- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Verus
senior tag
Pontosan. Sok helyen nem véletlen az, hogy 30-as tábla van kint, jó, aláírom, hogy néhány helyen elég megmosolyogtató az a 30, de ki lehet bírni. 10 perccel hamarabb kell elindulni és meg is van az az idő amit ott elvesztünk. A másik meg ha mindenki normálisan közlekedne akkor nem kellene azon bosszankodni, hogy már megint áll az M3as fél órája mert baleset történt.
Rengeteg embert mentett volna már meg az öv. Nem véletlen az hogy sok figyelfelkeltő kisfilmet és plakátot készítettek ebben a témakörben. Nem felesleges technika az, nem véletlen van az ott az autóban.
No igen, Németországban ha sávot akarsz váltani nem kell fél óráig indexelni, a második autó átenged, nem kell szórakozni ha mellékutcából kavarsz ki a fő útra mert ott is lassít és kienged, nem dudálja le a fejed ha valamilyen oknál fogva lefulladsz. Náluk ez működik. Nálunk miért nem? És ilyenkor keverik bele az emberek a nyugat szebb jobb világát, pedig kurvára nincs köze ehhez, ez egyszerűen intelligencia kérdése.Bubcika: Ne kötekedjéééé
Péterem: A helyszínen kapná el a cifra fosás öv nélkül a második kanyar után. De végülis pont erre lenne a versenypálya, ott lehet gyorsan menni, bolondozni. Akinek (szentendrei baleset) olyan BMW-re futja mint ebben az esetben, az simán össze tud dobni a zsebpénzéből egy versenyautót. Ott meg magát összezúzza max, de azt se nagyon.
Az utca nem versenypálya, csak ezt sokan nem így látják.
-
Sipi
addikt
válasz
philoxenia #21497 üzenetére
160-nal városban? Az nem kicsi... A kicsi az legyen kicsi.
Másrészről: ha a gyorshajtás bizonyítottan a legtöbb emberéletet okozó baleseti tényező, majd pont a söprögetés lesz elrettentő...Nézd, ha emberölésről van szó, kell az elrettentés. Sajnálom a családot, akit tönkrevág, hogy valamely tagja merő hóbortból megölt valakit, de a szívem azért nem szakad meg.
Megint másrészről: olvaslak régóta, tehát te is tudhatod, hogy az emberek jó része milyen antiszociális tapló. Ne magadból indulj ki! Mit jelent egy 60-as IQ-jú, valahol az amőba-lét határán táncoló "személyiségnek" egy söprögetős büntetés? Kihívja havert, hogy fotózzon, mert jó buli...
Na jó, kussolok és mászok el. Ez az a téma, ahol nem ismerek irgalmat.
Sipi
-
Algieba
őstag
válasz
philoxenia #21492 üzenetére
Tudom, hogy az állatok is "személyiségek", de ez a szerencsétlen másra sem képes, mint függeni a gazdájától. Pont ezért tenyésztették ki, és nyomorították meg, hogy függelék legyen.
Sem lelkileg, sem testileg nem teljes értékű kutya.Az evolúciós szempontból nézve, a kutya elég jó génekkel rendelkezik, hogy fajtánk bukása után is fennmaradjon. Lásd, a dingókat.
A kutya fura egy üzletet kötött, amikor összeköltözött az emberrel. -
Sipi
addikt
Jaaaa, értem. Akkor sorry, olyan későn már kezdtek eldugulni az érzékelőbimbóim.
Öv: fura, egem soha az életben nem zavart. Érdekes módon ki tudok könyökölni tőle az ablakon, és nagyon laza csávóként pöcögtetni a hamut a cigiről... Ezek után ótvar hazugságnak tartom, ha valaki ilyen faszsággal jön, hogy korlátozza.
Sipi
-
Sipi
addikt
Fura módon szinte SENKI nem hiszi el, hogy a balesetek legnagyobb részét a gyorshajtás és az ittas vezetés adja. Pedig nyilvánosak a statisztikák, de a miértvezetállat toik legtöbb tagja is úgy véli, ez csak kamu. Pedig szinte minden balesetben fellelhető, hogy ha az egyik fél a megengedett sebességgel megy, nincs semmi.
