- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem feltétlenül így gondolom. Ha jól értem ők a Samsung mellett kötelezték el magukat és QD-OLED panelt választották. Gondolom van velük valamiféle megállpodás is erre, szerintem nem igen tudnak elmozdulni így hirtelen,a fejlesztéseik is erre épülnek, legalább is én erre gondolok. Abból meg azért kihozták talán a maximumot, nem tudom.
Ha a Samsung nem hoz új panelt/ fejlesztést akkor nem tudnak egyelőre tovább lépni.
A miniled meg lehet nagyon jó lesz.
A Pholed szerintem még nagyon arrébb van. -
Partz
senior tag
Kizárt, kék Pholed-es tv-t sacc 2026-ban látunk először. 2024-ben kezdik az ilyen anyagok forgalmazását, ami annyit tesz ebből panelt legkorábban 2025 második felében tudnak érdemben gyártani.
Közben a Kyulux is lehet elkészül a kék HyperFluorescence-oled anyagával, ami papíron jobb mint a ph-oled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest