Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Én vágattam egy kis lapot a TV alá így pont nem takar ki a soundbar. Neked is valami hasonló TV magasítót ajánlok.
Soundbart HDMI kábellel kösd össze az ARC feliratú csatlakozókkal (optika nem viszi az ATMOSt). Be lehet állítani hogy ha bekapcsolod a TV-t akkor indul a soundbar is és kikapcsolásnál is.Voda távirányító passz. Erre szerintem azt mondanák hogy kérj kártyát a TV-be és akkor a TV távirányítóval megy minden, nem lesz külön box. (bár még én se kértem, szeretem magam szívatni a upc-voda fos távirányítójával ami 5 nyomásból 1x be is veszi amit akarok
) -
alaves
addikt
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Próbáld a serviio-t (legújabb ffmpeg-et pedig másold be a serviio/lib-be).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Nincs rá megoldás. Egyik fw update óta csinálja ezt. Mint írtam nálam az a szitu, hogy miután ezt kiírja, kinyomom a hibaüzit, és 10-20mp után mégis elkezdi valahogy lejátszani a videót. Birizgáld meg a tv kapcsolat beállításait.
-
tamassneff
kezdő
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Sztem ha vissza olvasol 10-20 oldalt megkapod a válaszod, és utána döntsd el mit veszel. Ha konkrét kérdésed van A8 ra abban tudok segíteni írj priviben.
-
anrab
addikt
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Nekem nem volt kétséges a philips. 2009 óta a sokadik. Több ezer hozzászólást is elolvastam itt. Philipsről nem nagyon emlékszem hogy sok szó esett volna. Lg-ről annál inkább. Ez azért lehet gondolom mert azt vesznek 10-ből 7-en, mert úgyse az lg a nagy panel gyáros.
Ez lehet a magyarázat a"sok rossz panelre".
Pár hónapja volt itt egy philips hozzászólás ahol panel probléma volt. Nem tudom mi lett vele. Nem írta meg hogy beállt a panel vagy csere lett a vége. Már nem is emlékszem mennyire volt problémás. Pana és Sony vonalon is hasonló a helyzet nagyjából. Bár lehet hogy kihagytam valamit. -
Methox91
junior tag
válasz
Tutivesztes
üzenetére
cx , bx szériát messziről kerüld! Selejt paneles nagy részben az egész széria.
-
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Nekem van plazma meg oled is.
A plazma ma már egyedül a mozgásmegjelenítésben jobb csak.
Az OLED minden más téren jókora előrelépés.
Illetve a második OLED-em, amit monitorként használok főleg. Zéró beégés. Túl van lihegve a téma, TV adással meg főleg nem fogod beégetni. Azzal még a plazmát sem sikerült nekem soha, legalábbis tartósan. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Tévé adástól nem kell félni, nálam ~90%-ban az megy 2,5 éve és semmi beégés, anomália.
Szolgáltatótól is függ, de nálam digi hd adások sokszor eléggé rendben vannak, főleg tök sötétben.
Szóval nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Vhiktor