Ergo, igenis, mérjenek. És ne szaros csekkeket adjanak! Vaze, ha X dolognak Y dolog a legnagyobb okozója, akkor miért nem szüntetik meg? B.meg, túllépte jóval a sebességhatárt? Minden felmérés szerint haláos balesetet akart okozni, ergo jogsi ugrik, és automatice börtön. Esetleg felfüggesztik, a következőnél majd leüli.
Sokan jönnek a németek udvariasságával. Ja, csak náluk ténylegesen így érték el, olyan szigorral büntettek, hogy egy átlagos német család belerokkant a büntetésbe. Legyen egymillió forint a büntetés, azt Gazdag Pistike sem fizeti ki kemményből, úgyhogy leüli ugyanúgy, mint Tapló Józsi. És tíz évig nincs jogsi.
S mivel a felmérések szerint rengetegen jogsi nélkül vezetnek: ha így elkapják, hát sorry... Sosem értettem. ELveszik a jogsiját, mert a bírói döntés értelmében közveszélyes, nem szabad volán mögé ülnie. Mégis odaül. Akkor ez szerintem szándékos gyilkossági kísérlet, hiszen döntés mondja ki, hogy ő nem alkalmas rá.
Mégsem hallom a pár éves börtönöket...Na, akkor lázadás. Ki kérdezte a bugyit? Nekem nem kell, köszi, van saját gyűjteményem, de az nem jó Verusra.
Verus Drága: a szex az csak úgy jött, az mindenhol ott van, a légben leng, befátyolozza mindennapjainkat.Sipi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Algieba #21486 üzenetére
Ennél azért bonyolultabb a dolog. Nem alapvetően falkavezérségről van főleg szó. A kutyák sokkal bonyolultabb személyiségek mint általában a legtöbb ember gondolja róluk. A boldogságot viszont mindenképp a szeretett ember közelségében találják meg, amit az ilyen ölebek sokkal nagyobb mértékben élvezhetnek, mint például a német juhász, ami bármilyen harmonikusnak tűnő fajta is, több a fajtára jellemző rendellenességgel is rendelkezik.
Nem azt mondom, hogy támogatom a kutyák mindenek fölötti kicsinyítését, de evolúciós szempontból az ember társaként a faj sokkal sikeresebb lehet, mint az ember ellenségeként őrülten csodálatos és szép állatfajok, akármelyik veszélyeztetett fajt idézhetném ide.Verus: régi nagy igazság, hogy nem a büntetés mértéke a visszatartó, hanem az elkerülhetetlensége. Ez most valahogy még nem áll.
Részemről a fiatalokat igenis hagynám vezetni, de felügyelet mellett. A saját fiam most 16, egyedül nem szívesen engedném a forgalomba. De mint a másik, a szentendrei balesettel foglalkozó topikba is írtam, a velem szemben inkorrekten viselkedő autóstársak legalább fele inkább az én korosztályom, mint a fiamé. -
elmoraan (r)
aktív tag
Csak bal4 sodrósba, és abba is csak akkor, ha nincs bukkanó.
(És természetesen csak egyedül.)
De a viccet félretéve, négy motoros járművemből kettő nem képes 100 km/h feletti haladásra önerejéből (ezek a kétkerekűek), a két négykerekű meg kiskategóriás, az egyik francia, tehát puha és imbolyog, a másik meg koreai, ellenben magas és imbolyog.Én meg féltem a bürkémet. Meg másét is.
(Egy szobában voltam a kórházban egy sráccal - srác... nálam 4 évvel idősebb
- aki jogsi nélkül, a két nappal azelőtt vett Suzuki GSX-R 600-assal repült. Mögötte meg ott ült az asszony. A sác még megúszta úgy-ahogy, de a nőnél medencecsont két helyen, 6 borda és szeméremcsont-törés. Na az a munka.
)
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #21483 üzenetére
Nem azt mondom ezzel hogy ha nem adnak fiatalon jogsit azzal minden meg van oldva. Itt más intézkedésekre van szükség. Igenis menjenek ki és méregessenek minden bokorba (élményem volt velük nem túl pozitív) és majd ha a 3. 70 ezres csekket kapja a kezébe talán elgondolkodik. Egyébként is egy elég elcseszett közlekedési morál van az országba és nem csak Pesten, mindehol ez van. Mindenki siet? De hova? A patológia éjjel nappal nyitva van.
Bubu: Nincs szomorkodás, éppen fellázadok
Sipi: Pont ezt mondtam, ha a hátulról érkezőnek megvan a rutinja akkor nem megy beléd vagy legalább nem oldalról kapja el az autó fenekét.
Azt a síró nőt félreértetted. Az nem a degenerált anyja volt, hanem egy srácé akit összekevertek a degenerálttal, mert hasonló a nevük, mert ugye a balesetokozó nevét nem írták le.Bubu: Mindenki magára vigyázzon, pláne ha nem is ismeri igazán azt a valakit aki mellé beül. Egyáltalán hogy lehet úgy beülni egy autóba hogy nem ismerem a sofőrt?
Az öv meg tudod ciki, zavar az autóból való kikönyöklésben.
Nem értettem eleinte hogy repült ki a két tini az autóból aztán homályosítottak fel, hogy nuku öv. Mondjuk a szülő is belenevelhette volna hogy fiam mindig kösd be magad.Talán elrettentő példának nem utolsó a dolog. Természetesen nagyon sajnálom Őket, fiatalok akik előtt még ott állt az élet java, ezt senki sem érdemli. -
Bubu79
addikt
Szia
Tudod az az igazán fura, hogy a srácnak úgy tűnik volt annyi esze, hogy bekösse magát, de a többieknek véletlenül sem szólt, hogy kössék be magukat...
Egy hetes jogsival egy ilyen vadállatba beülni és eszetlenkedni... A tisztelt szülőket is felelősségre vonnám - hiszen ha jól rémlik 18 év alatt csakis szülői hozzájárulással lehet jogsit szerezni - márpedig ők úgy gondolták, hogy gyermekük érett rá...
A szomorú az, hogy megint azok fizetik a tanulópénzt, akik csak utasok voltak...
-
Sipi
addikt
Hátulról belédcsattanó faszfejt rutinból sem tudsz kikerülni... Észre sem veszed. Ráadásul az öv és légzsák pont ezellen alig véd, könnyen eltörhet a nyakad.
Suttyó tapló szemből frontálisan - legalább van valami esélyed elkerülni. (Árokásás, padlófék.) És ha be vagy kötve, igaz, hogy rommá zúzódsz, de van esélyed.A szentendrei meg... Áhh. Külön tetszett a telefonról bejátszott, sírástól elcsukló női hang, merthogy bocsánat, jajjdeúú.
Hávaze, nevelje azt a rühes kölyköt, ne utólag esedezzen bocsánatért meg elnézésért. Jó, szülőként ilyenkor az a dolga, hogy a félrenevelt degeneráltját védje, de épp ezért semmit sem számít a véleménye. Tudjuk, Fűrészes Pistike is áldott jó gyerek volt, senki nem gondolta, hogy a kukoricagórét levágott fejekkel tölti fel, de azémá mégse avassuk szentté...Philoxenia: hatásos javulást (az azonnali tarkónlövés mellett) azzal tudsz elérni, ha a leendő sofőröket szűröd, oktatod. Ha alaposan felemeled a korhatárt, jóval kevesebb lesz a tízéves degeneráltsági fokon megrekedt barom. Másrészt talán sokan nem is teszik le, ha ennyit kell rá várni.
Ha pedig jogsi nélkül vezet mégis 17 évesen? Szándéos emberölési kísérlet, aztán a harmadik popóntoszás után elgondolkodik a világ értelmén...Sipi
-
Algieba
őstag
válasz
philoxenia #21483 üzenetére
De ez már nem tekinthető egészséges élőlénynek, ami megérdemli a kutya nevet. Önerőből teljesen képtelen az életre.
