Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszi az info-t!
"mivel meguntam a kereskedelemben található silány minőségü butrokat, vagy azt hogy az ember sosem kap megfelelő méretet és konfiguraciót."
Éppen ezért keresgélem én is a lehetőségeket, és böngészem a kínálatot már egy ideje.
Nemrég majdnem lett egy 64!!! kg-s tévém (sajnos kifogtam egy hibás panelt, ezért vissza kellett küldenem), és a jelenlegi állványomról lelógott a talapzata.
Pedig a mostani állványom "békebeli", minőségi, német munka a "consumer" piacról. Egy vaskos acél keretre épített TV szekrény, tolóajtókkal, csaknem 3 cm vastag lapokból.
150 Kg-s tévét is elbírna. Ám csak 90 cm széles.
Viszont 75 colos készülékre lépnék tovább, és manapság szinte minden televíziónak a szélén vannak a talpai. Bár ki nem állhatom a manapság divatos, mindösszes 30-40 cm magas, de 250-300 cm széles TV szekrényeket, szóval valami köztes megoldást keresek.
Ami legalább ~80-90 cm magas, mint a jelenlegi, elfér rajta egy 75 colos készülék, de van hely benne (fiókok, vagy kinyithatós, polcos részek) pár tucat DVD és BD filmnek, és egy erősítő és Blu-ray lejátszó is elfér benne.
Szomorú leszek, ha úgy kell csináltatnom egyet...
-
Piftuka
veterán
Klassz setup! Kívánom, hogy sok örömödet leld benne, nagyon jó egészséggel!
"viszont nem gondoltam volna hogy a Sony-nak ennyivel jobb a képe."
Így van ezzel mindenki, aki nem látott/használt még SONY, vagy Panasonic készüléket.
Viszont áruld el, kérlek, a TV szekrényed pontos típusát, méreteit (a teherbírást beleértve), és hogy hol lehet megvásárolni! Köszi előre is!
-
törölt tag
Érdemes lett volna választ nyomni a korábbi hozzászólásodra, vagy ebben is leírni, hogy 65A90J-ről van szó. Úgy az is tudja rögtön, aki nem látta vagy már nem emlékszik.
Képről már azért látszik, jól néz ki. Ennek ugye csak a szélére lehet szerelni a talpát? Azt hiszem, a 83-asnál lehet beljebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest