- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
katsazoli #67670 üzenetére
LG 'OLED pixelek fényereje' (régebben OLED fény) = Philips 'OLED kontraszt' (régebben 'kontraszt'). Az nem lehet mindenütt 100 gyárilag SDR-nél és HDR-nél sem elvileg. Ezt javaslom 2021-es modelleknél SDR: 30-35, HDR-DV: 75-80-ra állítani.
Philips esetén 'videokontraszt'-nak hívják az igazi kontrasztot, amely mindig 100 SDR/HDR/DV, a kontraszt vágás hiánya miatt. -
Multibit
nagyúr
válasz
katsazoli #66699 üzenetére
Huh... nálam is érdekesen alakul a tévé projekt.
Először azt kell eldöntenem együtt az asszonnyal, hogy kell-e nekünk egyáltalán tévé
Néhány hete adta be a kulcsot a Pana plazmám, de valahogy nem érzem borzalmasnak a tévé nélküli életetNa jó, tévéműsort korábban sem néztem, de néha egy-egy film a virágboltból azért jól jönne.
Úgy néz ki, hogy ha veszek, nálam is falra kerül a tévé. Így viszont nem lenne rossz a négy oldalas AL. Viszont az új helyre beférne egy 65 " példány is (korábban csak 55 "-ban gondolkodtam). A 65-ös OLED706 ára miatt is szívom a fogam, a 806 még inkább húzós lenne. Mindegy, a konzol és a soundbar már megvan -
-
Multibit
nagyúr
válasz
katsazoli #66686 üzenetére
Akkor ez a tavalyi SoC, tavalyi panel csak urban legend.
Amúgy mostanában egy másik modell is képbe került nálam (nem tudom, hogy kapható-e itthon). Ez pedig a 856-os. Csak és kizárólak a talpa miatt. Tervben van egy soundbar vásárlása is, és a 706/806 elé nem lehet odatenni! Kitakarja a képetPersze lehet a tévé alá pakolgatni bármit, de azt inkább kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 75QNED86T3A 75 colos 4K Smart 120HZ GAMING TV
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest