nem, arra jó hogy feloldja az anyagot és így könnyen ki lehet azt mosni.
-
Bubu79
addikt
válasz
lesaux #23821 üzenetére
Számítógépen menni fog - de az asztali lejátszón nem 100% - az NTSC formátum 60Hz-en dolgozik szemben a PAL és a régi SECAM rendszerekkel, amik 50Hz-en dolgozzák fel a képeket - lehet, hogy a TV nem fogja komálni, bár ma már jobbára mindegyik elboldogul az NTSC-vel is.
Próba cseresznye
Verus: Ha recseg, akkor valami történik - lehet, hogy tényleg rá kéne segíteni az öblítésre egy kis meleggel
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #23814 üzenetére
Szia!
Nem, de ez a spray se valami hűűhaa, viszont már recseg a fülem. Lehet most kellene a meleg a só még pluszba.Philo: Nem, semmi baja, csak bedugult teljesen. Volt már ilyen januárba is. Akkor kimosták.
Tope:Köszi
Drága Péter: Szia!
Nem, még nem, megpróbálom előbb házilag orvosolni a problémát.
-
lesaux
veterán
NTSC formátumú DVD-t ugye le tudok játszani számítógépen meg asztalin is?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23816 üzenetére
Á, dehogy is
Mégcsak nem is hasonlít
Tope:
-
válasz
philoxenia #23811 üzenetére
Slágergyanússs feldolgozás
Verus: jobbulást
Vicc: nem megsértődni (vagy igen
)
- Egyébként milyen a hallásod.
- Római katolikusNolf: heppi börszdéj tú júú (és nyírd ki mindet)
Bubu: Küld a számlát, majd legfeljebb eltépem
-
NoLF
veterán
na, minden mocskos undoprító paraszt fizetni nem akaró sunyi gennyedék kedves partneremnek a kvasdaasdaefdyxvcdsfdsf anyjsjdsfááárrát.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23811 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem fizetett emberek akik ilyesmi produkcióval próbálkoznak...
Ramius: Tilitakozásnak, fellebezésnek helye nincs
Szia Verus
Nem lett jobb ezek szerint...
Tope: Óccsójér megszámítom - igazán nincs mit
-
Verus
senior tag
Szép napot!
Újabb harc a hallásért ezúttal tisztítóspray segítségével -
philoxenia
MODERÁTOR
Erre kockát?
-
Ramius
őstag
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23804 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- Drón topik
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio