Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
-SeveN-
üzenetére
Szerintem itt arra gondolt, hogy van max. fényerő beállítás a sony-kon peak luminance néven, amit lehet high, medium, low vagy off és ezeken belül lehet még finomhangolni egy 0-50 brightness csúszkával.
Itt az egészre visszatérve ahonnan indult a téma fulton kérdése. Viszont azt kell figyelembe venni, hogy pl. peak off brighness max az lehet kb. csak 120 nit lesz, ezért is írtam korábban, hogy önmagában a brighness érték sony-kon nem ad használható adatot... -
alaves
addikt
válasz
-SeveN-
üzenetére
Az eredeti UHD blu-ray is tömörít HEVC-el, különben TB-os hely kellene egy filmnek. A remux nem tömörít tovább. Ahol H265 van és nincs remux megjelölés az tovább tömörített. A képernyő méretétől és egyéni érzékenységtől függően látható a különbség. Próbáld ki, hogy igényeidnek melyik felel meg leginkább.
-
eagleberg
aktív tag
válasz
-SeveN-
üzenetére
IPTV-t én a Smart IPTV-vel nézek az LG-n. Kb 6 EUR. (7 nap ingyen próba) Szerintem kibírható. (Akik nem ismernék a technológiát: félreértések elkerülése végett ez nem ad TV-adást, ez csak a lejátszó)
Csatornák szerkesztéséhez és a hiányos/hibás EPG-k javítására egy xtream előfizetést használok. Ennek már húzósabb az ára (előfizetéses modell), de az 55 ezer csatornához (külön elfőfizetésként vettem az Aliexpress-en) szükséges. Muszáj szelektálni/szerkeszteni, hogy bírják az IPTV-playarek. Neked gondolom a TVheadend miatt erre nem lesz szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor