Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• timurlenk07

lelkes újonc

Sziasztok!

Dzsoj napok vannak, és az akciókat böngészve a régóta nézett LG C22 567k-ért hazavihető volna [link] de mindeközben szembejött, hogy az Euronicsban még elérhető a C12 is 435k-ért [link] Csak hogy bonyolítsam a saját dolgomat, szeretném a 0%-os kölcsönnel megvenni, bármelyiket is választanám, a MM-ban ezt 22 hónapra adnák, Euronicsban meg 10 hónapra, és ha nekifogok matekolni, az inflációval korrigálva jelenértéken így kb. 500k volna a C22 és 400k a C12.

A kérdésem: Szerintetek melyik TV éri meg jobban? Van annyi különbség a két készülék közt (fényerőben, frissességben, pl. szoftver updatek hogy szebb/tartósabb legyen a képe), hogy megérje a C22 azt a plusz pénzt? Egy olyan szobában lenne, ahol bár világos van, soha nem sütne rá a nap direktben. Főleg játékra, streamingre és (foci)meccsnézésre használnám, tehát lenne sok király kontent ami 4K HDR és sok buta is, utóbbiaknál ha jól tudom elég sokat számíthat az SDR módban a fényerősség amiben meg tudtommal határozottan jobb a C2. De én csak egy egyszeri TV vásárló vagyok aki szeretne 10 évig egy király TV-t nézni, kíváncsi volnék bárki nálam szakibb embernek a véleményére :D

Bónuszkérdés: A C21 az fekete, a C22 az szürke, és ennyi a különbség? Élőben a C21-et láttam kiállítva (legalábbis ezt írták ki), az nekem elég szürkének tűnt, emiatt csak még jobban összezavarodtam :F

Új hozzászólás Aktív témák