- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snpetit #71215 üzenetére
tehát győzködjük egymás a semmiről szerinted semmi nem úgy van és semmi nem igaz mert hiszel valamiben mert .. miért is?
Az LG display gyártja a panelt . Minőség-ellenőrzés ennyi a titka semmi több.
Nincsenek ezek válogatva csak szigorúbb minőség-ellenőrzésen esnek át a Philipsnél is és az LG Displaynél is, persze több pénzért cserébe. Ez a kettős szűrő jelentheti azt is, hogy nem minden 200. panelt ellenőrzik hanem minden 80. panelt.
Jó pár évig dolgoztam a Philips fehérvári gyárának, Loewe-t is mi gyártottuk.Az első email akit belinkleltem itt is ezt olvashatod. [link] felhívtam őket megkérdezni, milyen módon oldják meg a beégést vagy a pixel hibát. Azt mondta a Szervíz kft-s ügyintéző hölgy hogy még nem volt pixelhibára vonatkozó megkeresésük ezt nem tudja megválaszolni.... de aztán végül kialakult hogy a szervíz egyéni véleményeztetése alapján cserélnek de beégésre nincs náluk csere, ettől függetlenül a kiállításos beégett Philipset megoldották azért mert korrekt cég a Szervíz kft....Ehhez nem tudok mit hozzátenni. Nem azzal kerestem meg őket hogy infót adjanak ki nekem,jóska pistának hanem hogy mi kell ahhoz hogy cseréljenek egy ilyen típusban panelt...
A Tv csere ez az én véleményem volt ,hogy ha valóban pár ezrelék a meghibásodás az mondjuk 5000 eladott darabnál és század léptéken belül maradva ahogy az ügyvezetőjük írta maximum 50 darab Tv lehet, ez is csak matematikai szabályokra hagyatkozva. Gondolom egyszerűbb nekik cserélni a Tv-t indokolt esetben mint igényelni panelcserét . Mielőtt átmennénk a másik oldalra és én lennék a fanatikus Philipses, nem nem vagyok az, korrektségből írtam le és jártam utána annak aminek utánajártam megcáfolandó a félrevezetéseket .
A következő TV-m messze nem biztos hogy Philips lesz alapból LG és Sony volt a tarsolyban nálam. Az hogy ki mit mond ennyi erővel nyugodtan bármilyen igazságra rávethető hogy azért mondta azt mert,de nem igaz-Akár rád is mondhatnám ezt- de valójában nem úgy van.
Itt most kb 5-6 Elégedett Philips oled felhasználó kommentelt az utóbbi 200 hozzászólásban , semelyikünknek nincs panel gondja, ez mondjuk már egy kisebb gyenge felmérésnek vehető. El kellene fogadni, hogy a Philips jó márka és magas minőségű OLED készülékeket gyárt. Nem gyenge sem harveresen sem panel szinten sőt, nagyon is erős.
Hibás darabok meg minden márkában előfordulhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest