Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a visszajelzéseket. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül.
A szerviz egyébként korrekt volt, még aznap visszahívott időpontot egyeztetni a szervizes kolléga, de mondtam neki, hogy már megoldódott. Azért elmeséltem neki a bajomat és kérdeztem, hogy mások is jártak-e így. Azt mondta, átlag havonta 1x ki kell menniük helyszínre a talp összeszerelés miatt, de olyan még nem volt, hogy talpat kelljen cserélni.Szerencsére csak 1x kell összerakni, költözni nem terveztem mostanság, úgyhogy azóta örömmel használjuk. A fényerőt kicsit nagyobbnak gondoltam, mondjuk a 100-as OLED fényerőn már megfelelő, csak nem tudom mennyire segítem elő a beégést ha folyamatosan 100-as fényerőn játszom (nem HDR-ben is).
A logós védelmet high-ra állítottam, képeltolást is bekapcsolva hagytam és sosincs áramtalanítva a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest