Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én raktam rá UHD HDR anyagot amit elérni neten, de nem voltam hasra esve. A 3D anno nagyobb durranás volt nekem. Egy FHD szebb nekem mint egy UHD Hdr. Pl néztem az "egy igazán dühös embert HDR ben" és rendesen sercegett a kép, vagy minek nevezik.
Az hogy 1m a tv, nem egyenlő azzal hogy nem éri meg 1080p anyagot nézni rajta, mert maga a megjelenítés sokat dob hozzá a filmhez. LCD vel összevetve. Nyilván nem csak azért vesz ilyen tv-t az ember mert akkor innentől 40-60 Gb os UHD akar csak nézni rajta. Mindössze annyit jelent, hogy nekem jobban tetszi ka természetesebb 1080p filmek, és helyet sem sokat foglalnak. Ami nem mellékes, 60Gb os verziókkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor