- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
-
-
Sipi
addikt
Basszuskulcs...
Fél nyolc előtt szívem dübben, kiugrok az ágyból és kezdek őrülten készülődni. Melózni kell menni! Gyorsan, gyorsan!
Közben némi furcsa érzés... Milyen nap van? Nem tudom. Készül, kapkod, mobilon megnéz - vasárnap. Hogyaza...!Dühömben visszafekszek aludni. 11 után fel. Akkor eszembe jutott, miért is akartam korán kelni. De így dühömben sikerült átaludnom a vízilabda-döntőt.
Verus: lassan készülődj, indulj.
Sipi
-
Timocicu
senior tag
válasz
Bubu79 #21183 üzenetére
Hát ezek a mai fiatalok .... !
Ne ijedj meg, lehet csak nagylány maci lettél! Nem kell mindjárt bocsra gondolni!
Majd egyszer csak gyere
AMD Power: 1fokkal?
Hogy sikerült a tegnap este?
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu #21182 üzenetére
Lassacskán már a 12-es karika is feleslegesnek tűnik a dologhoz, de régen 18-as alatt futott a téma
Azt hiszem méhen kívüli terhes vagyok, de hogy fiú lesz-e, vagy lány, még nem derült ki - csakis ezért lehet, hogy kívánós vagyok
No - lassan tényleg készülődni kell haza, majd egyszercsak jövök
-
AMD Power
titán
Na megyek lepucolom a kocsit egy kicsit még az F1 előtt.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #21165 üzenetére
Huh, akkor szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem szippantott be a kávéfőző
-
Thrawn
félisten
Lefőztem egy 4 adagos kávét, de csak 1-1.5 adagnyi lett belőle. Hova lett a többi?
Mindenesetre megittam, egy biztos, marha erős lett -
Ticsi.
csendes tag
Olimpiai bajnok a magyar vízilabda válogatott!!!!!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #21159 üzenetére
Néked is.
Lobotómia megvót?
-
ToBeY
nagyúr
Vista szerint BP-en 16C van
-
ngabor2
nagyúr
de jó fél 10-ig aludni...
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!
(#21150) Sipi16: Miskolcon őszies.
-
Sipi16
őstag
God Morgon!
Milyen ido van ott(hon)?
-
Ticsi.
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
-
AMD Power
titán
Jó reggelt fiúk lányok!
F1-s nap virradt ránk.
-
Csyppa
senior tag
Jó(?) reggelt.
-
cizoe
őstag
Látom, mindenki elpatkolt...
-
Mappa
addikt
az finom lehetett
az nem kifejezés.... Érd-re mentem volna anno vonattal pár perc híján lekéstem,aztán keményen felszálltam egy Bicske-i gyorsra (mondván idős házaspárra hallagatva megkérdeztem meg-e áll Érd-en,bolintottak hogy meg persze) hát igen basszus fent a kallertől tudtam meg hogy mit jelent a gyors vonat kifejezés...amikor is Érd-et még csak meg se közelítette....úgyhogy másfélórás kikerülő "manőver" el...felhívtam hogy jöjjenek értem mert nem volt már vicces
-
Mappa
addikt
bealvás sztori nálam is volt edzésről haza busszal ..Linkin Park-ra bár nemhallgatok ilyet de egy régebbi albumuk bejött...de mégis bealudtam,valahol kint kőbányán ébredtem fel kb 10 megállóval ahol eredetileg lezuztam volna...kénytlen voltam nagyokat pislogni és leszállni
-
cizoe
őstag
válasz
bolondember #21136 üzenetére
Szerintem kicsit kockázatosabb itthon maradni ilyen szempontokból...
-
bolondember
MODERÁTOR
beszarás.
ilyet....
kaptam valami automata mail-t céges postafiókomba, h egészségügyileg, politikailag, stb mennyire kockázatos Németországba menni...
höe?!
-
cizoe
őstag
Mondjuk igaz. Múltkor is épp asszem az In silicot halgattam a zónázón reggel munkábamenet, és hát néha elalszom. Felébredek a nyugatiban, nézem hogy mellettem a reggel piacra siető vénasszonyok csak bámulnak, hogy hogy a francba bírok én erre csorgó nyállal aludni.
Amúgy a goával is úgy vagyok , hogy partiban elvagyok rá, pl múltkor is voltunk Garancsi tón, és kibírtam 10-en X óráig. De itthon kizárt hogy hallgatnám. Viszont a GMS bejön.
De a goa-gil féle szeleteléstől mentsen az isten.
-
Mappa
addikt
a hipó csak a gyengéknek kell.... én szeretem a goa-t és nem jelenti az hogy akkor már szednem is kéne hozzá valami szart
pl. +hogy nézne ki reggel melóba befele ilyen stílusú zenét hallgatok..akkor már "hipóval" élvezném csak ..áh
-
cizoe
őstag
Hoztam egy kis Jagert meg ászokot. Keep it high...
Mappa: Hát... Inkább Breakbeat, Drumandbass, Jungle, Hiphop, Reggae..
Goához kell hipó, azt meg be nem szedem.
-
Mappa
addikt
válasz
bolondember #21131 üzenetére
ez lohadt jó Blájen
cizoe : nem csiped a GOA-t
-
bolondember
MODERÁTOR
-
cizoe
őstag
KEresd meg az excaliburt! Az majd felnyitja a szemed!
bolond: Ha már GMS, akkor Depeche Mode, Enjoy the Silence... beszarás, pedig rühellem az ilyen zenét.
-
-
bolondember
MODERÁTOR
én józanul is tolom, mert szvsz tökre nagy poén..
nekem nem gond hülyét csinálni magamból - ez legalább megy...
volt tegnap is ott minden:
-Bestiák - a reggel túl messze van
-Nothing's gone change my love for you
-Honey, Honey (Abba, duettként)
-Eurythmics - Sweet dreams
-pár britniszámés még jó pár nyócvanas évek szintipop slágerei
de a két legjobb: Krisz havertevével egy Elton Johnos duett és az eszpessöliforjú...
-
cizoe
őstag
válasz
bolondember #21123 üzenetére
Van egy olyan kép az agyamban, hogy Bükkszentkereszten a buszmegállóban üvöltöm vagy 4 éve Britni Toxik c. trekkjét.
Ilyen ez a Bakardikóla...
Mod: Amúgy életemben egyszer karaokéztam, tavaly szigeten a Hírtv (
) sátorban mocsárkészen. Voltak olyan kegyetlenek, hogy ajándékba odaadták az egész felvételt (ami szerint egy meteorológiai bluebox előtt ordítok lecsúszott gyatyával) videokazettán. Azóta is egy elzárt szekrényben őrzöm...
-
cizoe
őstag
válasz
bolondember #21121 üzenetére
Karaoke disco?Csak nem Britnit énekeltél BÉla?
-
cizoe
őstag
gyünéé válákí jövő héten Szin-re? Így ittasan programszervezhetnékem támadt. Bazz ez a szó olyan mint valami nemibetegségre felírt gyógyszer neve.
bolondember: Hol partiztál te kutya?
-
bolondember
MODERÁTOR
mióta van alcíme a totyiknak?!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #21115 üzenetére
pájinkás szépjóreggelt !
-
bolondember
MODERÁTOR
szasztok, kellemetes szép estét.
-
fokukac
nagyúr
nem, drága harci pingvinem, én a kabarékra bukom.
Mint tudjátok, gyűjtöm a kabarékat...
NDK-turmikszgép, csak nektek
-
Sipi
addikt
Inkább audiovizuális.
Hidd el, én gyengéd vagyok, de az első alkalom eleje nem mindig jó.
Ez viszont klassz, ahogy hozzáállsz, sokan csak elvárják, hogy nyomkodják, de ha nem mondja, mire van szüksége, szinte semmit sem ér az egész. Mondani kell! Aranyszabály.
Nem sokat fecsegni, elég tőmondatokban.Ha lekésed, így jártál...
Sipi
-
Sipi
addikt
Az biztos, hogy izgi lesz.
Látni, ahogy szenvedsz, próbálkozol...
Juj, nem iszok többet.Egyedi, még szép, én fejlesztettem tovább. Az első 15 perc kicsit fáj, majd olyan 20 perc kellemes, és 1,5-2 óra fantasztikus. De számíts rá, hogy utána egy ideig nehezen fogsz járni.
Persze, hogy jó, hétvégén szinte mindig.
Sipi
-
Sipi
addikt
És bilincselve is tudod használni?
Művészetem hosszadalmas és fárasztó, a testi épséged miatt a gyúrás előtt ki kell, hogy kötözzelek. De nem kell megrémülni, nem fog fájni.
(Ha már Bubu ilyen frappánsan felhozta a sablonokat.
)
Megkaptam, köszi! Kicsit rég csináltam, elég merev vagyok, de most gyorsan bemelegítek.
Rarri: ne haragudj otrombaságomért, asszem, félreértetted az állapotjelentésemet.
Sipi
-
Sipi
addikt
válasz
Bubu79 #21097 üzenetére
Hányan mondták már ezt nekem... Mármint az elsőt!!! Szerencsére mára egy sem akad belőlük.
Verus: Szeretni? Én? Hát ha választani is lehet, a két bal között, szabadna tisztelettel...
Csak itthon rendelek, hiszen itt található meg az a mély nyugalom, gyertyafény, bilincs és latex-cucc, ami... öööö... Bocs, ez nem ide.
Szóval ezt majd inkább priviben.
Addig is maradjunk a realitások és a második emelet talaján.
MOD! MOD! Hülye vagyok, dehogy ragadjunk a földhöz! Szárnyaljunk! Én elkezdtem.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest