Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hajbel
üzenetére
szia! Én is ezen a típuson agyalok. Mi a véleményed róla? Esetleg negatívum és pozitívum ? nem tudom eldönteni ez legyen vagy a C1 de egyre jobban hajlok a 706 felé.
Esetleg valaki meg tudja mondani mi a különbség a lenti két típus között az LG nél?
- LG OLED65C11LB
- LG OLED65C12LA -
alaves
addikt
válasz
hajbel
üzenetére
Kiindulási alapnak: [link] , lehetőleg minden képjavítót SDR és HDR/DV (HDR fokozókat) kép-üzemmódokban egyaránt kikapcsolni. 'Brightness'-t nem célszerű piszkálni, mert az Philips-eken is pontos 50-en. A link-ben lévő fehéregyensúly értékek lehet hogy nem jók 706-on, de szerintem közel lesz az is (6500 K). OLED fény: SDR: 25-35 / HDR-DV: 75-100. Philips OLED-en a kétféle zajszűrő minimum-ra kapcsolható ha szükséges, mert csak elenyésző képrészlet-vesztést okoz. Mozgás: Pure Cinema.
A megjelenítési technikából fakadóan, magától érthetően, egy jól beállított OLED TV-n SDR 100 nit fényerőnél is minden részlet látszik, több mint bármelyik QLED-en akár maximális fényerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor