Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, ez a pörkölt bizony nagyon jó lett, párolt káposztával, szénhidrátmentesen!
az amstel bock viszont erős a maga nemében, a 7,3% egy idő után hatást gyakorol az emberi szervezetre
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sipi16
őstag
válasz Sipi16 #20093 üzenetére
17 fok volt ma. Azért az nem rossz. Végre nem kellett pulóvert felvenni amikor levittem a kutyát. A kerékcserén is túl vagyunk, de csak az egyik kocsin...
Vodi: Rég láttalak erre. Mondjuk én is heti 1* nézek fel 5 percre...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
NoLF
veterán
-
pohár
félisten
Biztos betett a pörkölt az agyadnak, nem?
Én holnap megyek a debreceni Plazaba, haverék pókertermébe, lesz pár freeroll
elég szép összdíjazássalGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Timocicu
senior tag
Kávéillatosat, madárcsicsergőset, napsugarasat, kellemeset, csodaszépet, kipihentet, kikapcsolódósat Mindenkinek!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
nike_
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
-
-
rarri
senior tag
-
Timocicu
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Timocicu #20164 üzenetére
Mondani könnyű...
Nah megyek is Debrecenbe pókerezni, szurkoljatok hogy nyerjek
Hello mindenki!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Timocicu
senior tag
válasz venember83 #20167 üzenetére
... ami késik nem múlik a mai világban ...
... de mi lenne Veletek nélkülünk ...
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz venember83 #20169 üzenetére
húha! nagy negativitást érzek a gyengébb nem iránt ...
talán csak még nem leltél rá a másik feledre ...
-
Str8 sk8r
őstag
-
zolynet
veterán
kellemes vasárnapit mindnekinek
Life is too short to stay stock!
-
ádyz
addikt
Hú, hogy mi megy a Forma 1-ben...
-
-
adalbert1
veterán
Derűs vasárnap délutánt mindenkinek!
A szomszédok ízlésének kiművelése jelenleg Beethoven IX. Szimfóniájával történik, előbb meghallgathatták a Royal Philharmonic Orchestra előadásában, most pedig a Berlin Philharmoniker játssza nekik. -
NoLF
veterán
tyűha. fej a fáj
-
Timocicu
senior tag
válasz venember83 #20176 üzenetére
Ne hari, eszem ágában sem volt megbántani és nem is csipkelődésként írtam. Megértelek!
-
NoLF
veterán
városliget, napsütés, sör?
-
ádyz
addikt
Szép napunk van, ugye?
-
ádyz
addikt
válasz kételkedem #20185 üzenetére
Gondoltam ideje valami olyan írást készíteni, ami tükrözi, hogy milyen volt régen a LOGOUT.
Mert sok mostani címlapos írás förtelmes....
venember83: Nincs akkora kép csinálva róla, ami normálisan kitöltené a hátteret.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #20176 üzenetére
Csak kíváncsiságból, ezt moderátorként vagy fórumtagként írtad?
erre csak azt tudom válaszolni, mint a dadus a Ványadt bácsiban: nem mindegy? mi a különbség, ha fórumtagként írom be, hogy van neki topikja, és aközött, ha modként írom be ugyan ezt? imho semmi.
viszont úgy néz ki, sikerült eladni a robogót.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #20189 üzenetére
semmiképp nem felszólítás, kérésnek is nagyon enyhe, inkább csak egy utalás, hogy nem feltétlenül itt kellene társalogni róla. de értettek belőle a fiatalok, és jó eséllyel semmi sértődés nem lett belőle.
más: voltunk ma kinn a nagyerdőn. gyönyörű virágos minden. leginkább az odvas keltike az uralkodó ott, ahol jártunk, de akad némi ibolya és salátaboglárka is. gomba még nem.
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #20183 üzenetére
Április 4, de az tegnap volt
Fel is sejlett pár buzdító dalocska bennem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #20194 üzenetére
Tényleg lennél a pszihomókusom?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Szép estét mindenkinek!
Címlapra írni majdnem fölösleges. Ezért nem is fárasztom magamat 2-3 oldalas átgondolt írásokkal, mert kap max. 20 hozzászólást, aztán le is került. Oké, a telefontesztek több figyelmet kapnak, de jelenleg az összes kedvencemről írtam és publikáltam tesztet. Jelenleg néma csendben lapít a mobilmániám, mert a helyét elfoglalta a kertmánia. Nincs témám és különben is morcos vagyok.
Vagyis témám van, mert a világ érdekel, de nincs kedvem cikket írni, mert minek?A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #20196 üzenetére
Csakis és kizárólag nagyon sötét és félelmetes helyek vannak bennem - mondhatnám úgy is, hogy a világegyetem sötétsége belőlem ragyog .
Lumpy: Hómókus? Az rokona a hóbagolynak, vagy szimplán albínó?
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz kételkedem #20196 üzenetére
... na ebben én nem lennék biztos ...
Bubu: ugye, hogy ugye?
phanzetomox: a kis érdek
egye fene, tegezhetsz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest