Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
bobojszan
üzenetére
Azta
Tiéd is gyönyörű, mondhatom, dehát ez van, ha az ember egy olcsó TCL TV-t vesz... Ohh wait
Nagyon csalódott vagyok, pedig maga a webos 5 sokkal jobb, mint a 3.5 volt. Gyorsabb, szebb, átláthatóbb, logikusabb lett.
Én éjjel lefuttattam a gyári pixel frissítőt, hát nem lett jobb reggelre... Várok még pár napot, de ha nem javul, akkor utána járok szerintem, hogy a visszaküldés hogyan működik. Az a baj, hogy a C1 még legalább 1,5-2 hónap mire kijön és gondolom nem is 640 lesz, hanem 750-800 ezer, úgyhogy ez sem opció igazán, hiába tetszene az új WebOS meg Alpha9Gen4. Philips-et, Sony-t nem nagyon szeretnék a HDMI 2.1 hiánya miatt, QLED kizárva a képminőség miatt. Valószínűleg felhívom az LG-t megkérdezem mi van ilyenkor, mielőtt visszaküldeném, jöjjenek ki és nézzék meg mit árulnak
Kicsit szánalmas, hogy az egész BX és CX széria panel hibás, de lássuk be, van a vásárlók 5%-a (mi vagyunk azok), akik lefuttatják ezt a tesztet és sírnak. A maradék 95% meg hazaviszi és élvezi a kontenteket rajta, ahogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tiéd is gyönyörű, mondhatom, dehát ez van, ha az ember egy olcsó TCL TV-t vesz... Ohh wait
Vhiktor