Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
katsazoli
üzenetére
LG 'OLED pixelek fényereje' (régebben OLED fény) = Philips 'OLED kontraszt' (régebben 'kontraszt'). Az nem lehet mindenütt 100 gyárilag SDR-nél és HDR-nél sem elvileg. Ezt javaslom 2021-es modelleknél SDR: 30-35, HDR-DV: 75-80-ra állítani.
Philips esetén 'videokontraszt'-nak hívják az igazi kontrasztot, amely mindig 100 SDR/HDR/DV, a kontraszt vágás hiánya miatt. -
Multibit
nagyúr
válasz
katsazoli
üzenetére
Huh... nálam is érdekesen alakul a tévé projekt.
Először azt kell eldöntenem együtt az asszonnyal, hogy kell-e nekünk egyáltalán tévé
Néhány hete adta be a kulcsot a Pana plazmám, de valahogy nem érzem borzalmasnak a tévé nélküli életet
Na jó, tévéműsort korábban sem néztem, de néha egy-egy film a virágboltból azért jól jönne.
Úgy néz ki, hogy ha veszek, nálam is falra kerül a tévé. Így viszont nem lenne rossz a négy oldalas AL. Viszont az új helyre beférne egy 65 " példány is (korábban csak 55 "-ban gondolkodtam). A 65-ös OLED706 ára miatt is szívom a fogam, a 806 még inkább húzós lenne. Mindegy, a konzol és a soundbar már megvan
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
katsazoli
üzenetére
Akkor ez a tavalyi SoC, tavalyi panel csak urban legend.
Amúgy mostanában egy másik modell is képbe került nálam (nem tudom, hogy kapható-e itthon). Ez pedig a 856-os. Csak és kizárólak a talpa miatt. Tervben van egy soundbar vásárlása is, és a 706/806 elé nem lehet odatenni! Kitakarja a képet
Persze lehet a tévé alá pakolgatni bármit, de azt inkább kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amőgy az mekkora 65?

Na jó, tévéműsort korábban sem néztem, de néha egy-egy film a virágboltból azért jól jönne.
Persze lehet a tévé alá pakolgatni bármit, de azt inkább kihagynám.
Vhiktor