Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
timurlenk07
lelkes újonc
Sziasztok!
Dzsoj napok vannak, és az akciókat böngészve a régóta nézett LG C22 567k-ért hazavihető volna [link] de mindeközben szembejött, hogy az Euronicsban még elérhető a C12 is 435k-ért [link] Csak hogy bonyolítsam a saját dolgomat, szeretném a 0%-os kölcsönnel megvenni, bármelyiket is választanám, a MM-ban ezt 22 hónapra adnák, Euronicsban meg 10 hónapra, és ha nekifogok matekolni, az inflációval korrigálva jelenértéken így kb. 500k volna a C22 és 400k a C12.
A kérdésem: Szerintetek melyik TV éri meg jobban? Van annyi különbség a két készülék közt (fényerőben, frissességben, pl. szoftver updatek hogy szebb/tartósabb legyen a képe), hogy megérje a C22 azt a plusz pénzt? Egy olyan szobában lenne, ahol bár világos van, soha nem sütne rá a nap direktben. Főleg játékra, streamingre és (foci)meccsnézésre használnám, tehát lenne sok király kontent ami 4K HDR és sok buta is, utóbbiaknál ha jól tudom elég sokat számíthat az SDR módban a fényerősség amiben meg tudtommal határozottan jobb a C2. De én csak egy egyszeri TV vásárló vagyok aki szeretne 10 évig egy király TV-t nézni, kíváncsi volnék bárki nálam szakibb embernek a véleményére

Bónuszkérdés: A C21 az fekete, a C22 az szürke, és ennyi a különbség? Élőben a C21-et láttam kiállítva (legalábbis ezt írták ki), az nekem elég szürkének tűnt, emiatt csak még jobban összezavarodtam

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor