- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
woodyka #87933 üzenetére
14 éve minden philips-en jóformán a gyári beállításokat használom. Csekély módosításokkal amit Te is megtehetsz. Egy hónapig úgy is nyomkodni fogod. Én is mindegyiknél ezt csináltam de a vége az lett hogy nem nagyon változtattam rajta. A lényeg hogy a fényesség (az enyémen így hívják 855) maradjon 50. Az oled kontraszt, minden olyan anyagnál ami nem dolby vision vagy hdr10+ kb. 30. Az energia takarékosságot és a környezeti fényt kapcsold ki minden képmódnál. Még a 807-nem van még valami hasonló, már nem emlékszem. A volt nejemnél állítottam. Biztos kiegészítenek majd akinek ilyen van és adnak még tanácsot de a kép eléggé egyén függő.
Kellene net pl. telefonról. Frissíteni kellene a szoftvert. A Just(videó) player fent van a tv play áruházban. Ezt ajánlom mert mindent visz.
Mikor beüzemelsz egy mai androidos tv-t kell neki a net mert mindent frissít.
Kicsit hosszú lett pedig nem akartam.
Még annyi hogy mikor újonnan az első beállításoknál kéri a kép pár lépésben történő beállítását a közepest válaszd.
Ha bármit úgy elnyomkodtál hogy már nem tudod mi lenne jó. Állítsd vissza gyári állapotra. Ez úgy van a menüben hogy tv újrahangolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest