Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nrb263
üzenetére
Ezekkel a feltételekkel így, legalábbis OLED fronton, más választásod nincs.

Jó lesz, szerintem nyugodtan megveheted.Az egyetlen ami esetleg ellene szólhat, hogy gondolom nappal "fényes" környezetben lenne használva, így lehet érdemesebb ezért az árért valami "fényerősebb" LCD-t nézni... talán ezért az árért ott belefér nem csak a beugró szint is (bár nem követtem hogy vannak ott most a dolgok jóideje).
Amiről tudok, hogy pl a Hisense U8G sorozat egész jó a hírek/tesztek szerint és meg is kapod ennyiért bőven.
(vagy a jó öreg Samsung Quantum dot... Q80 stb) -
válasz
nrb263
üzenetére
Méret? Mondjuk ugyan túl sok "igényed" nincsen, de az ár nagyjából belövi, hogy max 55 colos jöhet szóba.
LG 55B9, Philips 55oled754, Panasonic 55GZ950. Ezek tavalyi modellek, még kapni őket. De mindegyik több, mint 350. Talán egyedül a Philips kapható az Alzában olcsóbban, de én nem vagyok egy nagy Alza rajongó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor