Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Akkor azért csak utána jártál már te is.
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.Nekem kb 1 hónapja van meg a tv, azóta nem is néztem tv adást. Valahogy úgy vagyok vele, láttam mire képes minőségi tartalom esetén és azután én nem vagyok hajlandó szar minőséget nézni. De hozzá teszem ez én vagyok. (Bíztos vannak akik ugyan úgy néznek tv adást, meg ugye mindenki más . Így is megfognak kövezni, hogy mi az, hogy nem jó rajta tv adást nézni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a HD adások minősége. Viszont ha felelőtlenül mesecsatorna megy majd inkább, akkor valóban valami lcd.
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.
illetve tv adásként híradót nézel vagy filmet? milyen szolgáltatónál vagy, milyen az adás minősége?
Gondolom ha keresni sincs "időd/energiád" akkor tv-z sincs......
Vhiktor