Egyébként tudom, hogy a kutya szemében az ember a nagy - már-már a mi kitalált istenünkhöz mérhető -, falkavezér.
Ez annyira sem volt agresszív, mint egy tengerimalac. "Poénkodtam", hogy még a tunya, haspók malacom is átharapná eme valami torkát.A legcsúnyább szóbeli ütésem: "Ha egeret akarok tartani, egeret veszek."
Így próbáltam érzékeltetni az esztelen kicsinyítés abszurditását. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21484 üzenetére
Ami korlátlan, az a várakozási idő a vírusírtó frissítéseit várva a gép mellett
A vicc az, hogy egy kistelepülésen jártam, cirka 8km-re a várostól - a térerőt is csak a reklámból ismerte a modem, pedig a telefonok jól elvannak azzal is, ami van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Algieba #21479 üzenetére
Olvass utána kicsit a kutyák "lélektanának", ajánlhatom Csányi Vilmos könyveit.
A pici kutyák egyébként gyakran igen agresszívek, fennsőbbségesek, pláne megfelelő gazdával.Verus: a békéscsabai "rém" /aki több halálos balesetet is okozott, a végén már vezetéstől eltiltás hatálya alatt/ nem tinédzser volt.
Egyszerűnek tűnik most korhatárban intézkedve látszólagos megoldást találni a magyarországi közlekedési helyzetre, de nem ilyen egyszerű. Csak egy adalék, a szabálytalankodó külföldiek például ha a határt átlépik, már nemigen büntethetőek.
-
Verus
senior tag
válasz
Ticsi. #21476 üzenetére
Hát mondjuk van amikor szerencsésebb valakit hátulról eltalálni, mint a szemből érkezővel frontálisan ütközni. Helyzetfelismerés és rutin kérdése ki milyen helyzetet hogyan kezel. Láttam már egy pár csúnya balesetet, nagyrészt a rutin hiánya és a fiatalok meggondolatlansága az ok. És ez az amit nem tudom lenyelni. Amikor egy 17 éves suhanc miatt halnak meg fiatalok, idősek, családok törnek ketté... Áááá, nagy hatással volt rám a szentendrei baleset amit tegnap részleteiben mutattak be a Naplóban.
elmoraan (r): Engem ez a rohadt nagy felelőtlenség bosszant fel. Te 10 éves jogosítvánnyal belemész egy sodrós kanyarba 100km\h fölött? Szerintem nem, mert van annyi eszed, de ezeknek nincs,csak az a lényeg hogy milyen nagymenő ettől aztán felcsavarodik a fára és "jobbik" esetben lenyomorodik rosszabbikban meg szörnyethal. Igaza volt a szakértőnek, két lépcsős jogosítvány szerzés, jogsi megkap, rutinszerzés tapasztalt sofőr mellett, majd aztán újabb vizsga és jogsi végleg megkap. A belesetek nagy százalék elkerülhető megfelelő rutin birtokában.
Sipi: Szexmi?
Erre felkaptam a fejem
Szia Bubu!
-
Bubu79
addikt
Pálinkás szép estét ( vagy inkább radleres-söröst? még eldöntöm... )
Teccősek ezek a reklámok a mobil internetről, jóóól meg lehet etetni vele embereket, akik elhiszik, hogy a maximum sávszélesség mindig és mindenhol elérhető...
Új módszer lehetne a büntetésvégrehajtásban, hogy az elítéltek rendelkezésére bocsájtanak egy-két napra 10Mbit környéki netet, majd nevelő célzattal bevezetnék az egyik mobilszolgáltató mobilnetjét - olyan tempóval, ahogyan én azt ma láttam működni ( a csúcs letöltési sebesség 12kB volt- de csak nagyon ritkán érte el
... )
A börtönlázadás két napon belül garantált lehetne...
De hát így jár, aki nem hallgatja meg a jótanácsokat, csak az árat nézi...
Verus: Inkább vidámság, csoki és Hans Zimmer, vagy elfenekellek
-
Algieba
őstag
Hogy ma mekkora bunkó voltam, de ekkora igazságtalanság kivágta bennem a biztosítékot.
Az állateledeles boltban megpillantottam egy extra mini yorkit. Hossza, mint a lábfejem, magassága max 20 centi.
Néztem 10 másodpercig, ahogy reszketve követi a tekintetével az "istennőjét", aztán kirobbant belőlem a gazság láttán az indulat.
Ez az állat nem más, mint egy ember érzelmi függeléke, egy megnyomorított lény, élő játékszer, aki ijesztő óriások között él maximálisan kiszolgáltatva az egyik óriásnak. Természetes késztetései rég nincsenek, utódot csak emberi segítséggel képes világra hozni. Megkurtítják fülét és farkát. Belekényszerítik egy megalázó pótlék szerepbe. Azt se tudja, hogy micsoda végül is. Lelkileg összezavarodva, félelemben éli le az életét.
Persze a nő védekezett az övön aluli megjegyzéseimmel szemben. Hogy ez a kutyuli mindent megkap, teljesen egészséges, és vigyáz rá...Ha van lélekvándorlás, semmiképpen nem akarok mini yorkiként visszatérni a földre!!!
-
Sipi
addikt
Hehh, jó ilyen véleményt látni ilyen vén szatyorltól.
Mellesleg (hopp, szexizmus!) egyetértek. Persze, mindig jönnek a 17 éves ügyifiúcskák, hogy nemááá, én milyen kolmoly meg benőtt vagyok... 1) Ha látom, sem hiszem. 2) Ha hiszem, sem érdekel. 3) Azt elfelejtik ezek az élharcosok, hogy rajtuk kívül van még pártízezer, akinek viszont nem hogy kormányt, de a saját farkát sem adnám a kezébe, mert azzal is balesetet okoz.
Na végre, erre várok hány hete! Stafírungot ne hozz, majdnem komplett háztartást vezetek, csak bugyi, melltartó, pipere kell. Meg egzotikus főzőedények, ha éppen úgy szottyansz. Hálás vendég vagyok, imádok enni és alaposan dicsérek.
Sipi
-
Ticsi.
csendes tag
Ezzel én is egyetértek.
Képzeljétek el néhány éve Sianék autójával megálltunk egy tök egyenes utcán. Egy robogós srác meg belénk jött hátulról. Csatt... Elkezdi nem fogott a fék. Kikerülni nem tudott? Érdekes...
És még az apja volt felháborodva, hogy mit képzelünk, hogy elkértük a személyijét.
Bezzeg amikor kiderült, hogy Sianék szomszédja közös ismerős, akkor már ment a nyalás. -
Verus
senior tag
Ez a baj, hogy túl lazán veszik. Megint kijön belőlem a nyanya, de 17-18 éves korban nem adnék jogosítványt, 25 felett max, addigra talán benő a többség feje lágya.
Sipikém kedves, akkor szólok, jövőhéten érkezem teljes stáfirungummal
De ha már ott vagyok soronkívüli masszázst kérek -
Sipi
addikt
Nem, úgyhogy tedd meg sürgősen! Egyébként ne aggódj, közel a vasútállomás, 2-3 óra alatt hipp-hopp, ott is vagy. És ennél jobb berendezést sehol sem talász.
Most én is úúúúúúgy linkelnék jútyúbos videókat, mint Rarri Drága, csak lusta vagyok keresni, meg minek... Á, megvan, eldúdolom. Legyetek jók, ha tudtok...
Sipi
-
Verus
senior tag
Nu albérlet megtekintve éééés szép is meg jó is, csak elég messze van a munkahelyemtől.
-
ádyz
addikt
Üdv.
Ilyen nincs....
-
Ticsi.
csendes tag
Elindult a kedvenc wc-papírod topic.
Kíváncsi vagyok mikor zárják be. -
Dylen
senior tag
válasz
philoxenia #21449 üzenetére
A második, kedvem lenne szalonnát sütni
-
BlacKSouL
addikt
Fog... úgy májusig
Sajnos én a tavaszt és a nyarat szeretem.Mert még ha melegem is van, de mindig akkor történnek velem a jó dolgok..
Nyár, szabadság, napfény, hosszú nappal, vízpart, lányok, papucs, zöld, szabadtéri, sör, póló, rövidnadrág, miniszoknya, vidám zene, optimizmus, endorfin, Bleki...
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Végre nincs dög meleg, remélem egy darabig kitart ez az idő.
-
Ticsi.
csendes tag
válasz
RoyalFlush #21442 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Hörgőgyulladás? És az mitől van, mit mondott?
-
NoLF
veterán
ffffffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
mod: [link]
-
1010
őstag
válasz
RoyalFlush #21442 üzenetére
és ha nem lenne biztosításod akkor
ennek 10x lett volna -
BlacKSouL
addikt
Oppardon kérem, dimenziót léptem végre... [link]Valahogy már nem volt túl tágas a 768as aplód. Bizony, 2000-ben az albiban hogy örültünk, mikor a freesarttal egyszerre berobbant a világháló a szobánkba, és kényelmesen, kávézva, teázva, otthon, egy szál gatyában a fotelből internetezhettünk. Hát, várni kellett, mint mindenre, de istenem, mégis a világháló gyött be a deróton a szőnyeg alatt. Hogy 2 megát negyedóra volt letölteni? Ugyankérem. De lehetett, és ez volt a fő. Ha valaki azt mondja, hogy majd egyszer(nem is olyan sokára) ugyanígy, otthonról, gatyában, fotelből, teázva, egy 2 megás fájlt nem egészen 2 másodperc alatt lehet letölteni... hát nagyon kiröhögjük. Hogy egy honlap ami színes, és mozog, fél percnél gyorsabban majd betölt, azt sejtettük. De hogy másodpercen belül..hát azt nem nagyon tudtuk elképzelni. Merre tartunk?
Nosztalgia és duplájáranőttasávszélességemhurráhurrá című rovatunkat hallották...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #21437 üzenetére
Terroristának néztek a csomó tégla miatt? Esetleg be kellett ugorj sztyuárdessznek?
-
1010
őstag
válasz
bolondember #21437 üzenetére
hát ezt érdemeljük nem mondasz semmit
-
bolondember
MODERÁTOR
nem is mondok semmit.
őrület.
majd leírom.
De a pék kenjen kenyeret a lufthanzának.
-
Algieba
őstag
Kipróbáltam az E61 wlanját. Tökéletesen működik. Ülök a Centerben, az emberek jönnek-mennek, én meg lógok a hálón. Kettő nyílt hot spot van a centerben, a belvárosban még több.
Lelépek az infósztrádáról, megyek a papíralapú információ tárolók gyűjteményébe, vagyis a könyvtárba. -
Sipi
addikt
Az meg milyen? Beleül és erősen mocorog?
Mod: my liebe bébi, megnyugodtam. Nem érezted?
Ez a feszegetős dolog engem is érdekel - a bádogember és az énekes után a harcicsirke is benevez egy teázásra. (Ami természetesen sörrel, borral, rummal és pálinkával értendő, nomeg nem utánuk.)
Sipi
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Verus, mostanában nem akarsz teázni? Ráérek, persze csak Bp-n
-
1010
őstag
sziasztok
megjötem -
NoLF
veterán
laab is in the air...
-
Thrawn
félisten
válasz
Timocicu #21396 üzenetére
Sajnálhatod
Vagy beszéld rá nike_-t, még nincs sulija, szóval ráérJancsi: Csak kávé és tömény italok állnak a rendelkezésemre, hamarosan bővítem a portfóliót
Verus: Az egyéni szolgáltatás azért egyéni, mert mindenkinél más és más
A vendégek kívánságainak teljesítésekor - az ésszerű kereteken belül- nem ismerek határt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest