- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
Flashget #96435 üzenetére
Nekem 42C2 van igaz én monitornak használom és PS5-re. Ezt három méterről nézni... élvezhetetlen. Inkább dobnám ki a bútort, minthogy 55 alatt vegyek tévét
Sosem értettem az ilyen bútoroknak a létjogosultságát. Persze régebben nem voltak ekkora tévék, de eleve ez a teljes falat borítsuk be szekrénnyel nekem nagyon furcsa
-
hunspikey
őstag
válasz
Flashget #96431 üzenetére
A c3 egy meglehetősen jól sikerült középkategóriás OLED TV.
Sajnos a legkisebb méretben amit írtál nem annyira fényes mint pl egy 55 colos, de így is elegendő.
Előnye, hogy alkalmas játékokra, filmezésre egyaránt.
Ilyen méretnél gondolom nem a mozizás kiváltása a feladat, inkább játék / PC monitor használatot sejtek - ezekben is remekel a nagyon széleskörű technológia támogátása miatt illetve a pixelstruktúrája miatt szebben jelenik meg a natív PC 4k mint a QD-OLED-eken.
-
szkutyi
addikt
válasz
Flashget #96431 üzenetére
Beírod a keresőbe, kidob neked annyit, kedved se lessz végig olvasni.xd
[link]
Egyebkent nekem ez van. Nem tudom milyen kontrát tudnék felhozni....
Visz mindent, dts-t is, van dolby vision, buggal nem találkoztam még, de nagyon a forumtársak sem, frissítések rendben vannak nem basznak el semmit..
Talán ami jelen van, de nem latni valós tartalomnál az a tinting és a banding(utóbbi javul idővel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest